Ekim 2009 Bebekleri'nin 1. Doğumgünü Hazırlıkları

serzan cook güzel görünüyorlar cok tsk ederiz..ama hepsinden cok oğlusunun cicisine bayıldım..küçük damat olacak desene:))) cok yakısacaktır eminim kuzucuğa ..şimdiden maasallah diyeyim..ben de dün lcw da gördüm buna benzer ama daha spor bi takım ama ben de daha önce alıgım için tekrar almama izin vermediler(((

Ben cseıtlı süsler aldım pempe pasta tabakalrı birsekılde afişler masa süüs bıle aldım ama bu tabaklaırn içini dolduracak mazlzemelere daha karra veremedım

Teşşekürler.Evet giyince küçük bir damat oldu.Doğum günü resimlerini de kısmetse eklerim tüm kuzuları allah nazardan korusun....................

sanırım bir tek ben spora kaçıcam oğluşumu giydirirken hoş anası ne ki oğlu ne olsun :))) doğum günü için zaten resim çektirmeyi düşüyorum çektirdiğimde eklerim :)

kızlar tarifler süperler de biraz da organizasyona dair fikirlere baksak??

az önce tam 20 dk annmle telefonda doğum gnü hazırlıkları düşündük
ben bugün eminönüne gidecektim ama canım isteemdi yanlız çıkmak
evdeki tabak çanak mı yoksa kullan at mı konusunda kararsızım
istediğim türde parti seti bulursam alıcam ama öle barbi winx tarzı şeyleri sevmiyorum
bulamazsam bu tür bişi pembe masa örtüsü diktiricem
salonun her bi tarafını ve holü pembe balonlara süslemeyi düşünüyorum
beni bi heycan bastı sigara molası veriyorum:)

eveettttttttt bugün kuzum doğum günü davetiyeler dağıtıldı, gelenlere verilmek üzere magnet süsleriizde hazırrrrr, pastamızda yapılmıştırr... şimdi artık akşamki kutlamada herşey... inşallah güzel ve rahat geçer.
ama ben şimdi okuldayım, kuumda bakıcısıyla evdeee az kaldı buluşcaz inşallahhh. ayrıca kendimde kızımaaa şeker hamuru kaplı kurabiye yapcamm gidince...

size avetiemizin ve magnetimizin resmini yükleyecektim ama çalıştığım yerde resim yükleme sitesi engellenmiş :'(

papatyacım kuzunun doğum günü kutlu olsun bi ara fırsat bulduğunda
1 yaşındalar topiğine detaylarıyla kutlamanızın fotografalrını bekliyoruz
hayırlı yaşları olsun inş.

kızlar ben organizasyonu pek abartmıyorum. kapıya kocaman bi 1 rakamı yapıyorum süs olarak içeriyede iyiki doğdun yazısını kendim yapıcam strafordan ve tüllerden. evin heryerini balonlarla kaplamayı düşünüyorum. pc dede sürekli müzisyen bi arkadaşımızın Devrim doğduğunda adına yazdığı bir parça var o ve Devrim'i doğduğundan beri tek sakinleştiren parça olan siempre çalıcak :))
tabak bardak içinse klasik evdekileri kullanmayı düşünüyorum.

kızlar diyetteyim yapmayın yaaaa(
ay ne güzel tarifler pastalarrrrrrrr
açımmmm....:))

çok şükür bizde doğum günü hazırlıklarına dün aybik teyzemizle yaptıkk..
bize eşlik ettiğin için teşekkür ederiz aybik teyze..
*doğum günü süslerimiz hazır
*1 şeklinde kurabiye kalıbımız hazır
*partimizde kullanılacak tabak bardak çatal peçetelerimiz hazır
*şeker hamurunu aldık
*pastamızın şekline karar verdik

şimdilik bu kadar

kızlar 1 şeklinde kurabiye kalıbı bulamıyorum alternatif önerisi olan varmı:))

ewet bencede değdii eşim çok beğendi aldıklarımı bide fiyatlarını..
aklinialirimsmile

oooh ne güzel bakalım nasıl bişey çıkıcak..

nereden aldınız eminönünemi gittiniz bende cumartesi alışverişe gidicem daha doğrusu eşime kendimi, götütrücem. aslında asyanın doğum günü yarın ama kardeşim ameliyat oldu iyileşince yapıcam

canım eminönüne gittik dün aybikeyle..
aldık eksiklerimizi sadece hayat hnmın kıyafeti kaldı o kadar..
geleceğini bilseydim senide çağırırdımm((çok kalabalıktı dün cumartesiyi düşünemiyorumm eşine bravo walla ...benimki hayatta gitmez..:sinifsinif:))

oğluşumun doğum günü insallah hayırlısıyla cumartesi akşamı olacak ekim 2 de rrenk katmıstı dünyamıza :asigim: gelen arkadaslarına dagıtmak için musyas arkasadımızın paylastıgı lolipoptan yapmaya calıstım ev halkı beğendi bakalılm siz beğenecekmisiniz..daka sepeti süsleyip içine yerleştirecem ve yusuf sepetle ikram edecek:))))

bu da uğur böceği versiyonu uydurmaya calıstım olmustur sanırım:))

maşallah selduşum eline sağlık daha ne olsun ay. Bişey sorucam yazıları yazarken herhangi bir şey kullandınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…