Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ILk asilaman mıydı?

kızlaaaaaar ayın 10unda ilk aşılamam yapıldı bugun 15.günüm ve kan testi yaptrdımm hcg m 340 çıktı allahımmmm bütün isteyenlere nasip etsin bu duyguyu insanın inanası gelmiyo çok mutluyummm
Tebrik ederim canım çok sevindim darısı başımızaaa inşallahhh .Rabbimm duy sesimizi dualarımızı

Evet zehir arkadaşımız ilk aşılaman mıydı ben de merak ettim.Bizlere umut verip gittin galiba hemen :) Daha önce aşılama geçmişi olan tecrübeli arkadaşlara bi sorum var.Bu çatlatma iğnesindegi beta HCG nin verdiği yalancı gebelik hissi 10 gün sürüyor mu?Yani bu göğüslerde şişlik, akşam erken yatağa girme,bacak ağrısı vs. bende var.Çatlatma iğnesi yapılalı 6 gün oldu daha ama çok gıcık bi durum yaaa yalancı bi hamilelik yaşar gibi bu belirtiler öyle değil mi sizce de :)

kızlaaaaaar ayın 10unda ilk aşılamam yapıldı bugun 15.günüm ve kan testi yaptrdımm hcg m 340 çıktı allahımmmm bütün isteyenlere nasip etsin bu duyguyu insanın inanası gelmiyo çok mutluyummm
maşallah cnm hayırlı olsun sanırım senin bebişler ikiz :)

canım en tecrübeli benim sanırım , mayısta 6. aşılamamı oldum , aşılamadan sonra bende göğüs hassasiyeti falan kasıklarda agrı vardı , bende baya süphelendim hamilemiyim diye ,, aşılamanın 10. gününden sonra göğüslerimdeki hassasiyet gitti , ve adet oldum 16. gün falan , belki herkesde aynı değildir

Çok teşekkürler canım cevabın için mantıklı dediğin çatlatma iğnesinin de 10 günden sonra anca gidiyomuş ya etkisi doğrudur

Çok teşekkürler canım cevabın için mantıklı dediğin çatlatma iğnesinin de 10 günden sonra anca gidiyomuş ya etkisi doğrudur
bence belirti arama canım insan kafayı yiyecek gibi oluyor o zaman ,, düşünmemeye çalış ,, sevdiğin şeyleri yap , kendini sıcak tut bol su iç keyfine bak :)

kizlar ya benim yumurtalarim sag taraftaydi ama benim sol kasigimda agri oluyo sag tarafta ara ara batmalar oluyor anlamadim acaba tutmadimi

yerlesme kanaman da olmadi o zaman. ilginc canim ya neyse onemli degil mutlu sona ulasmissin sukur hayirlisiyla kucagina da alirsin insaallah

yerlesme kanaman da olmadi o zaman. ilginc canim ya neyse onemli degil mutlu sona ulasmissin sukur hayirlisiyla kucagina da alirsin insaallah
Aşılama sonrası gebeliklerde yerleşme kanaması mutlaka oluyor mu ki?

Canım nasılsın herhangi bir değişiklik varmı sende.Bende biraz akıntı başladı.İki gün önce rüya gördüm kan testi vermişim değerim 300 lü bişey çıkmış.Ben bu değeri görcekmiyimdim Allahım sana şükürler olsun diyorum rüyamda ama işte rüya.Test yapmamıza sayılı günler kaldı canım hadi bakalım hayırlısı.

Arkadaşlar benim bu sabah çok fena sancım vardı Karnım ve belim ağrıyordu sizde böyle bişey var mı?

Bugün de hasta oldum pazartesi doktorum çağırdı bakalım napacak tahminim göre tüp bebeğe geçiş yapar

evet arkadaşım ilk aşılamamdı :) ben özellikle hissttiğim belirtilere hiç kafamı yormadım hamilelikmi acaba diye düşünmemeye çalıştım hep sadece dikkat ettiğim gögüslerimdeki hassasiyeti hala da devam ediyo. inşallah sizde olumlu sonuçlar alırsınız çok güzel bi duygu henüz inanamasamda tek tavsiyem umudunuzu kaybetmeyiiiin bol bol dua edin hayırlısıyla olur inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…