Bu ekilmek degil ki adam soylemis gelemiyorum yarin gidelim diye..
Ama gorusmek istemiyorum diyorsanız o baska..
Belki gerçekten evde olması gerekiyordur..Bekleyin bakalım yarın ne olacak ?
Neden bı daha gorusmeyeceksiniz anlamadım? Size izah etmiş evde olması gerektiğini azıcık halden anlayın. Yarın gidin iftara ne olacak
Ama soyle bi sorun var ben sabahtan evdem cikip okula gidicektim ve aksamdan o kadar hazirlandim sabahta kalktim 1 saat hazirlandim tam evden cikicam mesaj atti ben hazirlanmak icin derse gec kaldimBu ekilmek degil ki adam soylemis gelemiyorum yarin gidelim diye..
Ama gorusmek istemiyorum diyorsanız o baska..
Tamam da dünya sizin etrafinizda donmuyor. Bugün haberim oldu demiş zaten. Bu kadar saçma şeyleri takip karşı tarafa zindan edecekseniz hayatı zaten bence de gorusmeyin kusura bakmayın amaAma soyle bi sorun var ben sabahtan evdem cikip okula gidicektim ve aksamdan o kadar hazirlandim sabahta kalktim 1 saat hazirlandim tam evden cikicam mesaj atti ben hazirlanmak icin derse gec kaldim
Ama soyle bi sorun var ben sabahtan evdem cikip okula gidicektim ve aksamdan o kadar hazirlandim sabahta kalktim 1 saat hazirlandim tam evden cikicam mesaj atti ben hazirlanmak icin derse gec kaldim
Ama soyle bi sorun var ben sabahtan evdem cikip okula gidicektim ve aksamdan o kadar hazirlandim sabahta kalktim 1 saat hazirlandim tam evden cikicam mesaj atti ben hazirlanmak icin derse gec kaldim
Tamam da dünya sizin etrafinizda donmuyor. Bugün haberim oldu demiş zaten. Bu kadar saçma şeyleri takip karşı tarafa zindan edecekseniz hayatı zaten bence de gorusmeyin kusura bakmayın ama
Ekilmek, gideceğiniz yere gidip onu beklemeniz ve onu gelmemesidir.
Önceden haber vermiş işte, daha ne yapsın. İnsanların başka işleri çıkabilir, hayat bu. Dünya bizimle yapılan planlar etrafında dönmüyor ya.
Hayir eger onunla buluscak olmasam pantolonumu giyip cikardim cokta rahat yetisirdim biraz daha erken haber verseydi derse gec kalmazdim en azinanhazırlandım dediğiniz nedir abiye giyip kuaföre gitmediniz heralde? hazırlanmak için derse geç kalmış olmanız sizin probleminiz.
Hayir eger onunla buluscak olmasam pantolonumu giyip cikardim cokta rahat yetisirdim biraz daha erken haber verseydi derse gec kalmazdim en azinan
Dun gecede sir bugun icin maskeler ojeler kac saat hazielandim
Yoksa bi pantolin giyip gidicektimde gelmedi diye uzuldum degil
Keşke böyle sorunlarım olsa.2 hafta once tanistigim kisi tarafindan ekildim iftar yapmayi teklif etmisti bende kabul ettim bugunde amclarinin gelicegini evde olmasi gerektigini soyledi bugun haberi olmus yarin iftar yapalim olurmu dedi
2 defa bulustuk bu kisiyle onceki bulusmalarda boyle bi sorun olmadi
Sizce bu kisiye simdi bidaha gorusmek istemedigimimi soyleyim yoksa hic birsey yazmayimmi yoksa normalmi devam edim
Hayir eger onunla buluscak olmasam pantolonumu giyip cikardim cokta rahat yetisirdim biraz daha erken haber verseydi derse gec kalmazdim en azinan
Dun gecede sir bugun icin maskeler ojeler kac saat hazielandim
Yoksa bi pantolin giyip gidicektimde gelmedi diye uzuldum degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?