Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikincisi ise sabahları ıhlamura bebek bisküvisi vs.. katanlar var ıhlamurun besleyici ne özelliği varki?su işte sonuçta.ıhlamur yerine devam sütünü nerden tercih etmiyorsunuz?bağışıklığınıda güçlendirmek adına (özellikle aptamil) vermeniz bebeklerinizin menfaatine olacaktır.
tamam canım şimdi anladım yok ben hala ona özel yapıyorum ama dediğim gibi yayla çorbasını yada sulu köfteyi sonradan yağlıyoruzya çok az yağ koyuyorum onunkine öyle yediriyorum zaten sulu köfteyi düğün ve yayla çorbasına bayılıyo birde prinçli tavuk çorbası yaptım slçasız az yağlıbizde yedik oda
arkadaşlar benim oğlum daha kahvaltıya başlamadı. 6. ayını doldurunca başlayacağız kk dan bir arkadş peynir ile pekmezi bir arada kullanmayın kansızlık yapar yazmıştı. fakat doktorumuz aynı sizlerin hazırladığı kahvaltı gibi hazırlamamı söyledi. ne yapmalıyım sizce?
maaşallah..
sulu köfteyi nasıl yapıyorsun ki benim yaptığım başta yağ konuluyor yani yağı kavurarak
süt ürünleri (peynir, yoğurt, süt vb) ile pekmez aynı anda verilirse sütteki kalsiyum pekmezdeki demiri etkisiz hale getirir. Ben kan hapı kullanırken de süt çmemei söylemişti doktor. Kan yaıcı özelliği olan hap, şuruplarda da süt ve ürünlerini kullanamazsınız. O yüzden ben kahvaltıda peynir kullandığımdan kızıma pekmezi saat sonra ılık suda veriyorum.. Bu arada yumurtadan maximum veril elde etmek için C vitamini içeren ürünleri kullanın. Mesela portakal gibi. C vitamini proteinle karşılaştığında her ikisi de maxsimum şekilde vücutça emiliyor. Ben bunları uyguluyorum, herkesin kendine kalmış.
canım işte tuz prinçle kıymadan köfte yapıyosunya ben baharat koymuyorum oğlum için
yuvarladıgın köfteleri su kaynatıyosun köfteleri suya atıyosun biraz haşlanınca un açıyosun unu ilave ediyosun kıvam buluyo tam pişmeye yakında yumurta sarısı ile limon suyu terbiyesini koyup bi taşım kaynayıp hemen arkasından erimiş tereyağını katıyorum oğluma kadar ayırıp tereyağına sonradan azıcık toz biberle karabiber katıyorum mis gibi bayılıyoo köfteyi elimle eziyorumm suyunuda ekmek doğruyoruzm azcık çok seviyoo
çok lezzeti oluyo canım yani biz ailece çok seviyoruz umarım sizde seversiniz
bak bide ben düğün çorbası yapıyorum kurban bayramındaki kemikli etlerden et suyu yapmıştım buz poşetleri var büyük marketlerde onlara koyup dondurmuştum oğluma yaptıgım sebze çorbalarına bi tablet atıyorum bide normal buzdolabı poşetlerine 2 su bardağı kadar hafif et pütürlü et suyu yapıp koymuştum bi tencereye su koyuyorum o et suyunuda koyuyorum kaynayınca içine un açıp kıvam bulduruyorum sonrada yağ yakıyorum birazda limon suyu oda çok güzel oluyo hem oğlumada yediriyorum
kasaptan kemikli et alıp sende yapabilirsin hem yapımı çok kolay oluyo misafir geldiğinde filan şişpşak hazırlayabiliyosun
kalciyum ve demir olayını ben biliyorum hamileyken kramplarım oldugunda doktorum kalsiyum vermişti ama demir hapını akşam bunu sabah al demişti aynı anda içme sakın diye uyarmıştı
bende olumun kahvaltısına mutlaka koyuyorum ayrıyeten elma püresinin içinede pekmez koyarım ben
bebeğinin yoğurduna ya elma suyu yada bebe bisküvisi koyabilirsin canım pudra şekeri koyma bence