ekim 2013 te hamile kalanlar burada bulusmak isterim

canmama

Çocuklarım herşeyim !!!
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
813
83
118
Merhaba arkadaslar basliktanta belli oldugu gb burada olup deneyimlerimizi paylasmak isterim ben su anda 5 haftalik hamileyim darisi tum bebek bekleyen ve dileyenlerin basina olsun inşallah

Buradan neler aserip nasil gectigine dair konusalim kizlar allah hepimize hayirlisi ile bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşallah aminn

Benim su an da hic mide bulantim yok tuzlu yiyorum genel olarak canim bisey cekmiyor bu benim ikinci cocugum biraz erken oldu ama kizim 11 inci ayina yeni girdi ilkinde kizimda asiri tatli yemistim bakalim bunda biraz farkli gibi siz neler yiyorsunuz tatli mi tuzlu mu ilk bebeginiz mi yada benim gibi ikinci mi ?

Bende 6 haftalık hamileyim 2ci bebrğim:) tuzlu çok yiyorum.bıde dunden midem bulanıyor.ağzımda kötü tad var.ilk gebeliyimde hiç bunları yaşamamışdum

Bende 6 haftalık hamileyim 2ci bebrğim:) tuzlu çok yiyorum.bıde dunden midem bulanıyor.ağzımda kötü tad var.ilk gebeliyimde hiç bunları yaşamamışdum

Peraycim ayni zamanlarda kucagimiza alicaz inşallah benim de ikinci bebegim senin ilk bebegin kiz miydi erkek miydi bu arada ben simdiden bebegimin cinsiyetini cok merak ediyorum tabi ki oncelikle saglikli olsun allahım kucagimiza almayi nasip etsin saglikla

Ben de 4 haftalik hamileyim. Adetime 1 gun kala yaptigim testte cikti:) Gecen sene bir dis gebelik yasamistim. Bakalim simdi nasil Umarim her sey yolundadir. Haftaya cuma randevum var.

Amin canım.hep beraber.ilk kız 2yaşında.bende cok merak ediyorum.gönlüm erkekden yana ama Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah

benim mide bulantım çok fazla arkadaslar yaaa tiskiniyorum herseyden dr emedur diye bir hap verdi ama çok mecbur kalmadıkça içme dedi bir kez içtim daha o aksamı rahat geçirmiştim

Amin canım.hep beraber.ilk kız 2yaşında.bende cok merak ediyorum.gönlüm erkekden yana ama Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah
Amin inşallah canim benimde gonlumden oyle geciyor ama rabbim neyi nasip ederse basimizin ustunde yeri var tabi ki....bu arada ileryen zamanlarda burda paylasalim cinsiyetleri bakalim kimin neyi olucak rabbim seninde benimde hatta hepimizin gonlundekini nasip etsin inşallah

benim mide bulantım çok fazla arkadaslar yaaa tiskiniyorum herseyden dr emedur diye bir hap verdi ama çok mecbur kalmadıkça içme dedi bir kez içtim daha o aksamı rahat geçirmiştim
Canim cok gecmis olsun cok zordur eminim cevremden yasayanlar baya var ama ne hikmetse ben kizimda 8 inci aya kadar ne bulanti ne kusma simdi ise yine ayniyim tik yok bende kendimi bu konuda sansli goruyorum dilerim cok cok iyi olursun dua ediyorum senin icin rabbim yardimcin olsun

Ben de 4 haftalik hamileyim. Adetime 1 gun kala yaptigim testte cikti:) Gecen sene bir dis gebelik yasamistim. Bakalim simdi nasil Umarim her sey yolundadir. Haftaya cuma randevum var.
Canim hayirli olsun simdiden icini ferah tut bence allahin izniyle her sey yolunda haftaya cumaya guzel haberlerini bekliyorum bende yarin gidicem ins dr ye bakalim bana ne diyecek

bende 6 haftalık hamileyim arkadaşlar,inşallah Allahım sağlıkla kucağımızada almamızı nasip eder.

Kendime nazar degdirdim uzun suredir aşırı mide bulantisi yasiyorum kizlar umarim sizler iyi oldunuz ..

merhaba kizlar, hayirli olsun bebislerimiz bende 7 haftalik hamileyim 2. hamileligim 2 yasinda bi oglum var. ilk gebeligim cok rahat gecmisti ama 1 haftadir mide bulantisi bas donmesi mide yanmasi hasta yatiyorum hep

merhaba kizlar, hayirli olsun bebislerimiz bende 7 haftalik hamileyim 2. hamileligim 2 yasinda bi oglum var. ilk gebeligim cok rahat gecmisti ama 1 haftadir mide bulantisi bas donmesi mide yanmasi hasta yatiyorum hep
Hayırlı olsun canım
Çok geçmiş olsun dilerim kısa sürer mide bulantıların inan bende aynıýım allahtan annem kızıma bakıyor yoksa tek başıma asla yapamazdım umarım seninde yaninda biri vardir rabbim yardimcimiz olsun inşallah biran evvel de geçer sıkıntılarımız ve hamisligin keyfini cikartiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…