teşekkürler, hepimizin umarım. ben ilişki açısından çok memnun olmadığım bir yerde tedavimi sürdürüyorum, kendimi deney tüpü olarak hissettiğim bir yer açıkçası, o yüzden isim vermek şimdi doğru gelmiyor, özellikle kötülüyormuşum gibi olmasını istemem. biz sonuç odaklı olduğumuz için çok önemsemedik başta ama tedavi sürecinde bunun önemli olduğunu anlamış olduk...
annemin erken menopoz (32 yaş civarında, uzun süreli hormon tedavileri, çok sayıda düşük...) durumunu belirttikten sonra bana yapılan kan testinde benim rezervlerim 1,37 çıktı (amh testi) (35 yaşındayım). ama ben zaten öncesinde iğne yöntemini kişisel olarak tercih etmedim. ilk denememiz olacağı için ve annemin hormon ilaçlarına duyarlılığı yüksek olduğu için hemen iğneyle başlamak yerine, düzenli adetimden dolayı bu yolu seçtim, dr.a belirttiğimde de bu femara hapını yazdı bana. diğer yazılarımda süreci detaylı anlattım. ctesi son kontrolde 3 folikül tespit edildi, ikisi büyük biri ufak. yarın sabah toplama işlemi için gideceğiz.
sıkıntıların nelerdi?