vıshne cım muayene karından yapılıyor ama eger görunmesse yanı ıdrara sıkıık gıdılmesse alttan da yapıyorlar bır zararı yokmus canım tunamasalcım 10 tane tesste tam kan sayımı hemogram ıdrar tahlıllerı rubella sarılık antı bısılerde yasıyo yanımda degıl kagıdımda ondan hepsını tam yasamadım hem bunlardan 6 tanesı normalde her hamıle yapılanlar dıger dördu ıse ılerıde bır problemle karsılasmamak ıcın yapılan testleer cunku ben daha önce dusuk yapmıstım burda özel bır hastaneye gdıyorum 10 tahlıle özel 400 tl ıstedı tabı orda yaptıramadım devlette yaptırım dedım 6 tanesınıı yaptı gerısını yapacak aletlerı yokmus devletın bu yuzden gerı kalanlarda özzelde olacak mecbur
bu arada negatıf sonuc alan arkadaslarım sızler ıcın gercekten cok üzüldum sızı cok ıyı anlıyorum ama umıdınızı kesmeyın ben ılk deenememde 0 dı hıc tutunmamıstı ıkıncı dondurulmuslarımla hamıle kalmıs ve 5 haftalıkken dusuk yaptım rabbımme bınlerce kez sukurler olsunkı bu ucuncu denememde bebegııım benle korkum var ama umıdınızı tırmeyın
bu arada negatıf sonuc alan arkadaslarım sızler ıcın gercekten cok üzüldum sızı cok ıyı anlıyorum ama umıdınızı kesmeyın ben ılk deenememde 0 dı hıc tutunmamıstı ıkıncı dondurulmuslarımla hamıle kalmıs ve 5 haftalıkken dusuk yaptım rabbımme bınlerce kez sukurler olsunkı bu ucuncu denememde bebegııım benle korkum var ama umıdınızı tırmeyın