kızlar sebze çorbasına irmiği nasıl yani ne zaman koyuyorsunuz?
sezen köfteyi tarif edermisin canım
canım önce kıyma prinç çok azıcık karabiberle kırmızı biberde katabilirsin o kadardan bişey olmaz bide tuz koyup yoğuruyosun küçük köfteler yapıyosun sonra bi tencerede su kaynatıyosun kaynayan suya köfteleri atıp haşlıyosun köfteler haşlanınca (yaklaşık15 dk filan haşlanıyo) un açıyosun biraz açtığın unu ilave ediyosun kıvam bulduruyosun yani çorba pişmeye yakında 1 yumurta sarısı ile yarım limon suyu terbiyeyi karıştırra karıştıra içine döküyosun en sonra ayrı bir tavada yağ yakıyosun tereyağı birazda sıvı yağ çorbaya döküyosun bi taşım kaynayıncada kapatıyorum arzuya göre bebeğin çorbasını ayırıp yağın içine karabiber vs eklenebiliyo biz ilece çok seviyoruz
canım bu tarif bana çok karışık geldi anlamadımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile...bidaha anlatır mısın,daha açıklayıcı bi tarif bekliyorumolumunekankayizsmile:içelim:...
benim oğlum bırakmıyor kızlar gididp bir şeyler hazırlayayım. ne yapıcam ben böyle yaklaşık 2 aydır pek huysuz oldu. neredeyse tüm gününü mızlayarak geçiriyor. devamlı beni yanında istiyor. yapabildiklerimi yazayım bende bari.
sabah: bebe bisküvisi,labne peynir ve biraz biberonmaması ile hazırlanan kahvaltı
öğlen: patates, kabak, havuçtan hazırladığım sebze püresi ve yanında yoğurt
ara öğün: kayısı-muz püresine hipp organik pirinç kattım onu yedi.
akşam: sebzeler yeri boyladı o yüzden biberon maması.
aralarda halen biberon maması istiyor
taşıma koltuğunda da mızmızlanır oldu. sanki benim oğlum gitti yerine bir başka bebek geldi 2 aydır. hep taşıma koltuğunda oturur beni izlerdi. şimdi nerdeeee. bu ara havalar da serin dışarıda çıkamıyoruz. iyice daraldık artık.buarada aynı durumdayız aynı odada arkamı dönsem çığlık atıyo
ben mutfaktayken onu ana kucağına yada taşıma koltuğuna koyup tezgahın üstüne koyuyorum ocağa uzak tabi o orda beni izliyo hoşunada gidiyoibu şekilde yemek yapmaya çalışıyorum
taşıma koltuğunda da mızmızlanır oldu. sanki benim oğlum gitti yerine bir başka bebek geldi 2 aydır. hep taşıma koltuğunda oturur beni izlerdi. şimdi nerdeeee. bu ara havalar da serin dışarıda çıkamıyoruz. iyice daraldık artık.
bugün sabah hazırladığım kahvaltıyı yemedibakalım öğlenen ne yapıcaz.
sağol. inşallah canım. fakat huysuzluk baki galibacanım hayırlı olsun 6 aylık olmuşsunuzyerimseniben dişten dolayı huysuzluk geçer inşallah
sağol. inşallah canım. fakat huysuzluk baki galiba
inşallah canım:Saruboceq:en baştan beri huysuzsa çocuk sonraları da hep öyle oluyor ama senin ki öyle değilmiş bunlar diştendir geçecek:1hug:
aynı aylardayız sanırım bütün sorunlar aynı huysuzluk huzursuzluk mızmız mıyık mıyık hele yemek yerken ayyy bütün site bizi dinliyor resmen uykusuzluğu söylemiyorum bile ha bu arada bugün
sabah: 60 cc devam sütü+ceviz+labne peyniri+pekmez (2 günde bir yumurta sarısı)
öğlen:mercimek çorbası+ armutlu bisküvi
ara:elma+havuç+portakal suyu (ama az içti ondan)
akşam:ıspanak+yoğurt
aralarda emiştik işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?