Ekim 2019 Transfer edilecekler

Merhaba arkadaşlar 15 Ekim’de 5. Gün embiroyosu 2 transfer olmuştum bugün gebelik testim vardı çok şükür HCG 101.40 sonucum Cumartesi ve Pazartesi de tahlil olacak artışını beklemekte. iğne, estrofem ve jele devam Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın 🤲🤲🤲🤲🤲
Merhaba test yaptırdınız mi dün?

Benimde iyi gidiyor bu Perşembe muayeneye gidicem dua edin canım😍😘 değerleriniz çok güzel
Alla
Benimde iyi gidiyor bu Perşembe muayeneye gidicem dua edin canım😍😘 değerleriniz çok güzel
çok şükür 🙏 Rabbim saglikla tamamlayip kucagina almak nasip etsin 🤲🤲🤲
3.beta-hcg 420,10 çıktı şimdi gördüm doktorumdan haber bekliyorum kese görmeye ne zaman gideceğimi bildirecek bende sizin gibi gün sayıyorum 🤗

Alla

çok şükür 🙏 Rabbim saglikla tamamlayip kucagina almak nasip etsin 🤲🤲🤲
3.beta-hcg 420,10 çıktı şimdi gördüm doktorumdan haber bekliyorum kese görmeye ne zaman gideceğimi bildirecek bende sizin gibi gün sayıyorum 🤗
Benim kese muayenesi Perşembe 😍😘

Benim kese muayenesi Perşembe 😍😘
🤗🤗🤗🤗👼👼👼👼 🤗 🤗🤗🤗
Tlf görüştüm doktorumla erken gelmene gerek yok artık gayet iyi dedi 14 Kasım kese ve kalp atışına bakmaya gel ilaçlara devam et dedi ben
Sabırsızlandıkça sabırsızlanacağım anlaşılan çok zaman var 😩😩😩
Sizin güzel haberlerinizle yetineceğim 🙏🏻

🤗🤗🤗🤗👼👼👼👼 🤗 🤗🤗🤗
Tlf görüştüm doktorumla erken gelmene gerek yok artık gayet iyi dedi 14 Kasım kese ve kalp atışına bakmaya gel ilaçlara devam et dedi ben
Sabırsızlandıkça sabırsızlanacağım anlaşılan çok zaman var 😩😩😩
Sizin güzel haberlerinizle yetineceğim 🙏🏻
2 hafta sonra gideceksini yani Allah'ın izniyle güzel sonuç alacaksınız inşallah 🙏🙏🙏

Back
X