Ek Gıdalara Başlıyoruz :)

benim doktor kendi de yiyomuş daninoları,kendi çocuklarına da yediriyormuş.reklam olmasın diye söylemiyom dedi.ama gönül rahatlığıyla yedirebilirsiniz dedi.
ağız kitleme konusunda bebeklerimiz yarışıyor kzlar :)) benimkide o konuda fekalet

2 gündür hiçbirşey yemiyor kızım çıldırmak üzereyim en sevdiği çorbayı yapıyorum ne yoğurt ne çorba ağzını kenetliyo ben zorlayıncada hıçkıra hıçkıra ağlıyo çok mızmızlaştı dişleri yüzündenmi yapıyo bilmiyorum ağzına da elletmiyo o bana bağrıyo ben ona durumuna geldik sinirden ağlıyorum oturup sonra bana bakıyo dikkatli dikkatli üzülüyorum sonrada sarılıyoruz 2dk. sonra tekrar mızmızmız

bizde eti bebe ekmeği aldık bugün tarhana çorbası ile verdim yerken hımmmm yapıyo :))

bide herobaby nin gece bisküvisini aldım hiç erimiyo,kaynar su döküyorum üstüne zor eriyo pütür pütür kalıyo ..kullanan varmı..

eylülcüm ben kullanıyorum banada etininki erimiyo gibi geliyo
andinacım denerim cnm yoğurtla da
aptamilin 5 meyveli muhallebisini aldım çok sevdi piroş kızlar güzel bişey,bide öğlen çorba olarak yarım tavuk butunu çatalla ezdim suyundan koydum biraz bide bebelac sebze çorbasından koydum çerkez tavuğu gibi oldu çok güzeldi piroşta yedi

pirayecim bende hero baby kullanıyorum etiyi denemedim ..heronun mavi paketi var ay şeklinde gece için onu diyorum ..

bu arada bende şimdi tavuk haşladım suyundan çorba yapcaktım melise birde sebze çorbasıyla deniyim bari ilginç bişey ,yaratıcılıkta sınır yok valla bizde..:)))

eylülcüm bende ondan veriyordum ay şeklinde mavi poşetli olandan bende kolay yumuşuyor diyordum.. sıcağa yakın ılık suyu koydummu üzerine hemen eriyordu ama bilmemki tarih farklılığı vardır belki .. ben tadınada baktım ağızdada yumuşuyor..

2 gündür hiçbirşey yemiyor kızım çıldırmak üzereyim en sevdiği çorbayı yapıyorum ne yoğurt ne çorba ağzını kenetliyo ben zorlayıncada hıçkıra hıçkıra ağlıyo çok mızmızlaştı dişleri yüzündenmi yapıyo bilmiyorum ağzına da elletmiyo o bana bağrıyo ben ona durumuna geldik sinirden ağlıyorum oturup sonra bana bakıyo dikkatli dikkatli üzülüyorum sonrada sarılıyoruz 2dk. sonra tekrar mızmızmız
diştendir cnm ,benimkide son 2 gündür çok huysuz,yemesi,uykusu,ee si bile değişti inan.ben dişe bağlıyorum
bizde eti bebe ekmeği aldık bugün tarhana çorbası ile verdim yerken hımmmm yapıyo :))
.
bide herobaby nin gece bisküvisini aldım hiç erimiyo,kaynar su döküyorum üstüne zor eriyo pütür pütür kalıyo ..kullanan varmı..
etinin bebe ekmeğini bende veriyordum.hala duruyor uzun zaman oldu alalı daha bitiremedik.ben çorbaları baya koyu yapıyom gerek kalmıyo ekmeğe pek
heronun gece bisküvisini ilk duyuyorum.niye görmedim acaba ben :uhm: hero gogly yeni ürünler çıkarmış yalnız onu biliyorum.bebe bisküvisini aldım hatta.bi de muzlu buğdaylı kaşık mamasını aldım,bayıldı benimki.kaşık mamasının çeşitleri var ve biberon maamsıda çıkarmış ama ondn almadım.bi de kavonazda meyve var.ondan aldım ama daha denemdim

pirayecim bende hero baby kullanıyorum etiyi denemedim ..heronun mavi paketi var ay şeklinde gece için onu diyorum ..

bu arada bende şimdi tavuk haşladım suyundan çorba yapcaktım melise birde sebze çorbasıyla deniyim bari ilginç bişey ,yaratıcılıkta sınır yok valla bizde..:)))

ay şeklinde olandanda veriyorum cnm oda kolay eriyo aslında yaa,
valla cnm yesinler diye ne çeşitler üretiyoruz benimki sevdi ama sebze çorbasıyla tavuğu karıştırınca meliste yer inş

benimki hala kahvaltı ve anne sütüyle duruyor.yemiyor çocuk ya,acıkmıyor sanrım.acıkınca ağzını güzel açıyor çünkü.şimdi kitliyo.meyve bile yemedi.artık bu saatten sonra acıkırsa direkt çorba yedircem.gece fırsat olursa acıkırsa meyve yediririm napiim artık

bizde bugün öğlende şehriyeli tavuk çorbası ,kıymalı bamya nın kıymalı suyunu ve sade yoğurt yedik...şehriyeli tavuk çorbasını hiç rondodan filan geçirmedim şehriyeleriyle yaladı yuttu,artık pütürlü gıdaları alabiliyor bizim bıdık ..maşşallah kızıma..

kızlar doktorum herhangi bişey söylemedi benimde aklıma gelmedi danino verebilir miyim diye sormak, aranızda verenler var, babymix yoğurt veriyorum ama danino hiç vermedim, markette de etiketine baktım yaşla ilgili bir bilgi bulamadım ve almadım.

benim kızım da bağzen kilitliyor dudaklarını ama pes etmeyip bir müddet daha deniyorum ve yediriyorum. henüz diş dorunumuz yok ayy nasıl olacağını düşünmek bile istemiyorum.

Back
X