Ek Gıdalara Başlıyoruz :)

kızlar benim kızım gece hala 2-3 kere uyanıyor. sizin nasıl? sanki alışkanlık yaptı hem de belli saatlerde uyanıyor. ben mama veriyorum siz gece ne veriyorsunuz? bi de çok acıkıyor herhalde resmen cokcok çekiyor, analmadım ???

bizde geceleri 4-5 kere kalkıyoruz
bol tahıllı gece mamaları, milupa'nın gece çayını da denedim fayda etmiyor
yapı meselesi galiba
bir de diş çıkarmadığımız için onun sıkıntısı olabilir mi diye düşünüyorum

Benimkide aynı 1-1.5 en geç 2 satte bir kalkıp emiyor uyuyor.Tabi ben sersem oluyorum eskiden ne güzel 4 saat uyurdu şimdi ne oldu bilmiyorum.Bir gün yatarken muhallebi vereyim dedim tok tutsun uyusun diye hiç etki etmedi:roflol:

benimkinin sağı solu belli olmuyo bazen hiç uyanmıyo bazen zırt pırt uyanıyo emip yine uyuyo ama ben sersem gibi oluyorum bide şimdi dönerken uyandırıyo kendini
dün kayısı verdim piroşa çok sevdi bugün yoğurtla karıştırıp vercem

muslukumcum benimki çoğunlukla sabaha karşı ya da sabah çok erken saatte kalkar ama gece 3 lerde de kalktığı olur.benimkinin de hala uyku saatleri belli değil bu arada.ben emziriyorum cnm.benimki de çok çok çekiyo.iki göğsmüde bitiriyo zaten azaldı sütm pek bişey yok da,üstüne mama yapıp içirsem büyük ihtimalle içer ama o saatte bende gözüm kapalı emziriyorum,yapamıyorum mama.ama sen madem mama yapıyorsun,gece mamalarından yap ver ve içine de tok tutsun diye tahıllı kaşık maması filan karıştır.bi de gece yatmadan önce muhallebi yedir.bunlar benim tavsiyelerim tabi gene sen daha iyi bilirsin

evet canım bende senin dediğin gibi yapıyorum, bazen emziriyorum da ama yine de mama da yapıyorum yetmiyor çünkü sütüm. anlayamıyorum bi türlü, önceden daha düzenliydi, bi günü bi gününü tutmuyor kızımın :)

derinxby canım inanki önceden gece sadece 1 kere uyanıyordu, büyüdükçe sabaha kadar uyanmaması gerekirken 2 kere mutlaka uyanıyor, bende dün akşam mama miktarını artırarak verdim ama gene uyandı. nasıl çözücez bu işi bilmem, doktoruma da sormak aklıma gelmedi, herhalde acıkıyor ve uyanıyor diye düşündüm ki bende yatırmadan önce muhallebi yediriyorum.

canım ben önceden hizmet hast. (bahçelievler) duygu hanıma götürüyordum ve çok memnundum fakat sonradan doktorumuzun hamile olduğunu öğrendim ve kadın rahatsızlandığı için izne ayrıldı :(( sonra 2doktor denedim hep araştırarak tavsiye üzerine ama ikisinden de memnun kalmadım. sonra yine tavsiye üzerine yeşilköy international şeyma hanıma götürdüm, 3 keredir ona gidiyorum ve memnunum kızım da doktoruna gülücükler atıp duruyor. genel durumuna bakıyor, sorduğumuz her soruyu cevaplıyor güleryüzlü ve pozitif, içim de rahat diğer 2 doktorda bi türlü iççm rahat etmemişti ki onlarda özel hastanedeki doktorlardı. ama orda ssk geçerli değil bizde özel sağlık sigortası var. sen nereye kime götürüyorsun? ama eğer seninde kafanda soru işareti oluşuyorsa doktorla ilgili değiştir bence de. ayy çok uzun oldu galiba.

