Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktorunun sana gebelik var demesi gerekmiyor ki kan testi söylüyor zaten gebelik olduğunu. Senin tek soru işaretin acaba tekil mi çoğul mu? Dış gebeliği nerden aklına getiriyorsun anlamadım.
Çok fazla okuyorum sanırım bundan kaynaklanıyor her kötü bişeyi kendime yoruyorum. insan bi de hassas oluyor. Böyle yapmamak lazım ama elimde değil işte!

evt cnm gereksiz evham yapıyorum,evham yapıcak yer arıyorum,senle ilgisi yok fazla hassasım kusura bakma
ayrıca benim o zaman gen testlerim yapılmamıştı , ve kanımda pıhtılaşma olduğunu bilmiyordum , kan sulandırıcı iğne kullanmıyordum 2. aşılamamdı .. kan sulandırıcı iğne başladıktan sonra içim daha rahat gerisi Allahın takdiri :)

kizlar iyi aksamlar yarin asilamayi yapcaklar ins bana eurofetilde yapilcak yarin doktorum yok cok tedirfinim birde 2.asilama allah hayrlisini nasip eder ins dualarinizi eksik etmeyin ins:)

kizlar iyi aksamlar yarin asilamayi yapcaklar ins bana eurofetilde yapilcak yarin doktorum yok cok tedirfinim birde 2.asilama allah hayrlisini nasip eder ins dualarinizi eksik etmeyin ins:)
Senin icin zor bir bekleme evresi daha başlıyor desene. Inşaallah bu sefer bekleyişin sonu mutluluk olur. Insallah bu sefer Rabbim ol der ve olur.

Senin icin zor bir bekleme evresi daha başlıyor desene. Inşaallah bu sefer bekleyişin sonu mutluluk olur. Insallah bu sefer Rabbim ol der ve olur.
ins cnm bu ay cok zor seyler yasadim cok uzucu haberler aldim pes pese ins alalhim cumlemizi sevindirir ins :)

Nick. ............aşılama/tüp tarihi..........sonuç
Z zehiir ...............10.10.2014............pozitif
Sdkrtp. ...........13.10.2014............Negatif
Hasret41.........13.10.2014............Negatif
Hellokitty27...13.10.2014.............Negatif
Fy34. ...............15.10.2014............pozitif
SEMCAN. ........18.10.2014..............Negatif
ayneyn.............18.10.2014..............Negatif
fallenangel8.....20.10.2014............pozitif
Zelal89...............22.10.2014.............Negatif
tugbagksl. ........22.10.2014..............03.11.2014
Tugba29. .......22.10.2014. .............pozitif
Amanda29........23.10.2014.............Negatif
Mellooo. ...........23.10.2014. ...........Negatif
Name_35. .........23.10.2014. ............05.10.2014
Ozlenen2010. ..25.10.2014. .........pozitif
Maya2013. .......25.10.2014. ..........pozitif
Listeria. ............25.10.2014. ............08.11.2014
Vigoroso. ..........27.10.2014. ............11.11.2014

Yaaaaa coooook guzellll bi haberrrrCanim Rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin.. masallh.. test yapmadim bn ama bugun regl olucam tutmadi diyorum Bu hbere sevindim iyi geldi..

Yaaaaa coooook guzellll bi haberrrrCanim Rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin.. masallh.. test yapmadim bn ama bugun regl olucam tutmadi diyorum Bu hbere sevindim iyi geldi..
Teşekkür ederim canım ben hala şoktayım.. Rabbim sizleri de sevindirsin inşallah.

Canım çok sevindim ya maşallah çifte mutluluk.Allah hayırlısıya tamamına erdirsin,ikisini de kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bak gördün mü boşuna telaş yapmışsın :)

Ah canim nasil sevindim anlatamam. Burada su anda sabah saat 7, uyanir uyanmaz baktim siteye seni merak ettim:) iyi haberlerini aldik cok sukur!!!

maşallah cnm .. gözün aydın.. Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah

kizlar benim asilamam oldu ama ilkinde bukadar agri olmamisti ve kan olmamisti bugun yapilanda hem agrim var hem kanamam sanirim tahris oldu birde gecen sefer spermler cok fazlaydi bu sefer 7 milyon doktor 5 milyondan fazlasi iidir bizim icin dedi ama tereddutteyim

Benim ilk asilamam 5 milyonla tutmustu canim. Ihtiyacin olan 1 tane aslinda:) merak etme sen, hayirlisiysa olacaktir. Benim de bu asilamamda cok minik bir lekelenme oldu ama sonunda tuttu:) bazen oluyor demekki kanama icini rahat tutu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…