Hadi bakalım hayırlısı arkadaşım aynı gün yaptırıyoruz aşılamamızı ayneyn arkadaşımızda var.Yarın büyük gün.kızlarrr benide ekleyin bende ilk defa aşılama yaptırıcam dün 23:00 de çatlatma iğnemi vurdurdum cumartesi nasipse aşılama
evet canim iki asilamam orada oldu ben zeki akkumda bi yil tedavi gordum hic bisey anlamadim hic menmun deyildim yani zaten hep derdim benim bu dr muayenesinde oldugum surece cocugum olmaz derdim hep ard arda iki asilama yapti cok ilgisizdi ne tahlil ne bisey rast gele yapti subat ayinda biraktim bes ay aradan sora yunusta yaptirdim tuttu cok sukur hem oranin anlasmasi yok ssk ile ilacim 400 500 tutardi her ay muayeneside 150 asilama 750 di en son simdi artmista olabilir o dr bana ugursuz geldi simdi bi arkadas aradi ugur da yaptirmis asilama esinde sorun varmis ucuz gebe kalmis ikisi grlismemis 11 haftalik bi bebegi var cok iyi bi dr dedi bana tavsiye etti ins gerek kalmazda yaptiracak olursak tupu onda yaptirmayi dusunuyorduk belki bize asilama onerir yine bu tuttugu icin onda yaptiracam yaptirirsam asilamayi sana tavsiyem ugur beyden sasma derim zeki beyi hic onermem canim bi yili gecti ben bi sey anlamadim cunku ondanCanımmerhaba, sen diyarbakırdasın, bahçeci tüp merkezinde zeki akkum varmış? Duydunmu? Ben orayı araştırmaya başladım, memorial den vaz mı geçsem diye düşünüp duruyorum? Sgk ile anlaşması da yok gerçi???
insaallah canim. istanbuldayim.evet canım baştan sona okudum, inşallah hayırlısı olur, siz hangi şehirdesiniz?
inşallah canımm Rabbim hiç ummadığım bianda gönderir mucizesini hem çok umutluyum hemde çok korkuyorumm...seninde inşallah müjdeli haberlerini alırız canımmcok tesekkurler ikinize de. ben onceden hastanede vurdurdugumda koldan yapiyorlardi dr da koldan dedi. esime vurduracagim insaallah. melike insaallah bu ay hayirli bir gebelik olur ve devami gelir.
hiç söylemek istemediğim bir şeyi söylüyorum ama bunada şükrediyorum Allah büyüktür isyan etmiyorum etmekte istemiyorum ama çok tuhaf duygular içindeyimmelikee ne diyosuuuun
Canım nasılsın ben cok heyecanlıyım.Sanki ilk kez asilama olacsk gibiyim.insaallah canim. istanbuldayim.
Canım o acı tedirgin oldugumuzdan kaynakliyor bende aynısı yasadim doktora sordum oda bana öyle demişti. Birde igneye cok guzel tepki verdigimi souledi.hatta ben igneyi bir sag bir sol diye vurmayi cok istedim ama sola gelince canım cok yaniyordu hatta batirdigim yerler kanamisti.bende hep sagdan vurdum ve sagda cok kaliteli bir tane yumos olustu.tabi bu saga vurdugum icin sagda olusmadi boyle sacma bi soru sordum doktora oda güldü bana.zayif oldugun icin igneyi vücudun iui kapmis felan dedi.Arkadaşlar gonal f kullanıyorum bugün 8. Günüm ve bugüne kadar vurduğum iğneler hiç acımamıştı ama az önce vurduğum iğne çok acıttı ve yaktı acaba yanlış vurmuş olabilirmiyim siz daha önce böyle bişey yaşadınız mı
Zelalcim ben cok istedim 2-3 yumurta olmasini ama doktor hep dozu düşük tuttu. Esim ikiz olmasını cok istiyordu şimdi boyle bir ihtimal yok.tek yumurtayla ikiz ihtimali varmi acaba.37351342 .!.:Dün gittim ama kaç mm olduklarını söylemedi sadece sağ tarafta 4 sol tarafta 2 tane büyümüşler. Ama senin erken büyümüşler ve dozunda düşük olmasına rağmen ben 112 doz vuruyorum p.tesi tekrar kontrol e gidicem büyük ihtimalle çatlama iğnesi vurucam.
