- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
- #1.001
sağol canım ben daha ne babymix nede hazır başka birşey vermedim canımmm ama denicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diştendir cnm ,benimkide son 2 gündür çok huysuz,yemesi,uykusu,ee si bile değişti inan.ben dişe bağlıyorum2 gündür hiçbirşey yemiyor kızım çıldırmak üzereyim en sevdiği çorbayı yapıyorum ne yoğurt ne çorba ağzını kenetliyo ben zorlayıncada hıçkıra hıçkıra ağlıyo çok mızmızlaştı dişleri yüzündenmi yapıyo bilmiyorum ağzına da elletmiyo o bana bağrıyo ben ona durumuna geldik sinirden ağlıyorum oturup sonra bana bakıyo dikkatli dikkatli üzülüyorum sonrada sarılıyoruz 2dk. sonra tekrar mızmızmız
etinin bebe ekmeğini bende veriyordum.hala duruyor uzun zaman oldu alalı daha bitiremedik.ben çorbaları baya koyu yapıyom gerek kalmıyo ekmeğe pekbizde eti bebe ekmeği aldık bugün tarhana çorbası ile verdim yerken hımmmm yapıyo :))
.
bide herobaby nin gece bisküvisini aldım hiç erimiyo,kaynar su döküyorum üstüne zor eriyo pütür pütür kalıyo ..kullanan varmı..
pirayecim bende hero baby kullanıyorum etiyi denemedim ..heronun mavi paketi var ay şeklinde gece için onu diyorum ..
bu arada bende şimdi tavuk haşladım suyundan çorba yapcaktım melise birde sebze çorbasıyla deniyim bari ilginç bişey ,yaratıcılıkta sınır yok valla bizde..:)))