Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah bebeğin seninledir canım belim in agrisi da ayrı bir sorun ne zaman test yapacaksın peki bu arada benim ilk asilamam
evet cnm ilk asilamam ben pazartesi yapcam gunum o gun 14.gun oluyo sabretcem bakalim ins hayrlisiyla guzel sonuc alirim:)

evet cnm ilk asilamam ben pazartesi yapcam gunum o gun 14.gun oluyo sabretcem bakalim ins hayrlisiyla guzel sonuc alirim:)
Amin hep birlikte inşallah ama beklemek çok zor bende 14.gun yaparım heralde 16.gunu bekleyemeyecegim

Ben bugün idrar testi yaptım ultra erken olandan negatif çıktı. Benim belli ki tutmadı. Tutsaydı silik de olsa çıkardı.

Nick. ............aşılama/tüp tarihi..........sonuç
Sdkrtp. ...........13.10.2014.................27.10.2014
Hasret41.........13.10.2014.................27.10.2014
Hellokitty27....13.10.2014..............28.10.2014
Fy34. ...............15.10.2014................30.10.2014
SEMCAN. ........18.10.2014................31.10.2014
ayneyn.............18.10.2014................28.10.2014
fallenangel8...20.10.2014.................
Zelal89.............22.10.2014................03.11.2014

Yok canım geç döllenme falan olmamıştır sanmam. Kısmet evet bu ay kısmet değilmiş bana
hayirlisi de cnm hemen umutsuzluga kapilma bende hastalancakmisim gibi her belirti ama genede bi umut diyorum allah buyuk olcak ins bu ay degilse bidahaki ay allahin izniyke yasiycaz o mutlulugu..

hayirlisi de cnm hemen umutsuzluga kapilma bende hastalancakmisim gibi her belirti ama genede bi umut diyorum allah buyuk olcak ins bu ay degilse bidahaki ay allahin izniyke yasiycaz o mutlulugu..
Bir dahaki ay yaptirmayacağım bir şey canım. Çalışırken zor oluyor. Hem de bulunduğum ilde yaptıramıyorum. Yarı yıl tatilinde belki
Gene bunları hesap ediyor olmak çok üzücü

Yok canım kullanmadı üroloji bize başka bir ilaç verdi ama işe yaramadı. Bu arada çakşır ve keçiboynuzunu biz de kullanıyoruz.Ama hep belli bir seviyede kalıyoruz ondan tüp bebeğe geçmek zorunda kaldık zaten.

Bir dahaki ay yaptirmayacağım bir şey canım. Çalışırken zor oluyor. Hem de bulunduğum ilde yaptıramıyorum. Yarı yıl tatilinde belki
Canım allah umut kesilmez sen yine sabret bi kaç gün sonra tekrar test yaparsın ama sakın umudunu yitirme sen güçlü olki umut dolu olki bizde sana bakarak umutlanalım tamam mı arkadaşım

cumartesi saat 11:30 da aşılamam olcak nasipse ,, az sonra 23:30 da çatlatma iğnemi yapacam heyecan korku umut yine duygular tavan yaptı hayırlısı artık :)

Canım allah umut kesilmez sen yine sabret bi kaç gün sonra tekrar test yaparsın ama sakın umudunu yitirme sen güçlü olki umut dolu olki bizde sana bakarak umutlanalım tamam mı arkadaşım
Sağol canım desteğin için ama bende umut kalmadı malesef. Inşaallah siz pozitif sonuçlar alırsınız kendim almış gibi sevinirim

cumartesi saat 11:30 da aşılamam olcak nasipse ,, az sonra 23:30 da çatlatma iğnemi yapacam heyecan korku umut yine duygular tavan yaptı hayırlısı artık :)
Hadi canım inşaallah tutunur yavrun sana ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Rabbim senin ve kızının yüzünüzü güldürsün.

çok erken daha idrarda çıkmaz cnm , kanda zor çıkıyor idrarda çıkarmı bozma moralini
Inşaallah haklısındır canım ama ben hassas gebelik testi yaptım. Olsa kesin çıkardı silik de olsa bi çizgi. Yarın eşimin doğum günü ona sürpriz yapacaktım güya

amin cnm inşallah . ben oğluma hamileyken kanda baktırdıktan 2 3 gün sonra idrarda bakmıştım çok silik çıkmıştı , bence erken cnm . yinede hakkında hayırlısı olsun

Yarın yine yap pes etmek yok

Ve testi de kanda yap idrarda yapma

belki gerek kalmaz yaptirmana canim belki tutmuaturda cikmamistir allah buyuk ne mucizeler var ben sana bi tanidigimin ablasinin hikayesini anlatim hepimize umut olur kadinin 9 sene cocugu olmamis tup bebekelr asilamalar yok olmuyo sonra birakiyor kadin bi sure hem maddi konuda hem manen 5 ay sonra tekrar basamak icin doktora gidiyo bi bakiyolar 4 aylik hamile cinsiyetini ogreniyo hic bir belirti yok ve doktor kan testi yapio testte bebek gozukmuyo hala ve adeti kesiliyo o ay ondan sonra testlerde cikiyo ben nasil olur die okuyodum bole seyleri ama direk kendisininden duyunca elhamdurillah inancimiz sonsuz allah ne derse o oluyo oyuzden biz duamizi edelim bugunde cuma bol bol hepimize dualarimizi edelim allah bi vaktini bekliyor bizim icin en hayrli zamni rabbim bilir ins tez zamanda o mutlulugu hepimize yasatsin allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…