bu sabah toplandı foliküllerim. 3 tane görülüyordu zaten. daha önceki yazılarımı okumayanlar için belirteyim, iğne yerine hap tedavisi gördüm kendi tercihimle, olabildiğince doğal sürece bıraktık, yani folikül sayısından memnunum.
ilk kez narkoz alacağım için biraz meraklıydım. az dozda verilsin mümkünse ama gerekli görürseniz tam olur dedim. opu'nun başladığını fark etmemle dinlenme odasında eşim de yanımda uyanmam bir oldu. herhalde hafif doza bile nakavt oldum
eve gelip bir şeyler yedim, öğle saatlerine kadar uyudum, kendime ancak 2 gibi gelebildim tam olarak. avm'de işim vardı, çok yürümeden hallederim diye düşündüm, ancak pek fazla yürümeme halsizliğim müsaade etmedi. işimi halledip eve döndüm. genel olarak hafif bir regl öncesi ağrı oldu ve hafif bir ağırlık hissi. çok çok az kanama oldu. ağrı kesici kullanma gereksinimim olmadı bu saate kadar da.
bunları anlatıyorum, benim gibi önceden deneyimi olmayana bir fikir verir belki diye.
yarın akşam üstü arayıp transfer durumuyla ilgili bilgilendirecekler. her şey yolundaysa perşembe veya cuma transfer olabileceğini söylediler.
15 gün olmak üzere embriyonun rahme tutunmasına yardımcı olan iğneden olacağım. ilkini bugün sabah klinikteyken yaptılar. çok hafif ağrı yaptı. sanırım onu yaymam gerekiyordu, bu saatte bile yapılan yeri hissediyorum.
2 hap var bunun dışında. biri antibiyotik, biri de yine ufak bir hormon hapı.
işte böyle arkadaşlar. bekliyoruz haberleri...