- 17 Mart 2012
- 6.502
- 2.277
- 448
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
haklisin, bu sene bana cok agir gelicek onu gectim ucunda kazanamamal da var allah korusun..Kafa yapını bilmiyorum ama ben olsam gitmezdim, tereddütün var madem 1 sene daha okul yok hazırlanırsın ( bu inanılmaz zor bir süreç biliyorum ben de bu sene kazandım ) Şimdi banlanmak istemiyorum ama kayıt günü ortalık cemaatçilerle dolmuştu ve hiç iyi bir izlenim edinemedim maalesef. Aslında anlatırdım ama dediğim gibi ban yemek istemiyorum :)
Egitim kalitesi ve kadrosu gayet iyi diye biliyorum. Zaten kafami karistiran bu birazcikTatlim hangi kurulasa kime ait olduguna degilde egitim kalitesine dikkat ederek universite tercihi yapmani tavsiye ederim yeni universitelerin kadrosu pek iyi olmuyor acikcasi
haklisin, bu sene bana cok agir gelicek onu gectim ucunda kazanamamal da var allah korusun..
cok kararsizimistihare nasil yapiliyor bilen var mi acaba?
Egitim kalitesi ve kadrosu gayet iyi diye biliyorum. Zaten kafami karistiran bu birazcik
Hadi ya ben de hasta olcam bugunlerde :18:Namazı falan varmış sanırım onun canım, bilmiyorum ben hiç yapmadım da.. Forumda 1-2 konu açılmıştı böyle okumuştum ordan.
Hadi ya ben de hasta olcam bugunlerde :18:
baskasi benim yerime yapamiyor mu acaba?
cok tesekkur ederim, o zaman annem yapar benim icin :)Yapılabiliyor bildiğim kadarıyla
Egitim kalitesi ve kadrosu gayet iyi diye biliyorum. Zaten kafami karistiran bu birazcik
p
anliyorum. Ozgurlukcu konusuna katiliyorum, herkes kendi gorusunu olusturmus zaten degistirmek isteyen zaten ayagiyla gelir. Zorlamalari ve hosgorusuzlukleri beni cileden cikartiyor.
Ataturk hakkindaki dusuncelerimi kendime saklamayi uygun goruyorum su an icin, burdan karsi oldugum anlasilmasin. Ama her hangi bir cemaatle de iliski icerisinde olmak istemiyorum. Yeterince taniyorum onlari yapmaya calistiklari dogru mu bilmem ama tavirlari hosuma gitmiyor. Evet celiskilerim iste boyle ..
Merabalaaar
yine ben
Simdi derdimi soyle kisaca ozetleyeyim, bu sene universite sinavina girdim istedigim puani alamadim (sayisaldim) mimarlik istiyordum, sinava tekrar hazirlaniyorum bu sene ama TMden hazirlaniyorum psikoloji-pdr istiyorum. Mimarligi ve psikolojiyi esit derecede istiyorum yani ikisinden biri olsa benim icin hic farketmez, bu sene TMden hazirlanmamin sebebi ise daha cok sevmem cografyayi edebiyati falan.
Simdii sorum su, bilgili ablalardan tarafsiz yorum istiyorum
bu sene Fatih universitesinde mimarlik acildi ve ek kontenjanla aliyor, annem gitmeyi dusunur musun bir sene daha hazirlanip kendini yipratma dedi. Ben ki zaten en fazla 15 dakika ayni kitaba bakabilen biri olarak bu senenin beni epey yipratacagini dusunuyorum. Yani bu seneden universiteye girip yil kaybim olmadan devam etmek isterim. Fakaat, bu universitenin nami beni biraz korkutuyor. Yani cemaat falan diyorlar biliyorsunuz. (Amacim konuyu dine cevirmek degil lutfen konumu kapatmayin bilgi almaya calisiyorum). Eger gidersem sanki orda pesimden abiler ablalar kosacakmis gibi geliyor. Bir de okulun ismini duyunca insanlar bana karsi onyargili olucakmis gibi hissediyorum. Sizce ne yapmaliyim. Egitimi iyi bir okul sanirsam.