ya daha öncede mevzu olmuştu ama işte benim sorunum şu kii doktor iyi güler yüzlü bebeği sever falan ama ne bilyim ya ben tatminkar değilim galiba:( aslında sorduğumuz sorulara cevap veriyo bıkmadan yeni yapılcaklarıda söylüyorda ne biliym yaa amaan bende galiba sorun ben de bilmiyom-tatlicadiarzu-

derinxby canım kafana takıldığına göre demekki yine de tam içine sinmemiş, aman bebişlerimiz sağlıklı olsun da dertlerini anlatabilene kadar bi büyütsek. gerçi kuzenlerim falan hep bunlar iyi günleriniz diyor sonra daha zor diyor. hepimize sağlıklı huzurlu günler dilerim :ecrin_bebek:minik kuşlarımızla

piraye bugün hiçbişey yemek istemiyo çok iştahsız sabah zorla kahvaltısını yapıtı ama az yedi bide emdi çorbasını yediremedim meyvesinide yemedi bende muhallebi yapıp biberonla verdim onuda bitiremedi:(

Gece kalkmalardan bahsetmişsiniz de Bengisu da hiç kalkmayan bebekken gece 2 kere uyanmaya başladı. Zaten tok tutsun diye mama, muhallebi de yediremiyorum, kabul etmiyor. Dün en son aklıma gece saat 11 gibi muz yedirmek geldi. 1 koca muzu mideye indirdi hanfendi, üstüne de 2 memeyi sonuna kadar emdi ve sonuç: Sabaha kadar deliksiz uyku :))) Aynı taktiği bu gece de uygulayacağım, bakalım ne olacak...

sıcaktandırmcnm ya,bazen bizim nasıl canımız yemek istemez onlarında istemiyor bence ara ara.bugün bende zorlamadım.kahvaltısını yedi ama çok bayılarak değil.öğlen için de gogly yaptım,onu bile çok bayılarak yemedi.akşama belki biraz daha yicek durumda olursa sebze kıyma filan halledicem artık

valla benimkide aynı piraye zor yemek yiyo ama biberona hayır demiyo:) benimki ağzını sağa sola sürtüp vurmaktan dudağının içi kızarmış yoğurt ve meyve verirken deliriyo resmen çok ağlıyo yakıyo galiba bende jel aldım sürdüm biraz iyi geldi ama yine iştah yok pek.Hemen de farkediyo kilo bakımından biliyomusun ne acayip.ben de hiç öyle olmuyo nedenseeee:olmaz:

kizlar neolur bana yardim edin sizin yemek düzeniniz nasil cocuklariniza ben hala emzirmeyi biraktigimdan sonra bir düzen tuturamadim neolur bana sabah ögle ve aksam neyle bebislerin karnini doyurdugunuzu bir söylerseniz cok sevinirim simdiden cok tesekür ederim

selam melos85,bu topiği baştan sona kadar okursan anca anlarsın neler yedirip içirdiğimizi bence yerimseniben o kadar geniş kapsamlı bir soru sormuşsun ki,neresinden başlayıp cevaplayacağımı bilemedim doğrusu.herşeyi yediriyoruz belli başlı şeyler hariç tabi.düzen desen,kimimizin nbebeği daha düzenli,kimimizinki düzensiz.mesela benimkinin hiç bir konuda düzenli değil.uykusuda mamasıda ee side belli olmuyor zamanlaması.daha ufaklar düzen olmaması çok normal sende üzülme bence.umarım yardımcı olmuşumdur CADIARZU

yani baştan sona okumak çok zor o0lur tabi,biraz takip et burayı,gnlük olarak hangi öğünde ne yedirdik yazıyoruz.onlara göre yaparsın sende.bizde şaşırıyoruz bazen ne yedirsek diye hemen birbirimize fikir veririz,sende fikir edinmiş olursun işte.iştahlı gnler diliyorum a.s.

bugün ilk incimizin çıkmasıyla allaha şükür bir şeyler yedik inanın 20 gündür her öğününde savaşla 4-5 lokma zor yedirebiliyordum bugün ilk defa çok sevdiğimiz çavdarlı mısırlı kahvaltımızı yaptık sütlü ballı irmiklimizide yedik azda çorba içtik çok mutuyum çok üzülüyordum çünkü bu ay gram almadı tam tersine 8600gr dan 8500 e düştü inşallah biraz toplar artık her dişini böyle çıkarırsak yandık

Back
X