Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar . Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahh , her zaman dualarımdasınızz , benide dualrınızda unutmayın ne olur . :)

banada düşük geldi ama aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum , bu dünyada nasibi varsa tutunur :) doktoruma sordum testi tekrarlıyımmı diye gerek yok dedi . 17 kasımda kontrole gel dedi , o zaman gerek görürse ister belki :) kasık ve bel ağrım var , ağrılar geldikçe korkmamak mümkün değil . hayırlısı artık
Niye progesteron basladin? Dusuk mu cikmisti rakam? Ben sordum progesteronun gayet yuksek, normalde 15 ariyoruz seninki 38 cikti gerek yok dediler.
canım ben progestan aşılamanın başından beri kullanıyorum zaten ona devam edicem , clexane 0.4 kan sulandırıcı iğne , doğuma kadar olcam onu hergün ,, kızımdada kullanmıştım kan sulandırıcı iğne.
Kizlar asilamamin 16.günü beta hcg 1108 cikmisti, 18.günü bugun yenlden test yaptirdim ve 3322 cikti. Simdi doktordan haber bekliyorum, bir fikri olan var mi?
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım , çoğul gebelik gibi duruyor , ama doktorun daha iyi bilir.

Kizlar asilamamin 16.günü beta hcg 1108 cikmisti, 18.günü bugun yenlden test yaptirdim ve 3322 cikti. Simdi doktordan haber bekliyorum, bir fikri olan var mi?
Cogul gebelik mi canim yoksa? Bayagi yuksek degerler. Tebrik ederimz doktordan haber gelince bilgilendir bizleride. Insallah hayirli haberlerdir:)

Sonucumu aldim. 74 cikti. Clexane 0.4 basladim. Evde değilim haber vermek için geldim
canim degerin dusuk deil.benim 12.gun 20 idi hesap edersen örtüsüyo gibi.bana dr. iyi demisti. bugün asilamamin 20. günü.4 gün önce 113 olan deger bugun 519 cikti cok şukur.çars direk dr.uma gideym diyorum tekrar ölçtürmeden.sence?

Canim sen asilamanin 12. Gunu mu test yaptin

Bana da moral oldu yazdiklarin. Bugun bir onceki hamileligimde ilk yaptirdigim test sonucunu buldum 16 yada 17. Gun deger 499'mus moralim bozuldu 13. Gun 70 cikinca senin icin cok sevindim, insallah en kisa zamanda kese ve kalp atislarini duyarsin canim. Benim gecen hamileligimde goguslerim cok agriyordu ve sisti. Bu sefer biraz agri var ama sislik yok gibi. Sizde nasil acaba? Dusuk yapinca insan birkere boyle supheli bakiyor iste herseye:)

Genelde kese gorunecegi zaman muayeneye cagiriyorlar. Istersen sor doktoruna gel derse gidersin canim

Bak canim tahlil.com' a bakarken bunu buldum senin icin:) belki ikiz geliyordur:) hadi bakalim!!!
Tahlil.com'da defalarca da belirtiğimiz üzere bu konuda en doğru bilgiyi gebeliğin en erken 6. haftası ve sonrasında yapılacak olan ultrason muayenelerinin vereceğinin bilinmesidir.Ancak bu konuda aşırı derecede merak sahibi olan okurlarımıza pratik bir bilgi de verebiliriz.
İki gün veya bir başka deyişle 48 saat arayla yapılan 2 ayrı Beta HCG testi sonuçları arasında eğer bir katdan fazla bir artış var ise, bunun çoğul gebelik ihtimali konusunda kesin olmasa da bir veri olabileceğini söyleyebiliriz.Örnek vermek gerekirse ilk Beta HCG sonucu 1000 çıkan bir hamile kadının 48 saat sonra yapılan bir sonraki Beta HGG değeri 2000'in üstünde ( örneğin 3000) çıkması durumunda bu tür bir olasılıktan söz edebiliriz.Ancak bu olasılığın mutlak suretle kadın doğum doktorunun yapacağı ultrason muayenesinde de teyid edilmesi gerekmektedir.tek başına Beta HCG değerleri ile asla çoğul bir gebelik tanısı koyulmamalıdır.

Ayyy cok merak ediyorummm heycanla bekliyorum :)

Canım bilgi için çok teşekkür ederim.. Birazcıkta olsa içimi ferahlattın. Doktorumla görüştüm Pazartesi günü yine kontrole çağırdı ve değeri yüksek bulduğunu söyledi. Dış gebelik filan olmasından korkuyorum inş hayırlı haberlerle dönerim size. Bu bekleyişden dolayı çok sıkıntıdayım

Doktor diğer muayenede keseyi göremedi ve net birşey söyleyemem dedi. Idrarımda azalma var mı diye sordu ve Bol su içmemi söyledi. Şimdi sürekli su içiyorum.. Bir de kullandığım crionel jel bitmişti ona devam etmemi söyledi. Bir sıkıntı olsaydı söylerdi değil mi? zaten anladığım kadarıyla 5 hafta olmadan kese gözükmemiş.. Bakalım p.tesi günü neler söyleyecek. Bende çok heyecanlı ve bir o kadar da stresteyim.. Umarım herşey yolundadır.

Dış gebelik ile ne alakası var ki senin durumunun. Dış gebelikte değer bu kadar hızlı artmaz. Hayır buraya aşılama olmuş olmasa geçen aydan kalma diye dusunebilirdin ama öyle bir şey de yok. Dış gebelik riskin yok bence canım. Kuvvetle muhtemel çoğul gebelik.

Doktorun en iyisini bilir canim birde suphelense soylerdi herhalde degil mi? Dis gebelik olsa hala progesteron kullan dermiydi bilmiyorum. Ben dis gebelik yasadim ama benimki normal gebelik ile beraberdi. Degerim yuksekti ama seninki kadar degildi birde sag kasigimda yani dis gebeligin oldugu tarafta tek tarafli asiri bir batma ve agri oluyordu. Birde sonra kanama basladi. Seninki dis gebelik gibi durmuyor canim. Bende pazartesiyi bekliyorum heyecanla. Cok olsa dert az olsa dert su bhcg:) benim ilk hamileligimdeki hicbir belirti yok bende kimyasal mi acaba diye dusunuyorum

çok sevindim cnm hayırlı olsun maşallahh

Çok teşekkürler cnm :) biz kendimize üzülecek birşey buluyoruz işte , Rabbime bıraktım olmazları olduran o dur. seninde maşallah güzel yükselior değerin , yaptırma bencede artık . bana değer düşük gelince özellikle sordum doktoruma , pazartesi tekrarlıyımmı testi dedim istemedi kısa dönemde gerek yok dedi , 17 kasımda kontrole çağırdı keseyi görmek için sanırım , inşallah görürüz hayırlısıyla , bir bekleme süreci bitiyor diğeri başlıyor .. iğneni rahat yapabiliyormusun cnm , benim kızımda kullandığım iğnede sorun yoktu ama bu baya acıtıyor ve değişik geldi şimdiden korkusu sardı beni inşallah becerebilirim saat 12 iğne saatim :)

kötü şeyler düşünme cnm , hayırlısı artık , bu kadar nasip eden Rabbim devamınıda getirir inşallah .:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…