donmuşu sayma aradakini bu altıncı tedavinin devamıydı o zaman...kısa protokolü ilk defa demedin o zaman...uzun protokol kaç gün sürüyor...kısa dediğimiz bu ay yaptığımız değilmi 25 gün süren..hadi bakalım tekrardan hayırlı olsun o zaman aşıdan sonra birşey kullanmayacaksın anladığım adarıyla kırmızıları bekleyip sonra gün sayacaksın 21.günü değilmi...allah yardımcın olsun cnm bencede destek alman lazım...8 değil bu tekrar 7. tedavi

cnm yumurtalar çoksa ve büyükse oluyor geçen sefer bede yaşamıştım..ama bu kez yaşamadım..hapşıramıyordum adım atamıyordum bende normal bunlar cnm...eğer dayanamıyacağın gibiyse bir doktoruna danış istersen...
bence bu kırmızıları beklerken ve 21.günü beklerken hiç bu tedavi konusunu düşünme canın ne istiyorsa onu yap..aklını beynini vücudunu dinlendir..zamanı gelince düşüneceksin nede olsa...araştırma yapma..kendine yönelme neden oldu neden olmadı diye..tedavilerin arasında kıyasda yapma...hiç düşünme..ara ver cnm gününde öyle tahmin ettiğin gibi çok yok tadını çıkar...