Tamam canum... Çok teşekkürler, uğur değer hocadan şaşmayalım ozaman...evet canim iki asilamam orada oldu ben zeki akkumda bi yil tedavi gordum hic bisey anlamadim hic menmun deyildim yani zaten hep derdim benim bu dr muayenesinde oldugum surece cocugum olmaz derdim hep ard arda iki asilama yapti cok ilgisizdi ne tahlil ne bisey rast gele yapti subat ayinda biraktim bes ay aradan sora yunusta yaptirdim tuttu cok sukur hem oranin anlasmasi yok ssk ile ilacim 400 500 tutardi her ay muayeneside 150 asilama 750 di en son simdi artmista olabilir o dr bana ugursuz geldi simdi bi arkadas aradi ugur da yaptirmis asilama esinde sorun varmis ucuz gebe kalmis ikisi grlismemis 11 haftalik bi bebegi var cok iyi bi dr dedi bana tavsiye etti ins gerek kalmazda yaptiracak olursak tupu onda yaptirmayi dusunuyorduk belki bize asilama onerir yine bu tuttugu icin onda yaptiracam yaptirirsam asilamayi sana tavsiyem ugur beyden sasma derim zeki beyi hic onermem canim bi yili gecti ben bi sey anlamadim cunku ondan
ben de cok heyecanliyim. ben zaten ilk kez olacagim insaallah :) ya asilama bana kolay gorunuyordu simdi sanki tup bebek transferine gidecekmisim gibi heyecanliyim. yarin dr catlamis veya catlamak uzere dese cok mutlu olurum. rabbim ne takdir ettiyse o olacak aslinda. zamani geldiyse hic kimse engel olamaz. yarin donunce gelismeleri paylasalim insaallah. allah yardimcimiz olsun.Canım nasılsın ben cok heyecanlıyım.Sanki ilk kez asilama olacsk gibiyim.
Varmış canım spermin tutmasına bağlıymış inşallah ikiz olur canım dua edicem sanaZelalcim ben cok istedim 2-3 yumurta olmasini ama doktor hep dozu düşük tuttu. Esim ikiz olmasını cok istiyordu şimdi boyle bir ihtimal yok.tek yumurtayla ikiz ihtimali varmi acaba.
var canim rabbim istedikten sora olmayacak hic bisey yok bi sitede okumustum cocuklari olmamis ikinci tup bebekte iki yumurtalari dollenmis ama yumurtanin teki gelismemis bir yumurta kalmis diger gittikleri muayenede dr demis o tek olan yumurta bolunmus tekrar iki yumurta olmus ve ikiz erkek cocuklari olmus rabbim istesin yeterki dua et canim ins seninde tek olan yumurtan bolunup iki bebisin olur Allahin izniyle rabbim yardimcin olsunZelalcim ben cok istedim 2-3 yumurta olmasini ama doktor hep dozu düşük tuttu. Esim ikiz olmasını cok istiyordu şimdi boyle bir ihtimal yok.tek yumurtayla ikiz ihtimali varmi acaba.
semcannn canim nasilsin. benim yumurtalar catlamak uzereymis ne kadar hamdetsem azdir rabbime. binler sukur. insaallah seninki de oyledir. rabbim sifa versin hepimize canim. ben asilamayi bekliyorum. sen olmussundur haberdar et beni.Allah yardimcimiz olsun arkadaşlar.
Canim bende bekliyorum suan kalbim yerinden firlayacak gibi.gozlerim aglamakli.semcannn canim nasilsin. benim yumurtalar catlamak uzereymis ne kadar hamdetsem azdir rabbime. binler sukur. insaallah seninki de oyledir. rabbim sifa versin hepimize canim. ben asilamayi bekliyorum. sen olmussundur haberdar et beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?