Ekim 2019 Transfer edilecekler

Canım bana 3 Ekim'de transfer yapıldı.çok heyecanlıyım 6 gün sonra ögrenicem sonucu.sabırsızlıkla bekliyorum.transfer işlemi kolay ve ağrısız geçti ama sonrası sabır gerektiriyor.6 gündür yatıyorm ve yerimden kalkmıyorm.üstelik hayatımda hiç adet görmedim hep ilaçla gördüm ilk denememiz.rabbim uğraşlarımızı boşa ç
Hayırlısı olsun rabbim hayırlı olanı versin 🤲 hiç mi kalmadın yataktan 🤔

İlk transferim 15 EKİM yani BUGÜN bende 2 embriyo transferi oldum 🤗 Eşimde görevde olduğu için çok gerdim çok şükür eve gelince biraz rahatladım
Transfer işlemini sağsalim atlattım 24 Ekim’de güzel haberi duyarım İnşAllah
Bu arada hep yatmak nasıl oluyor mutfağa gitmek su içmek bile yok mu ☺️
Estrofem, iğne ve vajinal jelim var gebelik testine kadar devam edilecek
Transfer hazırlık öncesi Vajinal jeli kullanınca biraz yürümelisin demişti dr transfer sonrası da yatarak geçerse o jelin nasıl bi etkisi olacak 🤔

İlk transferim 15 EKİM yani BUGÜN bende 2 embriyo transferi oldum 🤗 Eşimde görevde olduğu için çok gerdim çok şükür eve gelince biraz rahatladım
Transfer işlemini sağsalim atlattım 24 Ekim’de güzel haberi duyarım İnşAllah
Bu arada hep yatmak nasıl oluyor mutfağa gitmek su içmek bile yok mu ☺
Estrofem, iğne ve vajinal jelim var gebelik testine kadar devam edilecek
Transfer hazırlık öncesi Vajinal jeli kullanınca biraz yürümelisin demişti dr transfer sonrası da yatarak geçerse o jelin nasıl bi etkisi olacak 🤔
Aynı durumdayız iki adet 5. Gün embriyosu donduruldu ilk adetimden sonra transfer aşamasına geçtik siz nerde tedavi görüyorsunuz
Ben bugün transfer oldum şimdi sizde o zaman hayırlısı olsun canım hepimize ben Antalya tedavi görüyorum ailemin yanında eş durumundan doğuda yaşıyoruz orda tüp bebek tedavisi yer yok bende memleketime geldim 3 ayı geçti antalyadayım zor oluyor eşin olmadan
Güzel haberlerini bekliyorum canım benim 🤲👼👼

Bugun opu oldum ben de. Sanirim sali gunu transfer yapilacak ama belli de olmaz tabi. Kendimi oldukca siskin hissediyorum ve biraz zorlaniyorum acikcasi.
Transferiniz gerçekleşti mi acaba benim 15 Ekim yani bugün gerçekleşti bi sıkıntım yok siz nasıl hissediyorsunuz kendinizi

Merhaba bugün bende 5.gün embriyosu 2 adet transfer oldum..geriye 4adet çok iyi kaliteli kaldı dondurduk..28 ekim tahlil günüm zaman nasıl geçer bilmiyorum..Bana yat bugün dinlen dediler ..Yarın kalk hafif yürüyüs kan dolaşımı için dediler..ağır iş yapma,çay kahve yasak...bol moral stresten uzak günler diliyorum herkese..sanki hafiflemiş gibiyim ohh dedim bitti..ben elimden geleni yaptım gerisi taktiri ilahi...

