EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba ben bugün yaptırdım ilk denemem. Eşimde ya da bende net bir sorun söyleyen olmadı. Herhangi bir sorun gözükmediği söylendi. 4 yıllık evliyim yaklaşık 1,5 yıldır korunmuyoruz. Rahim filmim çekildi temiz çıktı. Siz nerede yaptıracaksınız işlemi?

merhaba, ben de bugun ilk iğnemi oldum. ilk denemem inşallah güzel sonuçlar alırız

:dua:Bende bugün yaptırdım aşılamamı 15 gün sonra belli olcak baklım inşallah hepimiz olumlu sonuc alırız

Merhaba ben bugün yaptırdım ilk denemem. Eşimde ya da bende net bir sorun söyleyen olmadı. Herhangi bir sorun gözükmediği söylendi. 4 yıllık evliyim yaklaşık 1,5 yıldır korunmuyoruz. Rahim filmim çekildi temiz çıktı. Siz nerede yaptıracaksınız işlemi?
Merhaba canm İstanbul da yaptrdm ben dün oldu işlem ayın 20snde belli olacak seninde agrin oldumu ya kasıklarda benim de ilk asilamam

Bana doktorum ayın 24ünde kan tahlili yapmamı söyledi genelde 14 gün sonra ama doktorum neden bu sekilde söyledi bilemiyorum. Kullanman için herhangi bir ilaç falan verdimi? Bende agrı olmadı ama sabah 1-2 damla gibi kan geldi. Karnım dün şişti hatta biraz indi bugün tabi yumurta çatlayınca şişlik inmiş olabilir diye düşünüyorum. Onun dışında fazlaca iğneden mi bilmiyorum gaz var. Ara ara da belim agrıyor. Dünden beri baya yattım hatta sıkıldım yatmaktan.

Bana doktorum ayın 24ünde kan tahlili yapmamı söyledi genelde 14 gün sonra ama doktorum neden bu sekilde söyledi bilemiyorum. Kullanman için herhangi bir ilaç falan verdimi? Bende agrı olmadı ama sabah 1-2 damla gibi kan geldi. Karnım dün şişti hatta biraz indi bugün tabi yumurta çatlayınca şişlik inmiş olabilir diye düşünüyorum. Onun dışında fazlaca iğneden mi bilmiyorum gaz var. Ara ara da belim agrıyor. Dünden beri baya yattım hatta sıkıldım yatmaktan.
Yok canm bana ilaç falan vermedi ben iğne kullanmadan klomen kullandm günde 1 tane beş gün bende kanda yok ama acayip kaşık ağrısı var yat yat sıkılıyor insan dr banada 15 gün sonra gel dedi adet olmazsan büyük ihtimal tutmuş demektir bakalm inşallah bu ay pozitif sonuçlar alırız :dua::KK36:

Yok canm bana ilaç falan vermedi ben iğne kullanmadan klomen kullandm günde 1 tane beş gün bende kanda yok ama acayip kaşık ağrısı var yat yat sıkılıyor insan dr banada 15 gün sonra gel dedi adet olmazsan büyük ihtimal tutmuş demektir bakalm inşallah bu ay pozitif sonuçlar alırız :dua::KK36:
İnşallah Allah isteyen herkese saglıklı bebek nasip etsin

Vücudunda herhangi bir değişiklik hisseden var mı? Bence biraz erken sanki ama. Bu arada puregon kullanan var mı aranızda, sizde de gögüste şişlik yaptı mı merak ediyorum.

İlaç kullanmıyor da bende de acayip karnın sis içinde bi top var gibi ya

Bende de karın şişliği var ama daha cok göğsüm agrıyor bu hormon iğnelerinden sanırım

Bende bugun karın şişliği de gecti sanki bilemiyorum gerçi gerçekten ne belirti sayılıyor çok merak ediyorum sonucu
İnşallah hamile kalırsak biz yazarız buradan benimde karnında ki şişlik indi ara ara kasık agrim oluyo

Back
X