ILk asilaman mıydı?valla arkadaşım hiç bir belirti yok bende şaşkınım inan :) sadece ara ara kasıklarıma iğne batırıyo gibi oldu 2saniyelik bişeydi oda 2 3 kere onu hissettim ve akıntım var bunlar harici henüz bi fark yok
Tebrik ederim canım çok sevindim darısı başımızaaa inşallahhh .Rabbimm duy sesimizi dualarımızıkızlaaaaaar ayın 10unda ilk aşılamam yapıldı bugun 15.günüm ve kan testi yaptrdımm hcg m 340 çıktı allahımmmm bütün isteyenlere nasip etsin bu duyguyu insanın inanası gelmiyo çok mutluyummm
maşallah cnm hayırlı olsun sanırım senin bebişler ikiz :)kızlaaaaaar ayın 10unda ilk aşılamam yapıldı bugun 15.günüm ve kan testi yaptrdımm hcg m 340 çıktı allahımmmm bütün isteyenlere nasip etsin bu duyguyu insanın inanası gelmiyo çok mutluyummm
canım en tecrübeli benim sanırım , mayısta 6. aşılamamı oldum , aşılamadan sonra bende göğüs hassasiyeti falan kasıklarda agrı vardı , bende baya süphelendim hamilemiyim diye ,, aşılamanın 10. gününden sonra göğüslerimdeki hassasiyet gitti , ve adet oldum 16. gün falan , belki herkesde aynı değildirEvet zehir arkadaşımız ilk aşılaman mıydı ben de merak ettim.Bizlere umut verip gittin galiba hemen :) Daha önce aşılama geçmişi olan tecrübeli arkadaşlara bi sorum var.Bu çatlatma iğnesindegi beta HCG nin verdiği yalancı gebelik hissi 10 gün sürüyor mu?Yani bu göğüslerde şişlik, akşam erken yatağa girme,bacak ağrısı vs. bende var.Çatlatma iğnesi yapılalı 6 gün oldu daha ama çok gıcık bi durum yaaa yalancı bi hamilelik yaşar gibi bu belirtiler öyle değil mi sizce de :)
Çok teşekkürler canım cevabın için mantıklı dediğin çatlatma iğnesinin de 10 günden sonra anca gidiyomuş ya etkisi doğrudurcanım en tecrübeli benim sanırım , mayısta 6. aşılamamı oldum , aşılamadan sonra bende göğüs hassasiyeti falan kasıklarda agrı vardı , bende baya süphelendim hamilemiyim diye ,, aşılamanın 10. gününden sonra göğüslerimdeki hassasiyet gitti , ve adet oldum 16. gün falan , belki herkesde aynı değildir
bence belirti arama canım insan kafayı yiyecek gibi oluyor o zaman ,, düşünmemeye çalış ,, sevdiğin şeyleri yap , kendini sıcak tut bol su iç keyfine bak :)Çok teşekkürler canım cevabın için mantıklı dediğin çatlatma iğnesinin de 10 günden sonra anca gidiyomuş ya etkisi doğrudur
Dualarım seninle Allah yardımcın olsunyarın 9 da Florence Nightingale de olacaz ilk eşim sperm verecek onu aldıktan sonra doktorumun kliniğine gececez banada dualarınız esirgemeyin ne olur ,,
yerlesme kanaman da olmadi o zaman. ilginc canim ya neyse onemli degil mutlu sona ulasmissin sukur hayirlisiyla kucagina da alirsin insaallahvalla arkadaşım hiç bir belirti yok bende şaşkınım inan :) sadece ara ara kasıklarıma iğne batırıyo gibi oldu 2saniyelik bişeydi oda 2 3 kere onu hissettim ve akıntım var bunlar harici henüz bi fark yok
Aşılama sonrası gebeliklerde yerleşme kanaması mutlaka oluyor mu ki?yerlesme kanaman da olmadi o zaman. ilginc canim ya neyse onemli degil mutlu sona ulasmissin sukur hayirlisiyla kucagina da alirsin insaallah
Yok canım. Aşılama sonrası gebelikle normal gebeliğin bir farkı yok zaten. Bende de olmamıştı yerleşme kanamasıAşılama sonrası gebeliklerde yerleşme kanaması mutlaka oluyor mu ki?
Canım nasılsın herhangi bir değişiklik varmı sende.Bende biraz akıntı başladı.İki gün önce rüya gördüm kan testi vermişim değerim 300 lü bişey çıkmış.Ben bu değeri görcekmiyimdim Allahım sana şükürler olsun diyorum rüyamda ama işte rüya.Test yapmamıza sayılı günler kaldı canım hadi bakalım hayırlısı.yerlesme kanaman da olmadi o zaman. ilginc canim ya neyse onemli degil mutlu sona ulasmissin sukur hayirlisiyla kucagina da alirsin insaallah
Tebrik ederim arkadaşım Allahım nazarlardan korusun maşallah diyelim.kızlaaaaaar ayın 10unda ilk aşılamam yapıldı bugun 15.günüm ve kan testi yaptrdımm hcg m 340 çıktı allahımmmm bütün isteyenlere nasip etsin bu duyguyu insanın inanası gelmiyo çok mutluyummm
Bugün de hasta oldum pazartesi doktorum çağırdı bakalım napacak tahminim göre tüp bebeğe geçiş yaparCanım daha taze gelinsin sen.Bu ne umutsuzluk böyle.Daha dur bakalım yolun başındasın...Belki rabbim bu sayede küçük günahlarımızdan siliyo bu meşakkatli yolda..Hemencecik vermeyerek belki güzel bişeyler vermek istiyo rabbim bize üzülmeyin
Evet zehir arkadaşımız ilk aşılaman mıydı ben de merak ettim.Bizlere umut verip gittin galiba hemen :) Daha önce aşılama geçmişi olan tecrübeli arkadaşlara bi sorum var.Bu çatlatma iğnesindegi beta HCG nin verdiği yalancı gebelik hissi 10 gün sürüyor mu?Yani bu göğüslerde şişlik, akşam erken yatağa girme,bacak ağrısı vs. bende var.Çatlatma iğnesi yapılalı 6 gün oldu daha ama çok gıcık bi durum yaaa yalancı bi hamilelik yaşar gibi bu belirtiler öyle değil mi sizce de :)
ayyy neden öyle dedin kızzz doktorum önümüzdeki cumartesi çağırdı 1hafta bekleyelim tekrar hcg bakalım sonra muayene dedi meraklandım bak simdiiimaşallah cnm hayırlı olsun sanırım senin bebişler ikiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?