Evde yapabileceğim ek iş arıyorum ve bu durum benim için bir sorun olduğundan konuyu buraya açtım. Eğer doğru yere açmadıysam sevgili Mune konumu taşırsa sevinirim :)
Bu konu hakkında bilgisi olan varsa, yardımcı olun lütfen.
İstanbulda yaşıyorum,kısaca bir süre işsizim. En azından evde boş durmayayım diye düşündüm.
Evde yapabileceğim ek iş arıyorum ve bu durum benim için bir sorun olduğundan konuyu buraya açtım. Eğer doğru yere açmadıysam sevgili Mune konumu taşırsa sevinirim :)
Bu konu hakkında bilgisi olan varsa, yardımcı olun lütfen.
İstanbulda yaşıyorum,kısaca bir süre işsizim. En azından evde boş durmayayım diye düşündüm.
biryere bagli degilde evinizde kendi imkanınızı kullanarak birseyler uretip satmak istiyorsunuz sanırım sosyal paylasim sitelerinde hatri sayilir bir hesabiniz varsa evde kolye kupe yapip satabilirsiniz hic olmadi buradada boyle topikler var diye biliyorum ona da bakin isterseniz
Çok teşekkür ederim, yeni mezun oldum üniversiteden, iş arıyorum ama malum hemen bulunmuyor. O yüzden evde yapabileceğim bir şeyler düşünüyorum. Ben okurken hiç boş durmadım, şimdide duramıyorum böyle para kazanmadan. :)
Yani etiket işi, nikah şekeri işi çok iyi benim için. Bi yere bağlı kalmak değil aslında mesele, alanımla ilgili iş bulduğumda çalıştığım yeri mağdur etmek istemiyorum, bu nedenle bu tip işler düşündüm. Nikah şekeri ve etiket işi için nereye başvurmam gerekir peki? Eminönünde ki düğün ve kına malzemeleri yapan dükkanlar var, oralara gitsem bulabilir miyim?