geçen seferde benimde senin gibi herkez biliyordu,birkaç kişiye söylemiştim heryere yayıldı...kaybedince herkeze tek tek açıklama yapmak zorunda kalmıştım...sütten ağzım yandı anlıyacağın cnm..yaşadıklarımızdan hep birşeyler öğreniyoruz,bu kez dedim ya en yakınlarıma bile yok tövbeelsinore doğru diyor nazar değiyor sonra,dikkat et sende cnm ,en azından sorun yaşıyormuşsun herşey yolunda gitmiyormuş gibi anlat,umutsuzlukla...şöyle iyi böyle rahat deme..
süpermiişşşşdur ben bunu face de paylaşayım
aynen doğrusun cnm...ister istemez böyle dikkatlice karnıma bakacaktır geçtikçe..ayy o günler gelse karnım çıksa ben onu korumazmıyımsarıp saklamazmıyım
deli olurum deliii
heh bi de çok güzel bir noktaya değinmişsin..iyi olsan bile ya zorlanıyorum iyi değilim eh işte fena geçmiyor gibi cümleler kurun hiçbir zaman süperim harikayım falan demeyin benden size bir tavsiye daha. valla ben kız için ne zaman soran biri olursa nasıl yemesi dese iyi maşallah güzel yiyor desem hemen nazar değiyo akşam bişey yemiyo çocuk .ya çok denedim artık diyorum ki eh işte pek yemiyo iştahsız falan diyorum napıyım ya inanıyorum işte nazara :) valla yeni doğduğunda birine güzel uyuyo dedim çocuk 3 yaşına geldi hala gecede otuz kere kalkıyo :) aman boşverin siz süper olun ama etraf öyle bilmesin varsın..