Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iğnemi sağolsun her akşam eşim yapıyor cnm ben yapabileceeğimi sanmıyorum bakamam bile ben.Ama 5-10 dk sonrasında bile çok yakıyor

ben de ağrı var şişlik te var afedersin içi su dolu balon gibi.ama bence esas olan ağrı.ilk kimyasal gebeliğimde de ağrı vardı bi akşam aarkadaşlarda otururken hamilelikte gğüslerin ne kadar ağırdığında bahsediolardı ben de evet dedim ama bi baktım ağrı fln kalmamış..o gece zaten düşük yaptım adetle birlikte attım...

iğnemi sağolsun her akşam eşim yapıyor cnm ben yapabileceeğimi sanmıyorum bakamam bile ben.Ama 5-10 dk sonrasında bile çok yakıyor
kendin de yapmayı dene cnm , her zaman birini bulamıyorsun . benimde kızımda genelde annem yapardı , ama kendimde yapardım , en rahat bacaklarıma yapardım mosmor olmuşlardı artık .Allahım yardım etsin , rapor çıkardınmı iğnelerin için , bende acele etmesemmi diyorum , kese görününcemi çıkarsam raporu bilemedim .

bendede çok kasık ağrısı var 2 gündür korkup yatıyorum ,acayip gaz doluyom , gaz sancısımı kasık ağrısımı karışıyor bazen . birde uykudan uyanırken gerinerek uyanıyorum zararı varmı sizce ? ne yaptıysam engel olamıyorum buna yani uykuda farkında olmadan yapıyorum . benim göğüslerimde öyle şiş değil fazla acımıyordu sabah kalkınca biraz gergin oluyor

inşallah çogul gebeliktir cnm inşallah

ayy meraktan hamilelik takvimi yaptım . inş. kaldırmak zorunda kalmam benim doğum tarihimde 20 temmuz :)

canım herkesin belirtileri farklıdır,hatta her gebeliğin seyri birbirinden farklıdır.Bi ark.ımın dr.u söylemişti bunu.Arkadaşın 2. gebeliğinde kasık ağrıları çok oluyodu ondan dolayı söylemişti bunu dr.Şimdi 2 çocuğu da sağ salim çok şükür.Takmayın kafanıza bebişlerinizi stres yapmayın:)

Bacağın neresinden yapıyosun?eşim göbekten yapıyo bana hep şimdilik.Ben geçen pazar kadın doğum acildeki nöbetçi uzmana yazdırdım iğneleri.Şimdi çarş günü bitmiş olucak inş. keseyi görmeye gittiğimde crinonu da iğneyi de yazdırıcam tekrar.Kaç kutu yazdırabilirim en fazla biliomusun?

Bacagin yan taraflarindan birde kollarindan dirsekten 4 parmak yukari. Raporu cikarirsan 2aylik igne aliykrsun cnm

Ne bileyim canım.. Doktorumda net birşey söylemediği için bende düşünüyorum ister istemez gerçi onlarda haklı keseyi ve kalp atışını görmeden gebelik var demiyorlar belki de beni umutlandırıp sonradan üzülmemi istemediği için şimdiden net bir şey söylemiyor. Yarın açık açık sorucam artık bakalım hayırlısı olsun..

Sizin sayenizde biraz da olsa içimi ferahlatıyorum.. Lütfen sende içini ferah tutmaya çalış.. İnşallah herşey dilediğimiz gibi olur

Doktorunun sana gebelik var demesi gerekmiyor ki kan testi söylüyor zaten gebelik olduğunu. Senin tek soru işaretin acaba tekil mi çoğul mu? Dış gebeliği nerden aklına getiriyorsun anlamadım.

Yok canim gerinmeden birsey olmaz merak etme sen. O bebis oradaysa ve kalacaksa sen ne yapsan dusuremezsin:) belki degerimiz fazla degil diye cok sislik yok benim karnimda agrimiyor, bildigin hicbirsey yok yani sanki gebe degilim. Sadece saat aksam 8-9 givi uyuyorum gozumu acamiyorum:) Yarin ogrenecegim bakalim gwrcekten hamilemiyim. Karin agrisina takma sen, progesteron dan oluyor o.

Doktorunun sana gebelik var demesi gerekmiyor ki kan testi söylüyor zaten gebelik olduğunu. Senin tek soru işaretin acaba tekil mi çoğul mu? Dış gebeliği nerden aklına getiriyorsun anlamadım.
daha once kotu deneyimler yasayinca insan engel olamiyor evham yapiyor, cok iyi anliyorum birde su hormonlar yok mu, esim hamilelige ozel endise hormonu var diyor:)

canım sen çok kasıyosun ya bak ben dış gebelik geçirdim.Sana yazayım değerlerim nasıl gelişti .siklus döngümün 33. günü beta hcg 209 idi 35. gün 136 ys düşmüştü ve sürekli lekelenmem vardı.Tabi ben yine kimyasal gebelik diyip koyverdim bu tarihten 2 hafta sonra beta hcg sıfırlanmışmı diye gittim 1159 olmuş,tabi o zaman öğrendim dış gebelik geçirdiğimi.Dış gebelikte bi yükselir bi düşer,seninki Allah'ın izniyle çoğul gebelik gibi.Allah hayırlısını bilir...

benimde buna benzer bişey oldu, aşılamanın 15. günü 117 di , bir hafta sonra keseyi görmeye gittik kese yoktu , değerim 3000 olmuştu , doktorum dış gebelik olabilir dedi , 2 gün sonra tekrarladık bu sefer düşüşe geçmişti , lekelenmem de vardı , detaylı ultrasonda görebildiler keseyi , olması gerekenden küçük dediler düşecek dediler , bende bir düşük yaptım acısını çekmek istemiyorum diye , kürtaj olmuştum

3 gün sonra keseyi görmek için gidicek evhamlı birine bunu yazmasaydın keşke canım.İçime kurt düştü...

3 gün sonra keseyi görmek için gidicek evhamlı birine bunu yazmasaydın keşke canım.İçime kurt düştü...
canım senle ne alakası var senin değerlerin maşallah düzenli yükseliyor , benim değerim çok fazla artmıştı , ve kanamam başlamıştı ,, bacağıma kramp giriyordu agrıdan , bence gereksiz evham yapıyorsun cnm keşke yazmasaydım

evt cnm gereksiz evham yapıyorum,evham yapıcak yer arıyorum,senle ilgisi yok fazla hassasım kusura bakma

Sanırım fazla kasıyorum.. Açıkçası okuduklarından çıkardım bu dış gebelik işini.. Bir de doktorum diğer yumurtalarımın çok fazla büyüdüğünü,çok sıvı kaybım olduğunu,göğsümde daralma,karnımda ağrı ve idrarımda azalma olup olmadığını sorunca bende ister istemez tedirgin oldum çok şükür ki bu belirtiler bende mevcut değil. Bol su içmeye çalışıyorum. Sizlere de soruyorum ki yaşayanlar varsa açıklasın ve benim gibilere yardımcı olabilsin. Ama haklısınız çokta fazla düşünmemek lazım sonuçta herşey takdiri ilahi. Rabbim hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…