canım paketlerde satılıyor ya toz maya ben onunla yapıyorummm
ay herşey çok güzel görünüyor kızlar,tek tek dolaşmak lazım hepinizi cokacimcoook
ondan sonra verilen kilolar hooop geri kaydirigubbakcemile3
[URL=http://img543.imageshack.us/i/butterflyvalentine.jpg/]Uploaded with ImageShack.us[/URL]
bide gelen minik konuk olursa bunu hediye etmek aklıma geldi kendim yapıp etrafına zeyneb ada yazıp sipariş versem yetişmez çünkü hediyelik
muffinlerin içi zaten dolgulu olur
bende şeker hamuruyla süslicem
bide badem ezmesinden yapılmış minik havuçlarımm var hem görsel olarak güzel hemde tadı hmmhh
hacerciğim patatesleri haşlıyorum
sonra kaşarla iyce eziyorum sıcak muhafaza etmen lazı ikram aşamasına kadar
daha sonra içine mısır kornişon turşu garnitüt ekliyrom +sosis+zeytin ezmesi ilave ediyorum en son mayonez ve ketçapla servis ediyorum
offff kızlar tarifler süper pastalar süper ....benim de menümde havuç şekilli mercimek köftesi var. kuzenimin kızı için yapmıstık daha önce herkes cook gülmüştü:))) su kelebekli lolipop fikri güzelmiş yahuu ben de mi yapsam acep ? ama bizim dogumgününe gelen bebeklerin hepsi bir yasına yeni basacak yani daha büyük yok.bunlar ilgilerini ceker ama yırtıp atarlar:)) caaba bebeklere verebilmem için ne olabilir ki????
musyas sağol canım.
nisanur kalbeği iki katlayıp ortasından küçük kesikler atıcaksın.
seherciğim senin zeytinli kekin harikaydı bebem onun tarifini de verirmisin
eti cici bebe kaydirigubbakcemile3
benim favori kekim çok seviyorum yemesinide yapmasında tarifide vereyim hemen
4 yumurta
1 su bardağı sıvı yağ
beyaz peynir,kaşar,(yada evde hangi peynir varsa sırf kaşar koymuyorum lastik gibi oluyo)
dereotu,maydanoz
zeytin
kabartma tozu
tuz
2 su bardagı un (unun miktarını içine koydugum malzemeye göre ayarlıyorum klasik kek hamuru kıvamı olucak kadar koyuyorum)
yapılışı :
yumurtalar çırpılır yag ve unu kabartma tozunu ilave edip tekrar çırpılır kalan malzemlerde ilave edildikden sonra kaşıkla karıştırılıp 175 derecede pişirilir.
not : kalıbı margarinle yağlayıp un serperseniz yapışma olmuyo.
boshayallersmilekaydirigubbakcemile3
aslında iyi fikir:))) cici bebeyi nasıl süsleyebilirim ki:))))
canım bu benimde çok sevdiğim bir kektir ama ben içine peynir koymuyorum ve sıvı yağı direk zeytin yağı olarak kullanıyorum ve içine azda kekik katıyorum. tavsiye ederim denemeni ayrıca bende seninkini bi deniycem laziz görünüyo cokacimcoook (tuzlu gıdaları sevdiğim çokmu belli oluyo ne)
üstünde bebek resmi olan gri bir paket içinde olabilir belki:)) Hatta eti cici bebe bile yazabilir üstünde 30 vitaminli diye. Ayol bir yaş altı çocuk ne anlar süsten koy kasenin içine ver gitsin:))))) şaka tabi fikrim gelmişti sadece.
bu nu nasıl yapabılırım ? yanı sekerın gecmesı için o deliği nasıl acabılırım?....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?