EKİM 2020 ANNELERİ :)

Valla ozamn çatlayacak durumdaydım iğneler bi taraftan bunaltmıştı laf söz bi taraftan ama artık umrumda değil herkese hak ettiği cevabıda veriyorum inşallah rabbim bebeklerimizi sağlıkla dogurup buyutmeyi nasıp etsin daha ne isterizki

Bide 5senelik evliyım 2 bebek kaybettım doktorum 1 2 seneye kendiliğinden olur demesine ragmen biz tüp bebek yapalım da yaşımız geçmeden evlat sahibi olalım dedik de öyle tüp bebek yaptırdık ama şuan benim adım sorunluya çıktı

Heycanla bekliyoruz canım bize haber verirmisin valla herkesin durumunu kendim kadar merak ediyorum
kuzummmm çok şükür minnoşumuzu gördük. maşallah iyi dedi doktor ama kalp sesini dinletmedi. şuan çok küçük zararlı olabilir dedi. Allah izin verirse 5 marta tekrar çağırdı o zaman. ama çok güzel bir duygu yaaa rabbim herkese yaşatsın.

Ay inanmıyorum ya . Sanki kendimle konuşuyorum. Aynı ben. Ben hiç çocuk meraklısı biri olmadım. Yani olmadı uzun süre ama kafama da takmadım. Ama eşimin tarafı o kdr baskı yaptı ki! dediğin gibi her ortamda çocuk muhabbeti geçiyor. Etrafımızdaki herkesin çocuğu oldu. Dışlanmış gibi hissediyorsun. İnsanlar bir araya gelince hep çocuk muhabbeti dönüyor. Yaptık bakalım. Bende vericem kayınvalideme :) alın o kdr istdeniz bakın dicem.

Bu arada ben kalp atışlarını gördüm bugün. Doktor dinletmedi. Daha çok erken. İlerleyen haftalarda dinlemeyi öneriyoruz dedi. Ama atıyorlardı gösterdi kalp atışlarını. İkisi de maşallah pıt pıt atıyor.

Kızlar hiç çekinmeyin. Ben gayet rahat bir şekilde söylüyorum. Tedavi ile oldu diyorum. Çok deşerlerse gözlerinin içine baka baka tüp bebek canım diyorum. Gayet de rahatım. Şuan her 10 doğumdan 3ü tüp bebek. O kdr artmış ki. Belki de etrafınızda bilmediğiniz kaç arkadaşınızın ki tüp bebek. Rahat olun. Onlar sizin. İnsnların özel hayata bu kadar müdahale etmesine dayanamıyorum. Baskı o kdr çok ki...

İkiz duyunca herkes tabi ki de önce zaten tüp bebek mi diye soruyor. Sonrada nasıl bakacaksınız muhabbeti. Eve bencede nasıl bakacağız ((

Canım ne kadarlıktı tam ne kadarrken göründü ben haftaya görcem inşallah

ya cok sevındım cnm yaaa ben 14 subatta gıttıgımde bı tanesının kalp atışı başlamıştı ama daha cok yenı olduğu ıcın dınletmedı 3 marta verdı ınsallh ozmna ıkısınınkısınıde dınletcek :) senın adına cok sevındım ınsallah kap atışlarını duymakta nasıp olur ıkımıze:) bu arada cıdden aynı seylerı yaşamışız. hıc bır aıle ortamına gırmek ıstemıyodum dugun akraba zıyaretı vs yada cocuklıu arkadslarım hıcbırıyle görüşmek ıstemıyodum cnku hep bı çocuk muhabbetı donuyodu ve sinir oluyodum. sormayın yaaa sor maaa yınnnn belkı olmuyo belkı düşünmüyoruz belkı sorunlarmızı var sızmı bakacaksınız sızmı buyutceksınız alın ıste yaptık ellerine ne geçecek acaba. yemın edıyorum hayattan soğutuyolar ınsanı. bıde laf sokmaları yokmu ağızdan laf almak ıcın kız sen kılomu aldın yüzünde bı degısmıs bısılermı var yoksa diye ey allahm yaa bı tane çakasım gelıo o an :)

Allah bı kolaylığını verır cnm yaaa oldu yaa şükürler olsun Allah sağlıklı doğurmamızı nasıp etsın ınslh. bebek rızkıyla gelır dıyolar bakcaz artık bi şekılde e bıde ben çalışıyorum eyvah eyvah bakalım yaşayıp gorcez :)

Ben nedense çok rahatım dogumu ve sonrasını hiç tasa etmiyorum bi sağlıklıca doğsalar endişem tek o illakı çok zorluk çekecegiz ama büyüyecekler ve ozamnlar nasıl geçti anlamayacagiz bence

Slm arkadaşlar 1.5 saat falan önce kanamam başladı hastaneye yatırdılar lütfen dua edermisiniz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…