Transferiniz gerçekleşti mi acaba benim 15 Ekim yani bugün gerçekleşti bi sıkıntım yok siz nasıl hissediyorsunuz kendinizi

Merhaba cersenda. Benim de bu sabah saat 10 gbi transferim gerceklesti. Aslinda bes dakikalik bir islem ama doktorum yeterince sıkışık olmadigimi soyledi birazcik uzadi islem, opudan kalan siskinlik, agri, kasilmalar hala mevcut. Karnim da baya şiş bence. Sanki uc bes kilo almis gbiyim, doktorum ilaclarindan dolayi dedi. :KK16:Ozaman seninle ayni gun ogrenicez sonucu:dua: Rabbim, saglikla yavrularimiza kavusmamizi nasip etsin. Cok heyecanli bir surec 😊🤲🏻

Bayanlar transferden sonra sürekli yatıomusunuz.bana 4 gün dikkat et dediler

Merhaba bugun transfer oldum. Bugun dinleniyorum ama kalkiyorum da odalari geziyorum mutfaga gidiyorum ufak tefek hareketler yapiyorum. Ama bundan sonraki gunler hep calisiyor olacagim yani sadece ilk gun dinlenmis oldum. Takdiri ilahi 😊

İlk 2 gün sadece lavabo ihtiyacı için kalktım.sonraki günler normal yaşantımda döndüm.ama işe gitmedim.evde temizlik yemek vs...yapmadm.kalkmamamk zararlımı

İnşllh canm tutunur bebişim sana.benimki tutunmadı. Bir ay snra 5.gün dondurulmş embriyo uygulayacak bi tane.umudum ümidim tükenmiş halde.halen ağlıorm.rabbim büyük demekki zamanı var.hepimiz hakkında hayırlısıyla hayırlı evlat nasip etsn allah

Bazı hastalara iki gün bazılarına 4 gün yat diolar.bana 4 gün dedi.ama ben yinede arada kalktım.yürüdüm.gezdim ama 4 gün boyunca dışarı hiç çıkma dedi.6 gün sonrası çıktım.tehlike oluşturacağını söylemişti.ama üstüne keşke düşmeseydimde tutunurdu belki diye düşünüyorm.5.gün dondurulmuş uygulanacak bana nasıl olucak tutunacakmı kafam cok bulanık

Ben bugün transfer oldum şimdi sizde o zaman hayırlısı olsun canım hepimize ben Antalya tedavi görüyorum ailemin yanında eş durumundan doğuda yaşıyoruz orda tüp bebek tedavisi yer yok bende memleketime geldim 3 ayı geçti antalyadayım zor oluyor eşin olmadan
Güzel haberlerini bekliyorum canım benim 🤲👼👼
İnşallah senin güzel haberlerin bana moral olur canım 19 u cumartesi kontrol için gideceğim sonrasında transfer günü verirler diye düşünüyorum

Moralimizi bozmayalim. Guzel seyler dusunelim, olumlu olalim. Sonucta yapilan islemin disinda da bir güç var. Biz ne yaparsak yapalim. Son söz O'nun. Sabredicez dua edicez. Veeeee elbette biz de bir gun anne olacagiz 😊🤲🏻

Bazı hastalara iki gün bazılarına 4 gün yat diolar.bana 4 gün dedi.ama ben yinede arada kalktım.yürüdüm.gezdim ama 4 gün boyunca dışarı hiç çıkma dedi.6 gün sonrası çıktım.tehlike oluşturacağını söylemişti.ama üstüne keşke düşmeseydimde tutunurdu belki diye düşünüyorm.5.gün dondurulmuş uygulanacak bana nasıl olucak tutunacakmı kafam cok bulanık
Merhaba Embriyonuz 5. Güne gittiği halde neden 3. Gün transferi oldunuz umudunuzu yitirmeyin zor bir süreç psikoloji önemli rahat olun aynı durumdayız 3. Gün transferi 5 ayrı tüp bebek denememde de tutmadı onumüzdeki hafta dondurulmuş blast transferi olacak inşallah güzel sonuçlar alırız

Yani bilemiyorumki.yunurtalar döllendi hemen transfer yapalım dedi doktor.iki gün sonra arayıp ikisi devam etmedi çöp ikisini dondurdum dedi.bugünde görüşmeye gittim madem 5.güne kadar gelişim oldu neden beklenmedik dedim.yerşeltrmek zorundayız dedi.daha sağlıklı oluyo dedi.bende anlamıyorm

Back
X