Bende o da yok kasık falan agrımıyor . Bu arada önceki mesajda ikimiz de aynı gün olumsuz yazmışsın canım Allah korusunİnşallah hamile kalırsak biz yazarız buradan benimde karnında ki şişlik indi ara ara kasık agrim oluyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende o da yok kasık falan agrımıyor . Bu arada önceki mesajda ikimiz de aynı gün olumsuz yazmışsın canım Allah korusunİnşallah hamile kalırsak biz yazarız buradan benimde karnında ki şişlik indi ara ara kasık agrim oluyo
Ay hic fark etmedim canm Allah korusun inşallah pozitif sonuç alcaz.şey ya bende bide akıntı var süt kesiği gibi beyaz ya sende de oldu mu canm böyle bir şey
Bende o da yok kasık falan agrımıyor . Bu arada önceki mesajda ikimiz de aynı gün olumsuz yazmışsın canım Allah korusun![]()
Olmadı canım bende zaten hiç bir belirti yok yaniAy hic fark etmedim canm Allah korusun inşallah pozitif sonuç alcaz.şey ya bende bide akıntı var süt kesiği gibi beyaz ya sende de oldu mu canm böyle bir şey
Daha erken tabi canım iste umutlanmak için arıyoruz belirti su günler geçmek bilmiyo ya 5 gün oldu 10 gün nasıl gececek bakalımOlmadı canım bende zaten hiç bir belirti yok yaniçok mu erken başladım belirti aramaya bilemiyorum
Hayır önceden aşılama olup da belirti yaşayanlarda da pek bir sey yok. Allah istediğimiz her seyi hakkımızda hayırlı kılsın. Dua etmekten başka bir sey gelmez elimden. Ben her gün Meryem Suresini okuyorum.Daha erken tabi canım iste umutlanmak için arıyoruz belirti su günler geçmek bilmiyo ya 5 gün oldu 10 gün nasıl gececek bakalım
Aynen canm insallah bizimde olurHayır önceden aşılama olup da belirti yaşayanlarda da pek bir sey yok. Allah istediğimiz her seyi hakkımızda hayırlı kılsın. Dua etmekten başka bir sey gelmez elimden. Ben her gün Meryem Suresini okuyorum.
Merhaba
Hoşgeldin canım yumurtlama günleri olunca akıntı normal inşallah olumlu sonuç alırızSlm kızlar bizdede bi sorun bulunmadı 2 buçuk yıl oldu doğal yollarla olur dediler hala bekliyoruz 2.aşılamam olacak bnm.1.mayısta oldu tutmadı malesef.bu ikinci.merional kullandım 5 gün. ovitrelle yapılcak pazartesi gece.
Siz ne kullandınız S sblssgulfeda ?
Yumurtalardan ikisi 18mm olmuş. Çarşamba aşılama olacak inşallah
Bu arada ben klomen kullandım canım 5gün boyunca günde 1 tane aldım yumurtamsı 19 mm oldu catlatmaa iğnesini vuruldum tek yumurta oluşmuştu bakalm 6.günüm bugünHoşgeldin canım yumurtlama günleri olunca akıntı normal inşallah olumlu sonuç alırız![]()
Canım bende 7 gün boyunca puregon vuruldum. Bende de 4 yumurta yazdı dr iki tanesi 19 mm idi. Bir sey soracagım eşinin değerleri nasıldı?Bu arada ben klomen kullandım canım 5gün boyunca günde 1 tane aldım yumurtamsı 19 mm oldu catlatmaa iğnesini vuruldum tek yumurta oluşmuştu bakalm 6.günüm bugün
Canm benim esimde bi problem yok degerleri gayet iyi bende polikistikover var adet düzensizligi var isteCanım bende 7 gün boyunca puregon vuruldum. Bende de 4 yumurta yazdı dr iki tanesi 19 mm idi. Bir sey soracagım eşinin değerleri nasıldı?
Canm hosgeldin ben deminde yazdim bende. Pko var ama tanidim bi cok insan hic bi problemi olmadigi halde hamile kalamayan kismet birazda zzzzamani vardir dua et bol bol insallah en yakin zmanda hepimizz anne oluruzMerhaba kızlar
Ben ocak ayında bir aşılama dememem oldu 2 yıllık evliyim 1 yılı aşkın korunmadık fakat olmadı aşılamayı memorıal antalya da yaptırdım fakat sonuç negatif bu aya kadar tekrar doğal yolla denedik olmuyor tıp fakültesinde 2. Aşılamamı olucam Allah nasip ederse hiç bir sorun gözükmediği halde olmuyor size sorum şu olucak böyle problemsiz olup da olmayan var mı aranızda ???
Yazdığını takip edemedim çok yeniyim burda Çok teşekkür ederim Cvp verdiğin için o kadar çok istiyorum ki anne olmayı kafaya takmayın diyorlar ama nasıl takmayalım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınCanm hosgeldin ben deminde yazdim bende. Pko var ama tanidim bi cok insan hic bi problemi olmadigi halde hamile kalamayan kismet birazda zzzzamani vardir dua et bol bol insallah en yakin zmanda hepimizz anne oluruz![]()
Cok dogru canm yasamayan anlamaz 4 senelik evliyim bende 1 düsügüm oldu dahada olmadi dört senedir ugrasiyorum Rabbim hayirlisini versin tez zamanda isteyen herkezlereYazdığını takip edemedim çok yeniyim burda Çok teşekkür ederim Cvp verdiğin için o kadar çok istiyorum ki anne olmayı kafaya takmayın diyorlar ama nasıl takmayalım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin canım aminnnn inşallah muhakkak bi zamanı var ama yaşayana o zamanın gelmesi çok zor bakalım bu ay aşılamamız nasıl sonuçlanacakCok dogru canm yasamayan anlamaz 4 senelik evliyim bende 1 düsügüm oldu dahada olmadi dört senedir ugrasiyorum Rabbim hayirlisini versin tez zamanda isteyen herkezlere
Amin canim insallah bu ay yüzümüz güler pozitif sonuclar alırızSblss canım bu arada ilk düşüğün için çok üzüldüm Rabbim tekrarını yaşatmasın![]()