Öncelikle testleri pozitif çıkan tüm arkadaşları tebrik ederim. Adınıza gerçekten çok sevindim. Sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşallah.Benim c.tesi yumurta toplama işlemim gerçekleşti. 3 adet görünen yumurtalardan sadece 2 adet olgun çıkabildi. Pazar günü arayan embriyolog döllenmenin gerçekleşmediğini söyledi. Yumurta kalitelerinin kötü olduğunu söyledi, Yıkıldım resmen

( Ama yumurtalardan birini 1 gün daha bekleteceklerini belki geç döllenme olabileceğini söyledi. O kadar umutsuzdu ki ilaçları falan bıraktım. Sabah işe gelirken o kadar dua ettim ki benimde bir mucizem olsun beni bırakmasın diye.
Saat 10 gibi aradılar ve döllenmenin olduğunu söylediler; sevinmek istemiyorum çünkü hepsini kursağımda bırakıyolar ama yine de bekliyorum yarına kadar dayanabilirse mucizem, transferi yapacaklar sonrası malum bekleme ..
Ayrıca daha önce 3 kez tüp bebek denemem oldu. Bu en kötü tedavim sanırım, ama sonucunun iyi olması için dua ediyorum.
İlk tedavi kısa protokol 5 yumurta işlem gören 4 adet 3. gün transfer
ikinci tedavi uzun protokol 9 yumurta işlem gören 6 adet 3. gün transfer
üçüncü tedavi uzun protokol 13 yumurta işlem gören 11 adet 5. gün transfera
Dördüncü tedavi baya kısa oldu 3 yumurta 2 adet olgun çıktı ve 1 adet döllendi devam etmesi için dualarınızı bekliyorum
Ben mucizeyi bekliyorum...