- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #1.941
Biberonu kendi kullandı canım.daha bende eline kaşık vermiyorum.Afiyet bal olsun Ceren'e. Dark'cım, Ceren mamasını kendi yedi demişsin, biberondan mı kendi içti yola artık kaşık kullanabilmeye başladı mı Ceren? Bşz daha bu konuda deneme bile yapmadık...
Bu arada ben de bugün kahvaltısında peynirli menemen yanında organik tam buğday ekmeği verdim. Menemeni 1 çay kaşığı tereyağı, yarım domates rendesi, 1 yumurta sarısı, 1 çorba kaşığı labne ve 1 tatlı kaşığı çekilmiş ceviz ile hazırladım. Hayatında ilk defa kahvaltısının tamamını bitirdi kızım. Mamalı karışımları sevmediği için asla tam bitiremiyordu. Sevdiği bir şeyi bulmuşken bundan sonra kahvaltılarını böyle vereyim diyorum. Bu arada ben de önümüzdeki ay yumurtayı beyazıyla vermeyi düşünüyorum...
Canım o hareket etmeye yoğunlaştığından olabiklir.İnşallah geçici bir süreçtir.kızlar yaa ben piraye ye hiçbirşey yediremiyorum deliricem artık kaşığı gördüğü an kaçacak yer arıyo napçam bilmem hele dün kahvaltıyı yedi onuda biberonla sonrada biz yerken biraz verdim bidaha saat 4 te zorla bişeyler verdim ama çok az yedi yine off(( bu sabah kahvaltısını bitirdi sadece birazda emdi bakalım öğlen de çorabasını yicekmi çok üzülüyorum yaa yemiyo bişey ve deli gibi hareketlendi heryere tırmanmaya çalışıyo emekleme pozisyonunda sürekli ama geri geri gidiyor dötüyle kendini hoplata hoplata gidiyor habire hep bi tırmanma çabası tay tay dururken bi iki adım atıyo ama yemek yemeye geldimi yokk (
bugünkü öğlen yemeği;bir küçük soğanın yarısı 1 tatlı kaşığı zeytinyağında hafif kavrulur,büykçe bir köfte büyüklğünde kıyma atılır o da biraz kavrulur.bir küçük patatesin yarı minik minik doğranıp eklenir,biraz kavrulur,orta boy damatesin yarısı doğranır tavaya eklenir.domatesler pişince az suyla eklenip patateslerin de pişmesi sağlanır.en son bebeğinizin yiyebileceği kadar haşlanmış makarna eklenir 2 dk dfaha tıkırdatılır.tamamdır.yoğurtla yedirilir. henüz yedirmedim.seveceğini umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?