Ekim 2019 Transfer edilecekler

cersenda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
36
12
88
Antalya
Merhaba
9 Eylül de iğneye başlandım 23 Eylül’de de yumurta toplandı. 5. Gün embriyolarım donduruldu. Transfer işlemim Ekim ayına kaldı. Dondurulmadan Ekim ayında embriyo transfer edilecekler var mı bir fark oluyor mu ?
Yumurta toplandıktan 5 gün sonra adet gördüm bugün 3. Gün kontrolden sonra Estrofem ve vitamin verdi bu ay transferim gerçekleşir İnşAllah çok heyecanlıyım ilk deneyim olacak 2 embriyo transfer edilecek
Bu ay transfer olacaklar deneyimlerini yazabilir mi ?

Canim bende eylulde tedaviye basladim yumurtalar toplandi donduruldu transfer icin adet ol 1 ay Rahim dinlensin ondan sonra demisti dr

Aynı durumdayız iki adet 5. Gün embriyosu donduruldu ilk adetimden sonra transfer aşamasına geçtik siz nerde tedavi görüyorsunuz

Merhaba
9 Eylül de iğneye başlandım 23 Eylül’de de yumurta toplandı. 5. Gün embriyolarım donduruldu. Transfer işlemim Ekim ayına kaldı. Dondurulmadan Ekim ayında embriyo transfer edilecekler var mı bir fark oluyor mu ?
Yumurta toplandıktan 5 gün sonra adet gördüm bugün 3. Gün kontrolden sonra Estrofem ve vitamin verdi bu ay transferim gerçekleşir İnşAllah çok heyecanlıyım ilk deneyim olacak 2 embriyo transfer edilecek
Benimde Mart ayında yumurta toplama işlemi oldu Haziran ayında transfer oldu ama maalesef negatif çıktı sonuç şuan ikinci transfer yapilacak

Merhaba
2.5 ay rahim dinlendirme yapildi

Benimde Mart ayında yumurta toplama işlemi oldu Haziran ayında transfer oldu ama maalesef negatif çıktı sonuç şuan ikinci transfer yapilacak
Negatif olmasının sebebi bellimi bir probleminiz varmıydı ?

Canım bana 3 Ekim'de transfer yapıldı.çok heyecanlıyım 6 gün sonra ögrenicem sonucu.sabırsızlıkla bekliyorum.transfer işlemi kolay ve ağrısız geçti ama sonrası sabır gerektiriyor.6 gündür yatıyorm ve yerimden kalkmıyorm.üstelik hayatımda hiç adet görmedim hep ilaçla gördüm ilk denememiz.rabbim uğraşlarımızı boşa ç

Doktor da şaşırdı hersey iyiydi diyo daha sonra Eylül'de tanısal histereskopi oldum 2. Transfer olacak rahime çizik atildi
Hadi ya gerçekten işimiz zor bizimde herşey iyiydi ama olmadı galiba sabah idrar yaptım negatif çıktı bugün 8.günümdü iki gün sonra kan günüm ama yok gibi 2.defa denemek psikolojik olarak yorucak napalım nasip değilmiş demekki kaçıncı gün embryosuydu tek mi konulmuştu

Hadi ya gerçekten işimiz zor bizimde herşey iyiydi ama olmadı galiba sabah idrar yaptım negatif çıktı bugün 8.günümdü iki gün sonra kan günüm ama yok gibi 2.defa denemek psikolojik olarak yorucak napalım nasip değilmiş demekki kaçıncı gün embryosuydu tek mi konulmuştu
5. Gün embriyosuydu 2 tane konulmuştu kısmet değilmiş

Siz tanısal histereskopi oldunuz mu

Canım bana 3 Ekim'de transfer yapıldı.çok heyecanlıyım 6 gün sonra ögrenicem sonucu.sabırsızlıkla bekliyorum.transfer işlemi kolay ve ağrısız geçti ama sonrası sabır gerektiriyor.6 gündür yatıyorm ve yerimden kalkmıyorm.üstelik hayatımda hiç adet görmedim hep ilaçla gördüm ilk denememiz.rabbim uğraşlarımızı boşa ç
Sonucu öğrendiniz mi?

Ben oldum 4 Eylül de Haziran ayında ilk transfer negatif çıktıkaliteleri iyisi 2 embriyo transferi yapıldı doktor araştırdi çizik atildi rahime
Çİzik atmak zarar veriyor mu rahme bir yerde öyle okumuştum işe yarasını peki çizikten sonra gebeliğiniz oluştumu

Bugun opu oldum ben de. Sanirim sali gunu transfer yapilacak ama belli de olmaz tabi. Kendimi oldukca siskin hissediyorum ve biraz zorlaniyorum acikcasi.

Back
X