• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekenomik özgürliğe sahip olmadan evlenirmisiniz

şimdi şöyle:kahve:
ben evlenince çalışmayı istemiyorum ama dışardan sigortamı ödeyip yine kendimi güvence altına almayı istiyorum..:1closedeyes:
allah korusun evliliğimde bir sorun olursa elimde zor durumlarımda girip çalışabileceğim bir işim tabi ki olmalı...:delphin:

Mutluluğumu ve evlilik kararımı ekonomik şartlar etkilemedi,çünkü inancım ve sevgim bunun önüne geçmişti,tabi ki bu tarz kararlarda ekonomik faktorler söz sahibidir ama son noktayı koymamalı..
Çalışmak bir kadın için çok güzel bir meziyet,üretmek,azmetmek,emeğinin karşılığını almak son derece güzel,gurur verici,saygınlık kazandırıyor lakin KADIN olmak ve bilhassa ANNELİK ten öte şeref verici birşey mi var:utangac:
Kadın,her alanda her konuda söz sahibi olmalı,mudahil olmalı,kültürlü ve bilgili olmalı..Kendini kitaplarla,hayatla ve türlü ilim materyalleri ile beslemeli..Eğitimli olmalı- hem kendi benliği hem de bu devlete bu millete bu dine kazandıracağı evlatlar için..Velhasıl kadının çalışması sadece para kazanması demek değil,evlenmek için ELZEM bir sebep değil ekonomik özgürlük,kanaatimce..
Belki bir artı ama olmazsa olmazlardan değil..
Bİr eş zaten hanımının ihtiyaçlarını karşılamakla mükellef,her iki tarafta sorumluluğunu bilirse evlilikleri bu dünyadaki cennetlerine dönera.s.

büyük konuşmuş olmayayım ama ekonomik özgürlüğüm olmadan evlenmek istemiyorum tabi yine de kısmet bu işler

Back
X