calcium we demir aynı anda kullanıldığı zaman demirin değerini öldürüyor we kansızlık yapıyor..ben de ilk zamanlar öyle yapıyordum..böyle vermemeni öneririm..labne de verebilirsin..
cevizi de 7 ay dolunca başladım haftada 3kez 1 çay kaşığı..tereyağında sakınca yok..iştahını artırır..
Vavelya senin kızla aramızda 1 hafta var sanırım. Benim kızım 21 ağustos doğumlu. Kızım 8 kilo civarında. 8 kilo 200 gr. Boyu da 70 cm.. Senin kız nasıl? İnsan ister istemez merak ediyor akranlarını. Emeklemiyor ama emekleme pozisyonuna sık geçiyor, çok rahat oturuyor uzun süredir ve desteksiz. Ama ne tel sarar, ne gel ge, ne de bay bay yapmıyor.... Kelime de henüz söylemedi.. Bilinçsizce baba, dede diyor ama bilinçli değil...İki eline iki farklı oyuncak alabiliyor.. Senin kızın gelişimi nasıl?
canım reçetli ve reçetesizde satılıyor..
ilaçlarını aldığın eczaneden reçetesizde alabilirsin..
Sanırım ek gıda sınavını başarıyla geçecez.. iki gündür düzenli 5 bisküvili pekmezli yumurta sarılı hatta peynirli kahvaltımızı yapıyoruz. Bu arada ben labne veriyorum biraz yağlı mı acaba ne ?
Dün akşam menüde pırasa vardı salçalı yağlı pirinçli pırasa işte yedi:)))
bu akşam kabak yemeği var bakalım ne yapacazz inşallah yerizz:))
ben yemeklere salça tuz yağ koyuyorum ama bi sakıncası var mı acaba? ama azıcık azıcık koyuyorum
Ay şimdi ağlayacam( benim oğlum 6,5 aylık oldu hala ilerlemiş değilim. Ne beceriksiz anneyim ben Sadece yedirebildiğim elma, yoğurt ve arı mamanın muzlu muhallebisi onuda her zaman değil. Israr ettiğinde yüzüme tükürüyor, kusacak gibi oluyor. Ne yapacam bilmiyorum. Acaba diş çıkardığı içinmi böyle bir ay içinde hem alttaki iki dişi hem üstteki iki dişi çıktı, 10 gündürde üst solunum enfeksiyonu çekiyoruz. Burnumuz tıkalı. Annem sürekli onu verme bunu verme diyor. En son C vitamini olsun diye kivi verdim. Akşam soluğu hastenede aldık. Sürekli ağladı susmadı. Doktor kivi verilirmi ben yesem iki gün kendime gelemiyorum dedi. Oysa ki kendi doktorum verebilirsin demişti. Tabi eşim bunu duyunca çocuğu hasta ediyorsun diye beni suçladı. Yani ne yapacağı ve ne vereceğimi bilmez haldeyim ((
Benim oğlumda aynı durumda sebze çorbasından nefret ediyo yoğurttan nefret ediyo kaşığı görür görmez dudaklarını kitliyo benimde sinirim çok bozuluyor.Hevesle bişeyler yapıyorum yok nafile yediği bir elma püresi var oda kabız ediyor.Şaştım kaldım valla.Bir de milletin yorumları beni uyuz ediyor .Ben hiç yemek tadına baktırmadım 6 ay emzirdim sadece altı aya 10 gün kala pürelere başladım.Eee hep emzirirsen böyle olur arada yemeklerin tadına baktıracaktın diyip duruyorlar.Bu arada kivi ananas 1 yaştan önce sakın vermeyin.Tropik meyvelerin alerjik riski çok fazlaymış o yüzden 1 yaştan sonra öneriliyor.Mesela benim kardeşim ne zaman kivi yese kulakları delirmiş gibi kaşınır ve kızarır:))
kızlar ek gıdaya geçince yani kaşıkla yemeye başlayınca biberonu iter oldu süt içmiyooo yaaa
bardak istiyo onlada yutmayı beceremiyo
günde 200cc süt anca içiyoz belkide içmiyoz
kaşıkla ver diyo eşim ama koca bebek eli dursa ayağı durmaz kaşıkla nasıl süt verebilirim olmaz
ne olcak???
Benim oğlumda dişden dolayı sebze yemiyor(
sadece tarhana ve şehriye çorbası içiyor..
Başka ne yapsam arkadaşlar ????????????????
nınım ben dün erişte çorbası yaptım,oğlum bir güzel yedi.yutamazsa diye tel süzgeçten geçirdim.biraz lapa oldu ama tadı iyiydi.birdahaki sefere küçük küçük parçalıycam,istersen sende dene.makarna gibi haşladım,içinede bolca yoğurt koydum.şimdiden afiyet olsun cimbomlu oğluna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?