heh işte bende onu anlamadım ya kese var ama canlanacak mı diye bir cümle kurulur mu yaw sen doktor değilsin ki bunu bu şekilde anlayasın..senin anladığın bu cümleden şu olur ancak; canlanmayadabilir ..ama 5.haftasında olan herkeste bu böyledir sadece sende değil bunu bence bu şekilde açıklamalıydı..canlanmayabilir dediği kalp atışının henüz duyulamayacağı bunun içinde beklememiz gerektiği..zaten bu böleydi değişen birşey yok ki..zaten kalp atışı 6-7.haftalarda ancak duyuluyor..o yüzden doktorun o şekilde söylediğine bakma..ben doktorun ne demek istediğini anlatabildim mi sana bilmiyorum..kısacası şu durumda endişelenecek birşey yok şu andaki süreç normal olan süreç diyebilirim..
ay canım umarım her şey normal sürecindedir, herkes ama herkes bana moralimi bozmamam gerektiğini o bebeğin kalp atışlarını duyacağımı söylüyor ama ben nedense inanamıyorum, çünkü her şey bir önceki düşüğümdeki gibi..Acaba benim gibi gebelik belirtilerini kaybedip buna rağmen sağlıklı bebek doğurmuş kimse var mıdır?