ne yapmami onerirsiniz? Oraya geziye gittimigimizde okulun ogrencileri sakin gelmeyin falan diyordu :18:
ya da okul hakkinda bilgisi olan var mi? :44:
Canım git tabii mimarlık özel sektör genel itibariyle çevre gerekli okul bitimnde cemaat iyi olabilir bunun için.şeyy bende sana bir şey sorsam ben üniversiteyi bitirdim bu yıl ama lysye de girmiştm selçuk-iç mimarlığı kazandım ama kayda gitmedim bu hafta.mazeretli kayıt oluyor mu biliyor musun.yani yazılabilir miyim önümüzdeki haftalarda bilemiyorum da :) senin bilgin varsa bilgilendirirsen çok iyi olur aslında :)Merabalaaar
yine ben
Simdi derdimi soyle kisaca ozetleyeyim, bu sene universite sinavina girdim istedigim puani alamadim (sayisaldim) mimarlik istiyordum, sinava tekrar hazirlaniyorum bu sene ama TMden hazirlaniyorum psikoloji-pdr istiyorum. Mimarligi ve psikolojiyi esit derecede istiyorum yani ikisinden biri olsa benim icin hic farketmez, bu sene TMden hazirlanmamin sebebi ise daha cok sevmem cografyayi edebiyati falan.
Simdii sorum su, bilgili ablalardan tarafsiz yorum istiyorum
bu sene Fatih universitesinde mimarlik acildi ve ek kontenjanla aliyor, annem gitmeyi dusunur musun bir sene daha hazirlanip kendini yipratma dedi. Ben ki zaten en fazla 15 dakika ayni kitaba bakabilen biri olarak bu senenin beni epey yipratacagini dusunuyorum. Yani bu seneden universiteye girip yil kaybim olmadan devam etmek isterim. Fakaat, bu universitenin nami beni biraz korkutuyor. Yani cemaat falan diyorlar biliyorsunuz. (Amacim konuyu dine cevirmek degil lutfen konumu kapatmayin bilgi almaya calisiyorum). Eger gidersem sanki orda pesimden abiler ablalar kosacakmis gibi geliyor. Bir de okulun ismini duyunca insanlar bana karsi onyargili olucakmis gibi hissediyorum. Sizce ne yapmaliyim. Egitimi iyi bir okul sanirsam.
ne yapmami onerirsiniz? Oraya geziye gittimigimizde okulun ogrencileri sakin gelmeyin falan diyordu :18:
ya da okul hakkinda bilgisi olan var mi? :44:
aliyorum zaten de herkes farkli bir sey yazmis farkindaysaniz?Konuyu açmışsınız sanırım karar veremediğinizden. Ne yapsam diye kara kara düsünüyorsunuz madem burda yazıları bi dikkate alın kararınızı vermşsiniz madem niye kararszm diyorsunuz burdakiler sizin icin bunları yazıyorsa işsiz dolaşmayın diye ya da 4 yıl boyunca üni hayatnz ot gibi gecmesn diye. Lütfen biraz ciddiye alın
Bu da dogru :44:Cemaatle ilişki içinde olmak istemiyorsun ama diplomanda nereden mezun olduğun görünüyor. Sadece 4 yıl gidip çıksan amenna ama illa ki içli dışlı olacaksın
Canım git tabii mimarlık özel sektör genel itibariyle çevre gerekli okul bitimnde cemaat iyi olabilir bunun için.şeyy bende sana bir şey sorsam ben üniversiteyi bitirdim bu yıl ama lysye de girmiştm selçuk-iç mimarlığı kazandım ama kayda gitmedim bu hafta.mazeretli kayıt oluyor mu biliyor musun.yani yazılabilir miyim önümüzdeki haftalarda bilemiyorum da :) senin bilgin varsa bilgilendirirsen çok iyi olur aslında :)
aynı kafadanız, :) bende bu sene girdim aynen bende 90binlerdeym tıp için biyıl daha hazırlanıyorum.
bence ailende destek olmusken git fatih üni iyi tamam cemaat falan ama sen dersini alır cıkarsn nolucak hem özel hem cemaat arkanda dururlar mimarlıkta gerek boyle seyler
Bilgim yok ama ek yerlestirmelerle belki bir sansin olabilir? :)
Canım bir yere yerleşince fakat kayıt yaptırmayınca ek yerleştirmede tercih yapabiliyor muyuz bilgin varsa aydınlatsan beni
Canım bir yere yerleşince fakat kayıt yaptırmayınca ek yerleştirmede tercih yapabiliyor muyuz bilgin varsa aydınlatsan beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?