- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #1.201
onu bidahaki sefere teyzesi:)))
saphıracım sağol cnm opuyorumnanaktan
andinacım ben köy tarhanası veriyorum teyzemin kendi yaptığı hatta içindeki ürünlerin bile çoğunu kendi yetiştirdi içim rahat o yüzden ama bizimkide bitmek üzere annemden ya da teyzemden isterim artık,bu sene yaparlarken çok yaptırırım kendime sana da veririm tertemiz mis gibi çok güzel yapar teyzem
seyracım 3 tam öğün 3 ara öğün canı çektikçe emzirmen lazım , bana sanki az veriyomuşsun gibi geldi CADIARZU ondan gece çok sık kalkıyo olabilir ,
bizim programda sabah 8 kahvaltı , 11 meyva , 14 çorba daha doğrusu sebze püresi , 17 yoğurt , 20 akşam yemeği , aralarda da anne sütü.. doktorun verdiği program bu tabi saatlerde sapmalar olabiliyo uykusundan dolayı ama 1-2 saat oynasa bile bu düzende yemek yiyo batu
Canım sağol ya çorbasıyla akşam yemeğini farklımı yapıyorsun yoksa aynı çorbayı günde 2 kezmi veriyorsun.Meyva olarak sadece püremi veriyorsunuz
seyracım 3 tam öğün 3 ara öğün canı çektikçe emzirmen lazım , bana sanki az veriyomuşsun gibi geldi CADIARZU ondan gece çok sık kalkıyo olabilir ,
bizim programda sabah 8 kahvaltı , 11 meyva , 14 çorba daha doğrusu sebze püresi , 17 yoğurt , 20 akşam yemeği , aralarda da anne sütü.. doktorun verdiği program bu tabi saatlerde sapmalar olabiliyo uykusundan dolayı ama 1-2 saat oynasa bile bu düzende yemek yiyo batu
seyracımardiye katılıyorum çok az veriyon,kız aç o çocuk cokacimcoook kaydirigubbakcemile3doğru söylüyosun hayatım ben daha hiç domates vermedim alerji riskinden dolayı o dokundu herhal benneyaptımki
bide tarhanayı marketten aldım ben , gerçi üstünde köy tarhanası yazıyodu ondan aldım ama annem pek kızdı market tarhanası verilir mi diye , sanki başka alabileceğimiz yer var gibi :sinifsinif:
sizler nerden buluyosunuz tarhanayı ?
rici ederim şeker ni dimek kaydirigubbakcemile5onu bidahaki sefere teyzesi:)))
saphıracım sağol cnm opuyorumnanaktan
andinacım ben köy tarhanası veriyorum teyzemin kendi yaptığı hatta içindeki ürünlerin bile çoğunu kendi yetiştirdi içim rahat o yüzden ama bizimkide bitmek üzere annemden ya da teyzemden isterim artık,bu sene yaparlarken çok yaptırırım kendime sana da veririm tertemiz mis gibi çok güzel yapar teyzem
ya kızlar ben artık kafayı yiyecem 5-6 lokmayı yiyor sonra resmen eziyet başlıyor ağzını bir kitliyor anlatamam acaba çok mu veriyorum sizin öğünleriniz ne kadar allah aşkına benim oğluş daha hiç kasesini bitirmedi çok mu koyuyorum anlamıyorumki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?