bizim de 14 ekim:dance:delikafadulden kıyafetimiz hazır..pasta siparişi verildi..yaklaşık 20 kişi olucaz o gün ..netten parti süsleri siparişi de verdim dün:)))çok masraf yapıyom diye kızıyolar bana ama kimseyi dinlediğim yok vallakaydirigubbakcemile3acayip hevesliyim..umarım her şey istdiğim gibi olureyvahedigeldismilemenüm kesin olmamakla birlikte şöyle:
1.lorlu-kaşarlı mini poğaça
2.lorlu kurabiye
3.mercimek köftesi
4.sarma
5.börek(neyi olcek karar veremedim
şimdilik bu kadar başka fikir vercek varsa seve seve beklerim!!!
bizim de 14 ekim:dance:delikafadulden kıyafetimiz hazır..pasta siparişi verildi..yaklaşık 20 kişi olucaz o gün ..netten parti süsleri siparişi de verdim dün:)))çok masraf yapıyom diye kızıyolar bana ama kimseyi dinlediğim yok vallakaydirigubbakcemile3acayip hevesliyim..umarım her şey istdiğim gibi olureyvahedigeldismilemenüm kesin olmamakla birlikte şöyle:
1.lorlu-kaşarlı mini poğaça
2.lorlu kurabiye
3.mercimek köftesi
4.sarma
5.börek(neyi olcek karar veremedim
şimdilik bu kadar başka fikir vercek varsa seve seve beklerim!!!
Pofff,Bende süs tabak çatal vs.için eminönüne gidicekdim ama bu gidişle gidemicem sanırım,netten bakınıyorum,hangi siteden sipariş verdiğini özel msjla atabilirmisn canım _?bilmiyorumkismile
canım benim bende internetten baktım ikramlık şöle havuç ve patates topları buldum güzel duruyo dekoratif bi bak istersen..
herkes ne güzel birer bire atlattıyo d.günlerini...ben bi panik havasındayım hala pasta ve kurabiye siparişlerimiz verdik sadece süsler ve malzemeler daha alınacak,salı d.günümüz ama cuma önden mevlüt,ctsi akşamı d.günü kutlaması pazarda doğum yaptığım hastanenin düzenlediği ekim bebeklerine kahvaltı....
slm kızlar oturduğum yerde 1 şeklinde kalıp bulamadım çarşıya gidecek zamanımda olmadı bende düşündüm nasıl bişey yapabilirim kurabiyeler için diye zeynebin elinin kalıbını çıkardım çok güsellll oldular pişince bakalım nasıl olucaklar fikrimi paylaşmak istedim:)))
gönderiyim canım hemen:))kullan at pasta tabağı,bardak,çatal da sipariş verdim..tabak çanak yıkama derdi olmasın diye..süslerle peçetelerde 1 yazıyo..çok hoş..takım oldu anlıycan..umarım odayı da güzelcene süslerim..cadım da dibimden ayrılmıyo ya..inşalllah annem gelirse kolay olcak:)))
Biz de gecen ctesi kutladik. Elif de yiyebilsin diye hazir almadim, dondurulmus meyve, pasta tabani ve muhallebiyle kendim hazirladim, bizimki muhallebi ve meyveleri goturdu keke dokunmadi.
http://img214.imageshack.us/img214/8373/elifdg.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?