EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah canım bugün biraz fazla ayakta kaldım sanırım ondan.oldu gerçi yarin kontrolün var hesaplarima gore yarin 6+1 oluyoruz bakalım kalp atışları için erken mi bilmiyorum inşallah birşeyler duyarm :dua::anneadayı::KK46::nazar:
Insallah canimm o mucizeyi duyarsin yarinn..

aminnn canım inşallahhh yaa çokk dua ettim herkese etmeye de devam edecem.. beklemek çok zor ben bugünü iple çektim şimdide 2 gün sonrasını bekliyorum birdaha test yapmak için değerin artıp artmadığına bakılacak... allahım herkese nasip etsin inşallah sende burdan müjdeli haberi verirsin bizlere
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin ve duaların için içini ferah tut bebeğin şenindedir inşallah :)

İnsallah canim ama 1 ay ara vericem tedaviye. Morel olarak cok yikildim. Kendi kendine olur belki.
Hic moral bozmak yok Rabbim buyuk canim benim bi Bakmışsın bu ay kendiliğinden hamile kalirsin inşallah :dua:

İnsallah canim ama 1 ay ara vericem tedaviye. Morel olarak cok yikildim. Kendi kendine olur belki.
Canım benim İnan ki seni biZden iyi kimse anlamaz ama ne olur pes etme moralini yüksek tut İnan hepimiz o ay kırmızıları görünce yıkılıyoruz şunu bil ki Allah kabul etmeyeceği duğanın hayalini kurdurmazmış buna İnan lütfen hakkında hayırlısı olsun :)

Kızlar bişey sorucam. daha öncede yazmıştım ama cvp alamadım?. 2. aşılama için fikir almak istiyorum nerde yaptırdınız bide fiyatlar nasıl?

Kızlar bişey sorucam. daha öncede yazmıştım ama cvp alamadım?. 2. aşılama için fikir almak istiyorum nerde yaptırdınız bide fiyatlar nasıl?
Ben Antalya'da yaşıyorum canım ilkini özel hastanede yaptırdım ikincisini tıp fakültesinde yaptırdım 4. Günüm :) sadece ilaçlara para verdim onunda raporunu çıkartıp eczaneden ilaç paramı geri aldım onun haricinde para ödemedim

Ben Antalya'da yaşıyorum canım ilkini özel hastanede yaptırdım ikincisini tıp fakültesinde yaptırdım 4. Günüm :) sadece ilaçlara para verdim onunda raporunu çıkartıp eczaneden ilaç paramı geri aldım onun haricinde para ödemedim

Ama bende Antalya dan gelin geldim istanbula. hayırlı olsun.inşallah sıkı sıkı tututur sağlıkla alırsın kucağına.

Aaa bende antalyadayimm.. Ilkini hangi hastanede yaptin canim sen

Ama bende Antalya dan gelin geldim istanbula. hayırlı olsun.inşallah sıkı sıkı tututur sağlıkla alırsın kucağına.
İnşallah canım hepimizin inşallah :)))
Bu güzelim şehri bırakıp oraya alışmak zor olmuştur demi :( hakkında hayırlısı olsun canım benim :)

Aaa bende antalyadayimm.. Ilkini hangi hastanede yaptin canim sen
Aaaa çok güZel burda aynı şehirden birilerini bulmak zor oluyor :))) gurbette akrabanı görmek gibi bişi:)))
Ben ilk aşılamamı memorial da yaptırdım canım çok para verdim bilirsin ikinci ise tıp fakültesi çık memnun kaldım ilgi alaka Güleryüz harıka gerçekten tavsiye ederim detaylı bilgi istersen paylaşabilirim ..

Aaaa çok güZel burda aynı şehirden birilerini bulmak zor oluyor :))) gurbette akrabanı görmek gibi bişi:)))
Ben ilk aşılamamı memorial da yaptırdım canım çok para verdim bilirsin ikinci ise tıp fakültesi çık memnun kaldım ilgi alaka Güleryüz harıka gerçekten tavsiye ederim detaylı bilgi istersen paylaşabilirim ..
Canim bende simdiki asilamami memorial da yaptirdim..tuttu cok sukur 2 gun sonra test yapacam tekrar...bu biraz nasip kismet meselesi bence hastaneler biraz sans sanirim

H
Canim bende simdiki asilamami memorial da yaptirdim..tuttu cok sukur 2 gun sonra test yapacam tekrar...bu biraz nasip kismet meselesi bence hastaneler biraz sans sanirim
hayırlı olsun canım çok sevindim evet :) Mehmet bey mi yaptı aşılamanı?
Kesinlikle bu iş şans meselesi çok haklısın..

Darisi sana olsun insallahh.. Evet canim mehmet bey yapti sende ona mi gitmiştin

Benim ilk aşılamamı Sibel hanım yapmıştı canım tutmadı sonra Mehmet beye gittim Hsg mi çekti daha sonra tavrı hiç hoşumuza gitmedi bizi hiç dinlemedi yıldızımız uyuşmadı yani o yüzden bıraktık :(

Benim ilk aşılamamı Sibel hanım yapmıştı canım tutmadı sonra Mehmet beye gittim Hsg mi çekti daha sonra tavrı hiç hoşumuza gitmedi bizi hiç dinlemedi yıldızımız uyuşmadı yani o yüzden bıraktık :KK43:
Canım ikinci aşılamanı yaptırmıssın hayırlı olsun inşallah güzel sonucu alırsın

Benim ilk aşılamamı Sibel hanım yapmıştı canım tutmadı sonra Mehmet beye gittim Hsg mi çekti daha sonra tavrı hiç hoşumuza gitmedi bizi hiç dinlemedi yıldızımız uyuşmadı yani o yüzden bıraktık :KK43:
aslında hsg çekilmeden aşılama yaptırmaman gerekirdi... diyorum ya doktorda şans işi biraz. bana Mehmet bey pek öyle gelmedi ben daha önce medstarda yaptırmıştım.. Mehmet beyede tün tetkiklerim yapılı şekilde gittim dinledi sorular sordu iletişimimiz güzel oldu yani...şuandada telefonla rahatlıkla ulaşabiliyorum kendisine ben memnun kaldım kendisinden umarım sende bu 2. aşılamanda güzel sonuçlar alırsın canımm benimm

Back
X