göbek deliğinin hizasından sağ veya sol tarafına vurabilirsin canım ben hep iğnelerimi kendim yapıyordumm...ama takip ediyordum devamlı bigün sağa bigün sola yapıyordumKızlar bu akşam 23.00 da ovitrelle vurunup cumartesi 11 de aşılama olacağım inşaallah. çatlasınlar diye havuca yüklendim hem kendini yiyorum hem kaynatıp suyunu içiyorum inşaallah faydası olur. ah bi çatlayıverseler. yumurtalar dünden bu güne hızlı büyümüş biri 20 diğeri 22 olmuş. akşam acile gidecektik ama eczacı kendin vurabilirsin dedi. evde kendi ovitrelle vuran var mı? dikkat edilmesi gereken herhangi bir şey?
Canım Sen kontrole gittin mi kaç tane yumurtan oluşmuş belli mi?Merhaba zelal seninle aynı gün başladık iğneye benimde 3.aşılamam ve tutmazsa sonrasında tüp bebek.İnşallah bu sefer bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunur.
Ben vurmuştum canım dikkat edilmesi gereken en önemli şey doktorun söylediği saattir. Gerisi kolay zaten göbekten vurmuştum ben hiç bir şey hissetmiyorsun o yüzden rahat ol kolay gelsin canım.Kızlar bu akşam 23.00 da ovitrelle vurunup cumartesi 11 de aşılama olacağım inşaallah. çatlasınlar diye havuca yüklendim hem kendini yiyorum hem kaynatıp suyunu içiyorum inşaallah faydası olur. ah bi çatlayıverseler. yumurtalar dünden bu güne hızlı büyümüş biri 20 diğeri 22 olmuş. akşam acile gidecektik ama eczacı kendin vurabilirsin dedi. evde kendi ovitrelle vuran var mı? dikkat edilmesi gereken herhangi bir şey?
Aynen canım benim doktorum da boşu boşuna kaç ay oyaladı bizi. Zaten aşılama ve normal yoldan hamile kalma olasılığım düşükken işte olur stres yapma falan. Ama bu sefer daha temkinli oluyorsun her şeyden önce ciddi bir tedavi süreci ve birçok kişi sanki senin için çabalıyormuş gibi.canım ben geçen ay gonal f kullandım ama doktor sıkı takip etmedi yumurtalar büyümedi diye aşılama iptal oldu. bence doktor faktörü de önemli. hem bir ayım hem iğneler hem de umudum boşa gitti. o yüzden direkt tüpe geçtim zaten
cok dogru canim.stres yapma tatile git diyip sanki basindan atiyodu beni.simdi en azindan diyorum ki parayi veriyim ama benim icin cabalasinlar istiyorum.tum tahlillerimi rahim filmi falan topladim yarin aksam yola cikiyorum :)))Aynen canım benim doktorum da boşu boşuna kaç ay oyaladı bizi. Zaten aşılama ve normal yoldan hamile kalma olasılığım düşükken işte olur stres yapma falan. Ama bu sefer daha temkinli oluyorsun her şeyden önce ciddi bir tedavi süreci ve birçok kişi sanki senin için çabalıyormuş gibi.
Zelalcim bugün gittim kontrole 9.gunumde yumurta 19 mm olmus cok erken büyüdü daha önceleri 9.gunde 13 mm olurdu.bu gece saat 23 de catlatma ignemi olacam ve cumartesi gunu 10da 3 . asilama olacak.1 tane ve kaliteli yumurta oluşmuş. Sen ne yaptin.gonal f ignesinden sadece 6 gun 50 doz vurulmuştum.sen gittinmi doktora.Canım Sen kontrole gittin mi kaç tane yumurtan oluşmuş belli mi?
Merhaba arkadaşım seninle ayni satte catlatma ignesi ve ayni gün asilama yaptiracaz.iki saat sonra hast.gidip vurduracam.kendim yapmayacam ben catlatma ignemi.insallah Allahin izniyle bu sefer olur. 1 yumurta olmus bende ve 3.asilamam.Kızlar bu akşam 23.00 da ovitrelle vurunup cumartesi 11 de aşılama olacağım inşaallah. çatlasınlar diye havuca yüklendim hem kendini yiyorum hem kaynatıp suyunu içiyorum inşaallah faydası olur. ah bi çatlayıverseler. yumurtalar dünden bu güne hızlı büyümüş biri 20 diğeri 22 olmuş. akşam acile gidecektik ama eczacı kendin vurabilirsin dedi. evde kendi ovitrelle vuran var mı? dikkat edilmesi gereken herhangi bir şey?
göbek deliğinin hizasından sağ veya sol tarafına vurabilirsin canım ben hep iğnelerimi kendim yapıyordumm...ama takip ediyordum devamlı bigün sağa bigün sola yapıyordum
Ben vurmuştum canım dikkat edilmesi gereken en önemli şey doktorun söylediği saattir. Gerisi kolay zaten göbekten vurmuştum ben hiç bir şey hissetmiyorsun o yüzden rahat ol kolay gelsin canım.
oyle mi canim ayy insaallah ayni gun de mutlu haberi veririz. dua edelim birbirimize olur mu. ben de acile gidecektim ama eczaci oyle deyince. bir de zaten kullanima hazir siringanin icinde. esim vuracak bakalim kolay oldugunu dusunuyorum. hayirlisiyla catlatsin da yumurtalarimizi. sen catlasin diye dogal bir seyler yapiyor musun yoksa sadece ilaclar mi.Merhaba arkadaşım seninle ayni satte catlatma ignesi ve ayni gün asilama yaptiracaz.iki saat sonra hast.gidip vurduracam.kendim yapmayacam ben catlatma ignemi.insallah Allahin izniyle bu sefer olur. 1 yumurta olmus bende ve 3.asilamam.
cok dogru canim.stres yapma tatile git diyip sanki basindan atiyodu beni.simdi en azindan diyorum ki parayi veriyim ama benim icin cabalasinlar istiyorum.tum tahlillerimi rahim filmi falan topladim yarin aksam yola cikiyorum :)))
canim ben ignemi vuruldum evde cok kolay oldu ben ignenin anca ucu degdi saniyodum meger tamami girmis bilseydim bu kadar kolay oldugunu hep evde yapardim. senin de aklinda bulunsun gercekten hastaneye gitmeye gerek yokmus. neyse insaallah bu son olur da daha ihtiyacimiz olmaz bu igneye.Merhaba arkadaşım seninle ayni satte catlatma ignesi ve ayni gün asilama yaptiracaz.iki saat sonra hast.gidip vurduracam.kendim yapmayacam ben catlatma ignemi.insallah Allahin izniyle bu sefer olur. 1 yumurta olmus bende ve 3.asilamam.
Dün gittim ama kaç mm olduklarını söylemedi sadece sağ tarafta 4 sol tarafta 2 tane büyümüşler. Ama senin erken büyümüşler ve dozunda düşük olmasına rağmen ben 112 doz vuruyorum p.tesi tekrar kontrol e gidicem büyük ihtimalle çatlama iğnesi vurucam.Zelalcim bugün gittim kontrole 9.gunumde yumurta 19 mm olmus cok erken büyüdü daha önceleri 9.gunde 13 mm olurdu.bu gece saat 23 de catlatma ignemi olacam ve cumartesi gunu 10da 3 . asilama olacak.1 tane ve kaliteli yumurta oluşmuş. Sen ne yaptin.gonal f ignesinden sadece 6 gun 50 doz vurulmuştum.sen gittinmi doktora.
aldım canım ne var ne yok topladımHadi bakalım hayırlı haberlerle gel inş. canım.Tahlillerin hepsini al bu işimizi kolaylaştırıyor en azından tekrarlanmıyor tabi benim eşimde sperm sorunu olduğu için bir tek onu tekrarladık. Başından atma konusunda da aynıyız benimki de hamile olanlarla çok ilgileniyordu beni de 5dk gönderiyodu. Hatta içerden gülme sesleri bile geliyordu ve çok üzülürdüm bu duruma. İnşallah o günleri Allah bir daha yaşamayı nasip etmez( AMİN)
melikee ne diyosuuuunewet canımm kimyasal çıktı bundada vardır bi hayır diyoruzz..tek sewinebildiğimiz doktor kimyasalda olsa gebelik oluşabiliyomuş şansın dahada arttı dedi tek buna sewinebildik..bundada vardır bi hayırr...herşey Rabbimden
hosgeldin canim semcan ve benim de aynen yazdigin saatte catlatma ignemiz vardi okumussundur yukarida. hepimiz icin hayirli olsun insaallah. sonuclardan haberdar edelim birbirimizi.kızlarrr benide ekleyin bende ilk defa aşılama yaptırıcam dün 23:00 de çatlatma iğnemi vurdurdum cumartesi nasipse aşılama
aldım canım ne var ne yok topladıminşallah hayırlı haberler alırız hepimiz. sen ne durumdasın canım şuan?
evet canım baştan sona okudum, inşallah hayırlısı olur, siz hangi şehirdesiniz?hosgeldin canim semcan ve benim de aynen yazdigin saatte catlatma ignemiz vardi okumussundur yukarida. hepimiz icin hayirli olsun insaallah. sonuclardan haberdar edelim birbirimizi.
Canımmerhaba, sen diyarbakırdasın, bahçeci tüp merkezinde zeki akkum varmış? Duydunmu? Ben orayı araştırmaya başladım, memorial den vaz mı geçsem diye düşünüp duruyorum? Sgk ile anlaşması da yok gerçi???slm canim nasilsin asilamayi ne yaptin sen bayadir haber alamiyom kizlardan ebrulikiz melike222 hic girmiyolar galiba senin haberin varmi onlardan biraz girememistim bende sorada msj attim cevap gelmedi nasil oldu melike222 keseyi gorecekti bayramdan sora haberin varmi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?