Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynen canım o belirtiler şu an ilaçların etkisiyle oluyor gerçek belirtiler 2. haftanın sonunda doğru çıkıyor :)

Anladım canım zaten birçok faktör özelliklede stres çok etkiliyor.

Peki canım eşin ne kadar süre kullandı ilacı acaba? Hemen etkisini gösteriyor mu?

Peki canım eşin ne kadar süre kullandı ilacı acaba? Hemen etkisini gösteriyor mu?
29 ekimde başladı canım eşim ilaca.İlaçtanmıdır bilmiyorum ki.Aslında eşime kalırsa ünide androloji bölümde bu sefer toy bi delikanlı vardı o yanlış bakmıştır bişeyy bildiği yok acaip acaip cevaplar veriyodu spermiogramla ilgili ne dediği belli değildi falan dedi eşim inanmadı sonuca ama tekrar baktırıcam diyo.Gerçi bu hafta yaptıramayız dr cumaya kadar ilişki verdi 2 gün arayla.Keçiboynuzu kürüyle çaksır otu mu ne onu çok övüyolar burdaki arkadaşlar okumuştum .Senin eşin kullandı mı bu ilacı?

arkadaslar merhaba 14 aydir bebegimi olmuyor pko luyum.
klomen ve ovitrelle tedavisi gecen ay sonuc vermedi bu ay yine ayni tedaviyi deniycektik ama klomenden sonra kontrole gttgmde 4 tane guzel yumurtam olusmus. doktor sansin cok yuksek asilama yapalim dedi ama buna hazirlanmadigim icin saskinim asilama yaptiran arkadaslar bana bi akil verin

Eşinin sperm değerleri normal mi. Hareketliliği ve morfolojisi normalse normal yolla da Şansın yüksek zaten.ama eşinin sperm değerlerinde sorun varsa aşılama yaptırmanı tavsiye ederim.

Eşinin sperm değerleri normal mi. Hareketliliği ve morfolojisi normalse normal yolla da Şansın yüksek zaten.ama eşinin sperm değerlerinde sorun varsa aşılama yaptırmanı tavsiye ederim.
esimin degerlerinde bi sknti yok ama sansi artiralim bi daha bu kadar yumurtayi bulamayabiliriz diyince sasirdim
sen asilama yaptirdinmi canim

esimin degerlerinde bi sknti yok ama sansi artiralim bi daha bu kadar yumurtayi bulamayabiliriz diyince sasirdim
ben aşılama yaptırdım canım. bizim sorunumuz eşimin spermleriyle alakalı. klomen ve ovitrelle tedavisi işe yaramadı daha sonra aşılama yaptırdım tuttu bir kızım var 3 yaşında. geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı. bu ay tekrar aşılama yaptırdım beklemedeyim.

Doktorun öyle söylediyse yaptır canım aşılama. Zaten basit bir işlem. Çok düşünmeyi gerektirecek bir şey yok. Şansını artırmış olursun.

Doktorun öyle söylediyse yaptır canım aşılama. Zaten basit bir işlem. Çok düşünmeyi gerektirecek bir şey yok. Şansını artırmış olursun.
ay ne guzel kizini op benim icin insallah kardes gelir en kisa zamanda :)
tesekkur ederim canim destegin icin

Zelal89.........22.10.2014..........03.11.2014

SEMCAN.........18.10.2014.............31.10.2014

Nick. ..............aşılama/tüp tarihi............sonuç
Hasret41...........13.10.2014.................27.10.2014
SEMCAN. ..........18.10.2014................31.10.2014
Zelal89...............22.10.2014................03.11.2014

Sonuç kısmında bol pozitif ler görürüz inşaallah

Arkadaşlar Merhaba bugün aşılamanın 11.gunu arada gebeliği olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi neler yaşadılar ?

gunaydın arkadaşlar :) bugün kontrolüm var heyecan yaptım bakalım ne diyecek aşılamam ne zaman olacak :) şunu anladım ki kaçıncı aşılaman olursa olsun hiç farketmiyor hep panik hep heyecanlı oluyorsun :)

hasret hayırlı olsun aşılaman kızına kardeş gelir inşallah cnm :)

canım keçiboynuzu kürü ve pekmezini tavsiye ediyorum , ayrıca bol bol fınfık ceviz tüketin sende ye. birde eşim bir ara e vitamini alıyordu ama gereksiz keçiboynuzunu tek geçerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…