Ekim 2009 Bebekleri'nin 1. Doğumgünü Hazırlıkları

maşallah selduşum eline sağlık daha ne olsun ay. Bişey sorucam yazıları yazarken herhangi bir şey kullandınmı?

bilgisayardan yazıpp cıkarttım canım sonra da kelebek şekli verdim diğerine de uğur böcüüü işte :))) aslında daha kalın kagıt düşündüm ama yazıcıdan cıkmaz diye mecburan normal kagıttan yaptım ama bunlarda iyi oldu cocuklar sever omarım..kanatlara ve böceğe yusuf utkanın resimlerini koymayı düşündüm ama cocuklar alıp yırtarsa diye koymadım:))) beğenmenize sevindim::)))

seldus helal olsun yavrum

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok güzel olmuş selduş helal olsun çok becerikli hatunsun bizde isteriz bu cicilerden gelince
nanaktan öpüyoruz sizi

sonunda bende asya hanımın doğum gününde ne yapıcağıma karar verebildim.cumartesi eşimle emin önüne gidip pembe ve beyaz bulabilirsem masa örtüsü bakıcam pembe ve beyaz keklerimizin siparişini verdim

http://i1009.hizliresim.com/2010/9/30/2682.bmp

10 tane elma şekeri alıcam gelen çocuklara vermek için.
asyanın resmi olan balon siparişini cumartesi veriyorum inş.
elbisemiz zaten hazırdı. mamiş olarakda
mantarlı börek
musyasın tarifini verdiği sakllı pogaçadan
vazgeçilmezim zeytinli kekim
mercimek köftesi
kısır ve kırmızı pancar turşulu salata ypıcam

menüü süper şimdiden kolay gelsin canım..benim paşamın da dogum günü cumartesi..aksam yapacaz kısmetse..

Seldacım çok güzel olmuş emeğine sağlık...
Bende bugün baya dolaştım fikir edindim iyice aklım karıştı bizimde baya kalablık olucağa benzıyor şimdilk çocuklar için maskeler ve şu üflenen şeylerden aldım minik keselerede çocuklara renkli şekerler düşündüm yada jelibon tarzı bılmıyroum karar veremedimm..

ayy walla çok pis gaza geliyorum,Ben evlenirken bile yapılcaklar konusunda bu kadar zorlanmamış ve heyecanlanmamıştım.Çok becereikli olmadığımdan bazı şeylerde biraz hazıra kaçıcam ben maalesef

sehercimm menün süper gözüküyorr
asyanın resmi olan balonu nereye yaptırcan bende baktım buralara bulamadım accık kopya versenn
nerde yaptırcan kaça yaptırcan öptükkk

hazırlıklar güzel.heycan süper..ayhh bu ay bizim ayımız kızlarr:)) :sm_cool:

ben çok büyük bişi yapmıycam..15 kişi filan olucaz sanırım..elbisesini aldım..çarşambaya geliyo doğumgünü berranın..o akşam çekirdek aile kutlaması yaparız ama asıl pzr yapıcaz iişalah 10unda..

menüm;

marmelatlı kurabiye
tuzlu kurabiye
karnıyarık börek
mercimek köfte
makarna salatası
bonbon
we pasta..

bişiler daha eklesemmi bilemedim..,balon filan sağa sola işte.benim tek derdim okadar adamı nereye sığdırcam bide berranın huysuz bi günü olmaz iişallah...

selduş şekerler çok tatlı olmuş.. seher onlar ne güzel kekler öyle

selduş şekerler çok tatlı olmuş.. seher onlar ne güzel kekler öyle

valla güzel görünüyolar ama inş tadıda güzeldir hep şeker hamurlu şeylerin tadı nasıl olur diye soru var aklımda hatta şeker hamurlu kurabiyede sipariş vermek istiyorum ama okadara cesaret edemiyorum yiyen arkadaşlar tadı nasıl oluyo kıyır kıyır agıza raahatssız edici bişeyler geliyomu

ewet bende öyle düşünüyorum hep şeker hamurlu şeyler için..güzeldir umarım hiç tatmadım

zuzu çok güzel bayıldım bayıldım sağlıkla sıhhatle giysin şirine...umarım içindede görürüz D

zuzu çok güzel bayıldım bayıldım sağlıkla sıhhatle giysin şirine...umarım içindede görürüz D

saol teyzesi..bayanssulusmile çok pis gaza geliyorum bak öyle böyle diill zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…