evet cnm ilk asilamam ben pazartesi yapcam gunum o gun 14.gun oluyo sabretcem bakalim ins hayrlisiyla guzel sonuc alirim:)İnşallah bebeğin seninledir canım belim in agrisi da ayrı bir sorun ne zaman test yapacaksın peki bu arada benim ilk asilamam
Amin hep birlikte inşallah ama beklemek çok zor bende 14.gun yaparım heralde 16.gunu bekleyemeyecegimevet cnm ilk asilamam ben pazartesi yapcam gunum o gun 14.gun oluyo sabretcem bakalim ins hayrlisiyla guzel sonuc alirim:)
belki gec dollenme olmustur cnm bekle gunu bence bozma moralini hemen kismetBen bugün idrar testi yaptım ultra erken olandan negatif çıktı. Benim belli ki tutmadı. Tutsaydı silik de olsa çıkardı.
Yok canım geç döllenme falan olmamıştır sanmam. Kısmet evet bu ay kısmet değilmiş banabelki gec dollenme olmustur cnm bekle gunu bence bozma moralini hemen kismet
Umudunu kaybetme 16.gunu pozitif çıkan örnekler varBen bugün idrar testi yaptım ultra erken olandan negatif çıktı. Benim belli ki tutmadı. Tutsaydı silik de olsa çıkardı.
hayirlisi de cnm hemen umutsuzluga kapilma bende hastalancakmisim gibi her belirti ama genede bi umut diyorum allah buyuk olcak ins bu ay degilse bidahaki ay allahin izniyke yasiycaz o mutlulugu..Yok canım geç döllenme falan olmamıştır sanmam. Kısmet evet bu ay kısmet değilmiş bana
Bir dahaki ay yaptirmayacağım bir şey canım. Çalışırken zor oluyor. Hem de bulunduğum ilde yaptıramıyorum. Yarı yıl tatilinde belkihayirlisi de cnm hemen umutsuzluga kapilma bende hastalancakmisim gibi her belirti ama genede bi umut diyorum allah buyuk olcak ins bu ay degilse bidahaki ay allahin izniyke yasiycaz o mutlulugu..
29 ekimde başladı canım eşim ilaca.İlaçtanmıdır bilmiyorum ki.Aslında eşime kalırsa ünide androloji bölümde bu sefer toy bi delikanlı vardı o yanlış bakmıştır bişeyy bildiği yok acaip acaip cevaplar veriyodu spermiogramla ilgili ne dediği belli değildi falan dedi eşim inanmadı sonuca ama tekrar baktırıcam diyo.Gerçi bu hafta yaptıramayız dr cumaya kadar ilişki verdi 2 gün arayla.Keçiboynuzu kürüyle çaksır otu mu ne onu çok övüyolar burdaki arkadaşlar okumuştum .Senin eşin kullandı mı bu ilacı?
Canım allah umut kesilmez sen yine sabret bi kaç gün sonra tekrar test yaparsın ama sakın umudunu yitirme sen güçlü olki umut dolu olki bizde sana bakarak umutlanalım tamam mı arkadaşımBir dahaki ay yaptirmayacağım bir şey canım. Çalışırken zor oluyor. Hem de bulunduğum ilde yaptıramıyorum. Yarı yıl tatilinde belki
Gene bunları hesap ediyor olmak çok üzücü
çok erken daha idrarda çıkmaz cnm , kanda zor çıkıyor idrarda çıkarmı bozma moraliniBen bugün idrar testi yaptım ultra erken olandan negatif çıktı. Benim belli ki tutmadı. Tutsaydı silik de olsa çıkardı.
Sağol canım desteğin için ama bende umut kalmadı malesef. Inşaallah siz pozitif sonuçlar alırsınız kendim almış gibi sevinirimCanım allah umut kesilmez sen yine sabret bi kaç gün sonra tekrar test yaparsın ama sakın umudunu yitirme sen güçlü olki umut dolu olki bizde sana bakarak umutlanalım tamam mı arkadaşım
Hadi canım inşaallah tutunur yavrun sana ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Rabbim senin ve kızının yüzünüzü güldürsün.cumartesi saat 11:30 da aşılamam olcak nasipse ,, az sonra 23:30 da çatlatma iğnemi yapacam heyecan korku umut yine duygular tavan yaptı hayırlısı artık :)
Inşaallah haklısındır canım ama ben hassas gebelik testi yaptım. Olsa kesin çıkardı silik de olsa bi çizgi. Yarın eşimin doğum günü ona sürpriz yapacaktım güyaçok erken daha idrarda çıkmaz cnm , kanda zor çıkıyor idrarda çıkarmı bozma moralini
amin cnm inşallah . ben oğluma hamileyken kanda baktırdıktan 2 3 gün sonra idrarda bakmıştım çok silik çıkmıştı , bence erken cnm . yinede hakkında hayırlısı olsunSağol canım desteğin için ama bende umut kalmadı malesef. Inşaallah siz pozitif sonuçlar alırsınız kendim almış gibi sevinirim
Hadi canım inşaallah tutunur yavrun sana ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Rabbim senin ve kızının yüzünüzü güldürsün.
Inşaallah haklısındır canım ama ben hassas gebelik testi yaptım. Olsa kesin çıkardı silik de olsa bi çizgi. Yarın eşimin doğum günü ona sürpriz yapacaktım güya
Yarın yine yap pes etmek yokSağol canım desteğin için ama bende umut kalmadı malesef. Inşaallah siz pozitif sonuçlar alırsınız kendim almış gibi sevinirim
Hadi canım inşaallah tutunur yavrun sana ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Rabbim senin ve kızının yüzünüzü güldürsün.
Inşaallah haklısındır canım ama ben hassas gebelik testi yaptım. Olsa kesin çıkardı silik de olsa bi çizgi. Yarın eşimin doğum günü ona sürpriz yapacaktım güya
Ve testi de kanda yap idrarda yapmaSağol canım desteğin için ama bende umut kalmadı malesef. Inşaallah siz pozitif sonuçlar alırsınız kendim almış gibi sevinirim
Kaçıncı günüdü kii cnm?Ben bugün idrar testi yaptım ultra erken olandan negatif çıktı. Benim belli ki tutmadı. Tutsaydı silik de olsa çıkardı.
belki gerek kalmaz yaptirmana canim belki tutmuaturda cikmamistir allah buyuk ne mucizeler var ben sana bi tanidigimin ablasinin hikayesini anlatim hepimize umut olur kadinin 9 sene cocugu olmamis tup bebekelr asilamalar yok olmuyo sonra birakiyor kadin bi sure hem maddi konuda hem manen 5 ay sonra tekrar basamak icin doktora gidiyo bi bakiyolar 4 aylik hamile cinsiyetini ogreniyo hic bir belirti yok ve doktor kan testi yapio testte bebek gozukmuyo hala ve adeti kesiliyo o ay ondan sonra testlerde cikiyo ben nasil olur die okuyodum bole seyleri ama direk kendisininden duyunca elhamdurillah inancimiz sonsuz allah ne derse o oluyo oyuzden biz duamizi edelim bugunde cuma bol bol hepimize dualarimizi edelim allah bi vaktini bekliyor bizim icin en hayrli zamni rabbim bilir ins tez zamanda o mutlulugu hepimize yasatsin allahimBir dahaki ay yaptirmayacağım bir şey canım. Çalışırken zor oluyor. Hem de bulunduğum ilde yaptıramıyorum. Yarı yıl tatilinde belki
Gene bunları hesap ediyor olmak çok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?