Ek Kontenjan - Yardim

Kafa yapını bilmiyorum ama ben olsam gitmezdim, tereddütün var madem 1 sene daha okul yok hazırlanırsın ( bu inanılmaz zor bir süreç biliyorum ben de bu sene kazandım ) Şimdi banlanmak istemiyorum ama kayıt günü ortalık cemaatçilerle dolmuştu ve hiç iyi bir izlenim edinemedim maalesef. Aslında anlatırdım ama dediğim gibi ban yemek istemiyorum :)

Tatlim hangi kurulasa kime ait olduguna degilde egitim kalitesine dikkat ederek universite tercihi yapmani tavsiye ederim yeni universitelerin kadrosu pek iyi olmuyor acikcasi

haklisin, bu sene bana cok agir gelicek onu gectim ucunda kazanamamal da var allah korusun..
cok kararsizim istihare nasil yapiliyor bilen var mi acaba?

Tatlim hangi kurulasa kime ait olduguna degilde egitim kalitesine dikkat ederek universite tercihi yapmani tavsiye ederim yeni universitelerin kadrosu pek iyi olmuyor acikcasi
Egitim kalitesi ve kadrosu gayet iyi diye biliyorum. Zaten kafami karistiran bu birazcik

haklisin, bu sene bana cok agir gelicek onu gectim ucunda kazanamamal da var allah korusun..
cok kararsizim istihare nasil yapiliyor bilen var mi acaba?

Egitim kalitesi ve kadrosu gayet iyi diye biliyorum. Zaten kafami karistiran bu birazcik

Namazı falan varmış sanırım onun canım, bilmiyorum ben hiç yapmadım da.. Forumda 1-2 konu açılmıştı böyle okumuştum ordan.

üniversite ismi de, mezun olduktan sonra aldığın eğitim kadar önemli oluyor aslında. hele başarılı bir kariyer istiyorsan.. eğer o çevrede hayatına yön vermek istemiyorsan, cemaat okullardan uzak durmalısın. hayatın boyunca önüne eksi olarak çıkar

Konuyu açmışsınız sanırım karar veremediğinizden. Ne yapsam diye kara kara düsünüyorsunuz madem burda yazıları bi dikkate alın kararınızı vermşsiniz madem niye kararszm diyorsunuz burdakiler sizin icin bunları yazıyorsa işsiz dolaşmayın diye ya da 4 yıl boyunca üni hayatnz ot gibi gecmesn diye. Lütfen biraz ciddiye alın

Cemaatle ilişki içinde olmak istemiyorsun ama diplomanda nereden mezun olduğun görünüyor. Sadece 4 yıl gidip çıksan amenna ama illa ki içli dışlı olacaksın

aynı kafadanız, :) bende bu sene girdim aynen bende 90binlerdeym tıp için biyıl daha hazırlanıyorum.
bence ailende destek olmusken git fatih üni iyi tamam cemaat falan ama sen dersini alır cıkarsn nolucak hem özel hem cemaat arkanda dururlar mimarlıkta gerek boyle seyler

Canım git tabii mimarlık özel sektör genel itibariyle çevre gerekli okul bitimnde cemaat iyi olabilir bunun için.şeyy bende sana bir şey sorsam ben üniversiteyi bitirdim bu yıl ama lysye de girmiştm selçuk-iç mimarlığı kazandım ama kayda gitmedim bu hafta.mazeretli kayıt oluyor mu biliyor musun.yani yazılabilir miyim önümüzdeki haftalarda bilemiyorum da :) senin bilgin varsa bilgilendirirsen çok iyi olur aslında :)

aliyorum zaten de herkes farkli bir sey yazmis farkindaysaniz?
birinin dedigini yapsam oteki icin "senin icin yazmis niye dikkate almadin" diyecektiniz

Cemaatle ilişki içinde olmak istemiyorsun ama diplomanda nereden mezun olduğun görünüyor. Sadece 4 yıl gidip çıksan amenna ama illa ki içli dışlı olacaksın
Bu da dogru :44:

Bilgim yok ama ek yerlestirmelerle belki bir sansin olabilir? :)

Insallah istedigin olur canim
aslinda her ne kadar cemaat yeri uzak durun dense de gitmek istiyorum, cemaat bana fazla karismaz gibi geliyor. Ama bilemiyorum ya. Orda okuyan arkadaslarimin cogu cok guzel anlatiyor hocalar cok iyi ,ilgileniyorlar, sorularini istedigim gibi sorabiliyorsun falan..
aslinda aklimda baska bir plan var, hazirligi okurken tekrar ygsye girip ayni okulun psikolojisine girmek. Olabilir mi bilmiyorum ama zaten psikoloji burssuzu cok dusuk

cemaat ünvlerinden birinde okuyan bi tanıdığımız rockçıydı öyle giyinirdi.üstelik bi de kızdı.
kendileri gibi değil diye kızın okulu 2 yıl boşa uzadı.

ayrıca bence geçerliliği olan bi okul değil fatih.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…