- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
bende aynen senin dediğin gibi yapıorum...en yakın arkadaşımın ailemin dahi bu tedaviden haberleri yok...dolayısıyla su an gebe olduğumdanda..en azından sık sık arayıp rahatsız etmiyolar...zaten bu ara pek insan görmekte istemiyorum,kendi derdimdeyim dünyayı unutmak istiyorum...olumsuz bişey yaşarsamda eğer ki inşallah böyle birşey hiç birimiz yaşamayız..herkeze tek tek açıklama yapmak zorunda kalmayacağım...bebişimi kaybettiğimde telefonda kaynanam ağladı,o kadar moral bozukluğuna teselli edilmesi gereken benim bide onu dinlemiştim çok rahatsız olmuştum...gerçekten gerek yok böyle şeylere zaten zor zamanlar geçiriyoruz...bizi bizden başka kimse anlayamaz..çok ketumum bu konuda..inşallah bebeğim benimle kalırda 12. haftamızı tamamlarsak o zaman söyleyeceğim...yılbaşından sonra patlatacağım müjdemi...suan gebe olduğumu sadece ablam biliyor,onada söylemesem çatlardımvalla hepinizin mutlu haberini almadıkça bir yere gitmem ona göre :)) dualarım sizinle..kesinlikle olumsuz örnekleri gözardı edin..olumlu oan örnekler sizi daha da güçlendirsin umut olsun..ona bakarsan benim de bir tanıdığıma sen menopoza giriyorsun çocuğun olmaz dediler şimdi kızı benimkinden büyük..çevrende olumsuz konuşan kim varsa hayatınızdan bir süreliğine çıkarın görüşmeyin..insanlar saçma sapan konuşmaya çok meraklılar çünkü. tedaviniz süresince böyle insanları hayatınızdan uzaklaştırın..bana takılın siz ben size moral depolarım polyanna gibi insanım hehe :))) şaka bir yana bak bu dediğimi yapın pozitif düşünceyle ilgili kitaplar var onları alıp okuyun ve çok ama çok isteyin yürekten isteyin..o zaman olacak bana inanın..