- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
AMİNNNNhayırlı cumalar :) RABBİM dualarımızı kabul eylesin inşallah . evlat hasretiyle yananları evlatlareına bir an önce hayırlısıyla kavuştursun inşallahh ..
Kızlar herkes aşılama tarihini ve test tarihini yazsın da bir liste yapalım bakalım kim ne zaman öğrenecek sonucu
Mesela şöyle
Nick................aşılama tarihi.............. sonuç
Hasret41. ........13.10.2014.............27.10.2014
Dün 11. Günümdü canımı bu sabah da test yaptım gene negatifKaçıncı günüdü kii cnm?
Çok üzüldüm canım. Allah daha fazla bekletmez inşaallah.Kizlar bende dayanamadım kan test yaptırdım bhcg 1.0 çıktı yani hamile değilim
Amin canım senin de cuman mübarek olsunRabbim hepimizn hakkında hayırlısını etsin.hayırlı zamanda hayırlı evlatar versin inşallah.Cumanız mübarek olsun
Aminnn bu ilk asilamam 7 aylık evliyim daha yolun başındayim korkuyorum zorlu yolda yorulmaktanÇok üzüldüm canım. Allah daha fazla bekletmez inşaallah.
Canım daha taze gelinsin sen.Bu ne umutsuzluk böyle.Daha dur bakalım yolun başındasın...Belki rabbim bu sayede küçük günahlarımızdan siliyo bu meşakkatli yolda..Hemencecik vermeyerek belki güzel bişeyler vermek istiyo rabbim bize üzülmeyinAminnn bu ilk asilamam 7 aylık evliyim daha yolun başındayim korkuyorum zorlu yolda yorulmaktan
kızlaaaaaar ayın 10unda ilk aşılamam yapıldı bugun 15.günüm ve kan testi yaptrdımm hcg m 340 çıktı allahımmmm bütün isteyenlere nasip etsin bu duyguyu insanın inanası gelmiyo çok mutluyummm
hayirli olsun canim cok sevindim :) biz de sonuc bekliyoruz iste. senden rica etsem asilamadan bu gune neler hissettin. belirti 15 gunden once olmuyor galiba dogru mukızlaaaaaar ayın 10unda ilk aşılamam yapıldı bugun 15.günüm ve kan testi yaptrdımm hcg m 340 çıktı allahımmmm bütün isteyenlere nasip etsin bu duyguyu insanın inanası gelmiyo çok mutluyummm
hayirli olsun canim cok sevindim :) biz de sonuc bekliyoruz iste. senden rica etsem asilamadan bu gune neler hissettin. belirti 15 gunden once olmuyor galiba dogru mu
Ayyy ne güzel bir haber. Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere olsun inşaallah. Çok güzel çıkmış değerinkızlaaaaaar ayın 10unda ilk aşılamam yapıldı bugun 15.günüm ve kan testi yaptrdımm hcg m 340 çıktı allahımmmm bütün isteyenlere nasip etsin bu duyguyu insanın inanası gelmiyo çok mutluyummm
Hoş geldin canım. Inşaallah ilk ve son aşılaman olur Rabbim hemencecik kucağını doldurur. Yarın yumurta kontrolün yapılacak ve kist yoksa yumurta geliştirici verecek doktorun.merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde yarın adetimin 2.gunu ve aşılama için gidiceğim inşallah ilk önce neler yapılıyor acaba çok merak ediyorum tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olurlarsa çok sevinirim
masallah cnm hayirlisi olsun inss allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin inskızlaaaaaar ayın 10unda ilk aşılamam yapıldı bugun 15.günüm ve kan testi yaptrdımm hcg m 340 çıktı allahımmmm bütün isteyenlere nasip etsin bu duyguyu insanın inanası gelmiyo çok mutluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?