Ekim 2009 Bebekleri'nin 1. Doğumgünü Hazırlıkları

canım benim bende internetten baktım ikramlık şöle havuç ve patates topları buldum güzel duruyo dekoratif bi bak istersen..

herkes ne güzel birer bire atlattıyo d.günlerini...ben bi panik havasındayım hala pasta ve kurabiye siparişlerimiz verdik sadece süsler ve malzemeler daha alınacak,salı d.günümüz ama cuma önden mevlüt,ctsi akşamı d.günü kutlaması pazarda doğum yaptığım hastanenin düzenlediği ekim bebeklerine kahvaltı....

Pofff,Bende süs tabak çatal vs.için eminönüne gidicekdim ama bu gidişle gidemicem sanırım,netten bakınıyorum,hangi siteden sipariş verdiğini özel msjla atabilirmisn canım _?bilmiyorumkismile

Pofff,Bende süs tabak çatal vs.için eminönüne gidicekdim ama bu gidişle gidemicem sanırım,netten bakınıyorum,hangi siteden sipariş verdiğini özel msjla atabilirmisn canım _?bilmiyorumkismile

gönderiyim canım hemen:))kullan at pasta tabağı,bardak,çatal da sipariş verdim..tabak çanak yıkama derdi olmasın diye..süslerle peçetelerde 1 yazıyo..çok hoş..takım oldu anlıycan..umarım odayı da güzelcene süslerim..cadım da dibimden ayrılmıyo ya..inşalllah annem gelirse kolay olcak:)))

patatesli bişiler yapmak istiyodum..önerini değerlendiricim mersi şekerimopuyorumnanaktan

slm kızlar oturduğum yerde 1 şeklinde kalıp bulamadım çarşıya gidecek zamanımda olmadı bende düşündüm nasıl bişey yapabilirim kurabiyeler için diye zeynebin elinin kalıbını çıkardım çok güsellll oldular pişince bakalım nasıl olucaklar fikrimi paylaşmak istedim:)))

cok hos bir fikir. resimleri bekliyorum

Ayy heyecanlandmmmkaydirigubbakcemile2
Mesajlar için tşk.ler kzlar,eşimle konuştum sabah gideriz dedi bakalım.netten siparişe gerek kalmaz umarım.görerek almayı tercih ederim opuyorumnanaktan
Benim minnnakta ayn canım,nası yapıcam bilemiyorum..
Kolaylıklar diliyorum sanada canım..aklinialirimsmile

Çok şükür tatlı telaşımız bitti ,cumartesi günü doğum günümüzü yaptık resimleri nereye ekliyeceğimi bilemedim buraya ekledim.(Lütfen alıntı yapmayalım)
Magnetlerimiz;

Uploaded with ImageShack.us
Pastamız,

İkramlarımız;

Pastamızın mumlarını ablamız ve arkadaşlarıyla söndürürken;

Diş kurabiyelerimiz,

Buğdaylarımız başından dökülürken bu arada kalem aldık.

Kurabiyelerini dağıtırken;

Arkadaşları ile sohbette;(bizim aile küçük bir yuva :bbo:)

Minik zuzum dinlenirken ,( kendine gelen tebrik mesajlarını okuyor)

herşey çok güzel görünüyor ellerinize sağlık..magnet bende düşünüyorum nerde ve kaça yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim...umarım bende şu işin içinden alnımın akıyla çıkabilirim hayırlısıyla bide biz atlatsak...

maşallah çok güzel geçmiş doğum günü...nice sağlıklı mutlu yıllaraopuyorumnanaktan

sizleri böyle okudukça geçen yılki halimi hatırladım bir an:)doğum günü kutlayacak olanlara belki yardımım dokunur diye düşündüm.ben gelen misafirlere verilmek üzere hatıra olsun istedim kutular hazırladım,kurabiyeleride resimdeki şekilde yaptım royal icing kremayla süsledim.umarım hoşunuza gider.
İYKİ DOĞMUŞLAR HEPSİNE SAĞLIKLI MUTLU NİCE GÜZEL YILLAR
http://i1010.hizliresim.com/2010/10/12/699.jpg
http://i1010.hizliresim.com/2010/10/12/710.jpg
http://i1010.hizliresim.com/2010/10/12/711.jpg

serzan cook güzzel kareler valla kuzunu dogum günü kutlu olsun daha nice saglıklı mutlu yaslara insallah...

ayyy serzan fotolar süper:))))nice sağlıkı yaşlara inşallah:)))

Hepinize ayrı ayrı teşşekürler.Ben de diger bebişlerin doğum gününü kutluyorum.Buğün de benim doğum günümdü oğlumun annesine hediyesi yürümek oldu ufak ufak yürümüye ilk adımları atmaya başladık.
Ayrıca mağnetleri ben yaptım bilgisayardan arka fonları ayarladım resimleri çıkartım,tekstil kentten tabaka halinde aldığım yapışkanlı mağnetlere resimleri yapıştırıp kestim.............

bende ekim annesiyim kızımın doğum gününe 2 gün kaldı herşey 1 ay önce ayarladım yarında pastayı sipariş vericem fazla kalabalık olmucak 15 veya en fazla 20 kişi olucak evde yapıcam. benim hazırlıcaklarım zeytin yağlı yaprak sarma; gül böreği peynirli,patatesli; mercimek köftesi;un kurabiyesi; şimdilik bukadar kızlar çok heycanlıyım ya of of sanki tekrar doğcak kuzum hayatımın neşesi bişey daha var kızlar siz hediye olarak ne aldınız kuzunuza ben bi türlü hediye alamadım fikirlerinizi bekliyorum acil son 2 güneyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…