Benimde Mart ayında yumurta toplama işlemi oldu Haziran ayında transfer oldu ama maalesef negatif çıktı sonuç şuan ikinci transfer yapilacakMerhaba
9 Eylül de iğneye başlandım 23 Eylül’de de yumurta toplandı. 5. Gün embriyolarım donduruldu. Transfer işlemim Ekim ayına kaldı. Dondurulmadan Ekim ayında embriyo transfer edilecekler var mı bir fark oluyor mu ?
Yumurta toplandıktan 5 gün sonra adet gördüm bugün 3. Gün kontrolden sonra Estrofem ve vitamin verdi bu ay transferim gerçekleşir İnşAllah çok heyecanlıyım ilk deneyim olacak 2 embriyo transfer edilecek
Bu ay transfer olacaklar deneyimlerini yazabilir mi ?
2.5 ay rahim dinlendirme yapildiMerhaba
9 Eylül de iğneye başlandım 23 Eylül’de de yumurta toplandı. 5. Gün embriyolarım donduruldu. Transfer işlemim Ekim ayına kaldı. Dondurulmadan Ekim ayında embriyo transfer edilecekler var mı bir fark oluyor mu ?
Yumurta toplandıktan 5 gün sonra adet gördüm bugün 3. Gün kontrolden sonra Estrofem ve vitamin verdi bu ay transferim gerçekleşir İnşAllah çok heyecanlıyım ilk deneyim olacak 2 embriyo transfer edilecek
Bu ay transfer olacaklar deneyimlerini yazabilir mi ?
Negatif olmasının sebebi bellimi bir probleminiz varmıydı ?Benimde Mart ayında yumurta toplama işlemi oldu Haziran ayında transfer oldu ama maalesef negatif çıktı sonuç şuan ikinci transfer yapilacak
Doktor da şaşırdı hersey iyiydi diyo daha sonra Eylül'de tanısal histereskopi oldum 2. Transfer olacak rahime çizik atildiNegatif olmasının sebebi bellimi bir probleminiz varmıydı ?
Hadi ya gerçekten işimiz zor bizimde herşey iyiydi ama olmadı galiba sabah idrar yaptım negatif çıktı bugün 8.günümdü iki gün sonra kan günüm ama yok gibi 2.defa denemek psikolojik olarak yorucak napalım nasip değilmiş demekki kaçıncı gün embryosuydu tek mi konulmuştuDoktor da şaşırdı hersey iyiydi diyo daha sonra Eylül'de tanısal histereskopi oldum 2. Transfer olacak rahime çizik atildi
5. Gün embriyosuydu 2 tane konulmuştu kısmet değilmişHadi ya gerçekten işimiz zor bizimde herşey iyiydi ama olmadı galiba sabah idrar yaptım negatif çıktı bugün 8.günümdü iki gün sonra kan günüm ama yok gibi 2.defa denemek psikolojik olarak yorucak napalım nasip değilmiş demekki kaçıncı gün embryosuydu tek mi konulmuştu
Siz tanısal histereskopi oldunuz muHadi ya gerçekten işimiz zor bizimde herşey iyiydi ama olmadı galiba sabah idrar yaptım negatif çıktı bugün 8.günümdü iki gün sonra kan günüm ama yok gibi 2.defa denemek psikolojik olarak yorucak napalım nasip değilmiş demekki kaçıncı gün embryosuydu tek mi konulmuştu
Sonucu öğrendiniz mi?Canım bana 3 Ekim'de transfer yapıldı.çok heyecanlıyım 6 gün sonra ögrenicem sonucu.sabırsızlıkla bekliyorum.transfer işlemi kolay ve ağrısız geçti ama sonrası sabır gerektiriyor.6 gündür yatıyorm ve yerimden kalkmıyorm.üstelik hayatımda hiç adet görmedim hep ilaçla gördüm ilk denememiz.rabbim uğraşlarımızı boşa ç
Yok olmadım herlde siz oldunuz muSiz tanısal histereskopi oldunuz mu
Ben oldum 4 Eylül de Haziran ayında ilk transfer negatif çıktıkaliteleri iyisi 2 embriyo transferi yapıldı doktor araştırdi çizik atildi rahimeYok olmadım herlde siz oldunuz mu
Çİzik atmak zarar veriyor mu rahme bir yerde öyle okumuştum işe yarasını peki çizikten sonra gebeliğiniz oluştumuBen oldum 4 Eylül de Haziran ayında ilk transfer negatif çıktıkaliteleri iyisi 2 embriyo transferi yapıldı doktor araştırdi çizik atildi rahime
Transfer oldum 2. Transferi inşallah olurÇİzik atmak zarar veriyor mu rahme bir yerde öyle okumuştum işe yarasını peki çizikten sonra gebeliğiniz oluştumu
Hayırlı olsun inşallah güzel olur sonuçBugun opu oldum ben de. Sanirim sali gunu transfer yapilacak ama belli de olmaz tabi. Kendimi oldukca siskin hissediyorum ve biraz zorlaniyorum acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?