- Konu Sahibi Yagmuraras
-
Sınıf yazma,ilk sıralara sağlık yaz,lapış kapış alıyorlar,sonra öğretmenlikleri yazarsın
Hımm ..evet böyle olabılır teşekkür ederimm..Ama ilkogretım matematık ogretmnlıgı de ıyı değil mi?öğretmenliklerden ilk tercihin pdr olsun sağlıklarıda öne al diğer öğretmenlikler en son olsun.
Alışırsın ya,zamanla,oturup harıl harıl kpss çalışmaktan daha çabuk alışırsın
Bence ilk tercihin PDR olsun. Şuan en rahat atamalar o bölümde öğretmenlik olarak. Sınıf öğretmenliğini yazmanı tavsiye etmem çünkü atamaları en zor bölüm sınıf öğretmenliği. Atananlarda köylere atanıyormuş öncelikle. Ben senin yerinde olsam PDR-Hemşirelik-Anestezi-Matematik-Sınıf yazardım sırasıyla.
Ama severek yapmayacaksanız hemşirelik yazmayın sonra biz hastalar çekiyoruz cefasını
:94: Severek mı sevmeyerek mı bılmıyorum kı :26:
Aslında sevilmeyecek meslek değil ama ben hemşirelikte tam karar veremedim...
Hımm ..evet böyle olabılır teşekkür ederimm..Ama ilkogretım matematık ogretmnlıgı de ıyı değil mi?
öğretmenlikleri boşver derim canım bir öğretmen adayı olarak bunu söylüyorum tamamen şans işi oldu artık ben girerken kpss puanı gayet iyiydi alım cok fazlaydı bu sene bi anda alımlar yarıya düştü puan eskiye oranla tavan yaptı bircok öğretmenliğin tadı kactı artık atanamadıktan sonra da zor yani yine de sen bilirsin
canım artık öğretmenliğin önünü kapattılar atanmak zor.
çok zor.sağlık pdr din kültürü ana okulu dışındaki bölümleri sonlara bırak
bu arada öğretmenim.
ben herşeyi yaparım diyorsan sıralamayı bu şekilde yap hayır sevdiğim meslek olmadan olmaz diyorsan en istediğini ilk sıraya yaz
unutma yaklaşık 40 yıl aynı mesleği yapacaksın.
ilk kesinlikle pdr olsun sağlıkla alakalı iğne yapmıyacağın bölümler var çok en son bencede öğretmenliği yaz hemşireliğin çok zor olduğunu duydum bide
canım hemşireliğin nöbet tutması var zor kısmı
pdr de ise senın okulda bir odan oluyor ve sabah sekiz akşam 5 çalışıyorsun derse girmiyorsun okulda psikolojık danışmanlık yapıyorsun nöbet tutmuyorsun öğrenci gelmedikten sonra odanda oturuyorsun
sene başlarında rehberlik planlarını yapıyorsun
ayrıca normal öğretmenlerin alamadığı ek dersi alıyorsun 1800 artı en az 500 tl ek dersle 2300 civarı para alıyorsun iki aylık yaz tatili de cabası.hafta sonu tatıllerini söylemem gerek yok sanırım.
şimdiki aklım olsa kesinlikle pdr okurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?