- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
bana da hiç söylenmedi canım. aynen bende demir ilacı aldım ve lıkır lıkır süt içtimcanım ben de kurban bayramından kalma çok yaptım kemik suyu tabletlerivereliniortak onları kullanıyorum..sadece sebze orbalarına atıyordum senin dediğin gibi etli olanından çorba da yapabilirim..
bu yoğurt-pekmez olayı bitti artık:mymeka: çok kızdım doktoruma da..hamilleikte sadece demir kullandım ama süt alma yada kalsiyum içeren bişey demediÇok üzgünüm çoook zaten kansızım..
ya bi de bisküvi diyorsun ya kahvaltıda o hakkımızı kullanıyoruz biz yani 6 tane..en iyisi sade yedirmeye çalışayım yamiyor amabenneyaptımki
bana da hiç söylenmedi canım. aynen bende demir ilacı aldım ve lıkır lıkır süt içtim
neyse bari bebişimizde dikkat edelim bu konuya. bizden geçti artık :))
canım kendinize yaptığın dolmadan mı??
canım görmemişim mesajını pardon..
yok ona ayrı yaptım ama güzel olmuştu bende yedim walla :))
kıyma ,pirinç, soğan dereotu ile iç hazırladım doldurdum..
suyuna yarım domates rendesi ve az yağ koydum o kadar...
birde canım eti nin bebe ekmeği var..
mama satantlarında :))
heni şu bizlere etimekler varya aynen onun gibi..
arada bende yiyorum :))
olsun canım anladım sonra sorduğumu bile unuttumkaydirigubbakcemile3
dolma bizim için de yemelik ama benim kız sever mi bilemiyorum:1rolleyes: pütürlü olan şeylere karşı ilgisiz bu aralar..anlamadım gitti..dün sulu köfte yaptım senin dedğin gibi ama öğürüyor..ayrıca yine dün cici bebenin ekmeini aldım ufaladım yine öğürdü..iştahlı çocuk birdenbire huysuz oluverdi..kahvaltıyı da zor yapıyor..zeytin bile yerdi..
mercimek gaz yapıyor diye biliyorum ama yine de bi araştır bence :) hemşo :)
ben de kıyma konusunda düşünceliyim doktor artık yavaştan ver azar azar dedi de bizimkinin iştahı gittikçe azalıyor bırak kıymayı emmek bile istemiyorama 7. ayında ver dedi doktor haftaya vermeliyim gerçi deneyecem eğer istemesse biraz ara verecem.ben daha şehriye irmik bunlara yeni geçtim ki öğürüyor kıymada napar bilmem
mercimek oğlumada çok dokunduevet işte mercimek buşgur gaz yapıyo çok biliyom o yüzdne sorayım dedim arkadaş konuda yazmış birisi 7aylık veriyom die mercimek bulşgur benim kızım bide kolikliydi yeni geöçti 2ay oluyo kıymaya nezaman nasıl geççem biliyonmu cnm
canım diş çıkarıyor olmasın..
Ata da bu aralar iştahsız ve huysuz..
diş çıkarıyor ondan...
bazen böyle oluyolar heleki birisi yemek yerken gördüyse onları hemencicik nazar deyiyo bizimkide bi kaçgün pütürlü yemek istemedi ama şimdi eskiye geri döndü çok şükür
inşallah diştendir..emmeyi de bırakıyor hemen..uykusu da azaldı..
bu arada sezen we seni karıştırarak cevap yazmışım:1rolleyes:
diş çıkaran bebeklere ne veriyorsunuz??
benimki sebze yemiyor sadece tarhana yiyor..
oda hergün verilmezki..
ne yapaağımı şaşırdım walla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?