sevgili arkadaşlarım ben de bu ay aşılama yaptıracak biri olarak hep beraber duygularımızı düşüncelerimizi paylaşalım istedim. umarım bu ay umut eden herkesin yüzünü güldürür rabbim..
az önce star da İffet i izliyordum o da hamile......... arkadaş dizilere filmlere kalsa kimse polikistik filan değil ,:26:aşılama diye bir şey zaten yok. ne kolay hamile kalıyolar. bi biz kalamadık gitti..:26:
az önce star da İffet i izliyordum o da hamile......... arkadaş dizilere filmlere kalsa kimse polikistik filan değil ,:26:aşılama dıyo hamile bir şey zaten yok. ne kolay hamile kalıyolar. bi biz kalamadık gitti..:26:
aynen yaa keske o kadar kolay olsa.. bu ay bnde 3. aşılamamı olucam inş. bu defa allahım gönlüme gönlümüze göre verir... 2. aşılamamda düşük yaptım.. doktorum zayıf,küçük yumurtalardan biridir o yüzden düşmüş olabilir dedi.. bu ay tüp bebek istiyodum aslında ama bir kere daha denicem.. inş. bu defa yüzüm gülücek..:93:
of arkadaşlarım bugün itibariyle iğnelerimi olmaya başladım ve trombofili hastası olduğumu öğrendim. çok üzgününm.. trombofili için de günde 2 tane iğne yapıyorum. bi de gonal f ..şu aşılama bi olsaydı hayırlısıyla.
aynen yaa keske o kadar kolay olsa.. bu ay bnde 3. aşılamamı olucam inş. bu defa allahım gönlüme gönlümüze göre verir... 2. aşılamamda düşük yaptım.. doktorum zayıf,küçük yumurtalardan biridir o yüzden düşmüş olabilir dedi.. bu ay tüp bebek istiyodum aslında ama bir kere daha denicem.. inş. bu defa yüzüm gülücek..:93: