Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlarım asilama oldum ve suan o mssadayim.hep aglamak geliyor içimden doktor cok begenfi rahim duvarini esimin sprrm değerlerini hayırlısı bakalım.
canim ayni saatte olduk asilama. sen mesaji attiginda benim asilama yapiliyordu. eee yumurtaya ne dedi dr. benim de cok iyi gecti elhamdulillah.

kızlarrr benide ekleyin bende ilk defa aşılama yaptırıcam dün 23:00 de çatlatma iğnemi vurdurdum cumartesi nasipse aşılama
canim nasilsin oldu mu asilaman.biz bitirdik hayirlisiyla. sali tekrar yumurtayi gormek istedi dr catladigindan emin olmak icin.sen ne yaptin?

allah razi olsun canim. hepimiz icin hayirlisi...
Canım yumurya catlamak üzereydi asilama esnasında zamanlama cok iyi dedi östrojen hormonu rahim duvarının kalınlığı ve esimin sonuçlarını cok beğendi. Hayirlisi bakalım. Diğer arkadaşımız ne yapti acaba merak ettim.

Bugün aşılama yaptıran arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun yavrularınız size sıkı sıkı tutunsun inşaallah. Ikinci olarak kaç yumurta ve kaç spermle aşılamalarınızın yapıldığını yazabilir misiniz.

canim cok sevindim senin adina. ben bir yildir dr un catlamak uzere demesini bekliyordum. bu gun nasip oldu hamdolsun. bir yumurta catlasa raziyim derken rabbim iki verdi her sey ondan. yine de catladigindan emin olmak icin sali gidecegim insaallah. gerisi takdir nasibi varsa bebegin elbet gonderir rabbim. bu gunu yasamak bile benim icin buyuk mesafe. inan ne kadar sukredecegimi bilemiyorum her sey o kadar olumlu gitti ki. rabbim hepimize hayirlisindan versin. masadayken dua ediyordum aklima siz geldiniz sizi de gecirdim icimden. oncesinde de dua ettim sizin icin. zaten baska bir sey gelmiyor ki elimden...

allah razi olsun canim. benim catlamak uzere olan iki yumurtaya 90 milyon spermle asilama yapildi. hayirlisi...

Selam kizlar bende geldim dinleniyorum evde. Ama ne kadar spermle yapildi hic sormadim ya merak ettim simdi
hosgeldin canim. hayirlisi... peki yumurtalar veya rahim hakkinda bir sey dedi mi. insaallah her sey yolundadir.

slm canım sen ne durumdasın merak etiim

canim nasilsin oldu mu asilaman.biz bitirdik hayirlisiyla. sali tekrar yumurtayi gormek istedi dr catladigindan emin olmak icin.sen ne yaptin?
CAnim beni kontrole cagirmadi fitil verdi adet gorene kadar kullanmam icin. Insallah gormryiz ama tabi asilamada sans orani az.

Benim hafif kasiklarimda baski batma gibi bisey var, birde adilamayi idrar sikisikken yaptilar ilginc geldi bans

Allah izin verirse beklemedeyiz insallah..
Merhaba canım asilaman hayirli olsun bende oldum bugun.kasiklarimda batmalar var benim ogleden beri yatıyorum doktor jersey güzel dedi.diger asilsmalarim hrp 28.saatte yapılmıştı bu sefer 36.saatte yapildi.esimin değerleri sayi 60 milyon ileri orani yüzde 75.insallah tutar canım asilamalarimiz.

allah razi olsun canim. benim catlamak uzere olan iki yumurtaya 90 milyon spermle asilama yapildi. hayirlisi...
Değerler çok ıyiymiş Rabbim ol der inşaallah.

slm canım sen ne durumdasın merak etiim
Ben beklemedeyim canım bugün 6. Günüm. Umut olmayınca beklemek daha kolay oluyor
Senin hamilelik nasıl gidiyor. Kontrole ne zaman gideceksin.

Değerler çok ıyiymiş Rabbim ol der inşaallah.

Ben beklemedeyim canım bugün 6. Günüm. Umut olmayınca beklemek daha kolay oluyor
Senin hamilelik nasıl gidiyor. Kontrole ne zaman gideceksin.
Belli bir tarih yok canım öyle 1 hafta sonrasında istediğin bir gün gel karından bakılacak seviyeye gelir denildi folık asit verdiler progestana da devam ediyorum... Sende umudunu yitirme ben kanama olunca gitti diye düşünmüş ağlamıştım baya ama tutunmaya çalışmış sanırım RABBİM SİZEDE NASİP EDER İNŞ. BU SEVİNCİ

Inşaallah canım. Peki neden hamilelik takvimi yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…