- 15 Aralık 2020
- 8.845
- 8.885
- 148
- Konu Sahibi golgelericinde
-
- #2.761
Valla atarsan iyi olur normal de kendi halinde 12 ve 14 günler de oluyodum canimgeçen ay erkenden oldu sınır etti sonra beni
Ama iki günde bir iki katı derse cumartesi 10 kusur Pazar 20 olmalıydı bugün salı yani 25 olsaydı normaldi sanki bilmiyorum ki ya bende anlamadım dış gebelik ten korkuyorum ama hamilelik belirtisi de yaşıyorum beyaz akıntı göğüs bel ağrısı hafif Perşembe tekrar kan testi yapınca anlaşılır artık iki kat olmazsa zaten sağlıklı denmezde benim anlamadığım bu kadar düşük değerde dış gebelik hiç duymadım yaniDüşük geldi bana. Perşembe 5.7 bugün salı 205 gün geçmiş üstünden 5 günde 15 artmış. Düşük canım.
Aynen canım tedavi için verecekleri ilaçlar kistleri besliyormuş. Gideyim bakalım bi ne diyecek. Tedavi yaparmı bilmiyorum.Kist olunca vermiyorlar.. Bende doktora pko var dediniz klomen ile inofolic verince kist olmaz mı dedim.. Çatlatma iğnesi vermeyeceğim kendiliğinden gelişip çatlayacaklat dedi.. Belki size de benzer uygulanabilir
Ismime cizik atilmasi beni üzdüEkimin ilk 5 günü batı olan kızlar durumlar ne alemde bize de bilgi verin @diaymonds @Bulut347 @cenanes @Pambikpiremses @cherry_baby H Hayirlisibegulum @Petunya508Sosyallanne @berrak ozdemir @Manoly34 @Ecemmert @ELIF7007 @gumy
Canım normalde değerin bugün 40. Larda falan olmalıydı hatta biraz daha fazla. Keşke sağlık ocağı doktoruna danışsaydın. Yada oradaki ebelerdende bilgi alabilirdin.Ama iki günde bir iki katı derse cumartesi 10 kusur Pazar 20 olmalıydı bugün salı yani 25 olsaydı normaldi sanki bilmiyorum ki ya bende anlamadım dış gebelik ten korkuyorum ama hamilelik belirtisi de yaşıyorum beyaz akıntı göğüs bel ağrısı hafif Perşembe tekrar kan testi yapınca anlaşılır artık iki kat olmazsa zaten sağlıklı denmezde benim anlamadığım bu kadar düşük değerde dış gebelik hiç duymadım yaniondan korkuyorum
Ne zamandır deniyorsun bilmiyorum ama bizde 8 aydır deniyoruz bata bir hafta kaldı ben artık oldu mu olacak mi diye düşünmeyi bıraktım. Şunu anladım ki ne kadar düşünürsem düşüneyim bir şey değişmiyor. Elbette olmasını istiyorum ama kendime şunu soruyorum olmazsa hayatımda ne değişecek?akşamları eve gidince bana iyi gelen tek şey o zaten içime ferahlık gelsin diye açıp inşirah suresi dinliyorum... Onu da dinlerim her gün her namazda elimi açıp dua ediyorum ama çok zayıf birisiymişim ben bunu anladım isyan etmiyorum asla ama sınavımın bu olacağı hiç aklıma gelmezdi boşluğa düştüm doktorlar da beni daha da boşluğa çekti artık yapacak bir şey yok sadece bekleyeceğim her ay boşu boşuna umut etme olayını bitirdim...
Dış gebelikte anormal artışlar meydana geliyor diye biliyorum evet 2 gun sonra tekrarla kan testini zaten doktorun yorumlar ne olduğunuAma iki günde bir iki katı derse cumartesi 10 kusur Pazar 20 olmalıydı bugün salı yani 25 olsaydı normaldi sanki bilmiyorum ki ya bende anlamadım dış gebelik ten korkuyorum ama hamilelik belirtisi de yaşıyorum beyaz akıntı göğüs bel ağrısı hafif Perşembe tekrar kan testi yapınca anlaşılır artık iki kat olmazsa zaten sağlıklı denmezde benim anlamadığım bu kadar düşük değerde dış gebelik hiç duymadım yaniondan korkuyorum
Öğle arasiydi kimse yoktu testi verip okula gecmem gerekti beklemedim Perşembe günü testi tekrarlarim ozaman kesinleşir belkiCanım normalde değerin bugün 40. Larda falan olmalıydı hatta biraz daha fazla. Keşke sağlık ocağı doktoruna danışsaydın. Yada oradaki ebelerdende bilgi alabilirdin.
Doktorum yok işte sadece pratisyen ve dahiliyeci var kadın dogumcu yok burda Perşembe kan testini tekrarlarim ona göre bakarm durumaDış gebelikte anormal artışlar meydana geliyor diye biliyorum evet 2 gun sonra tekrarla kan testini zaten doktorun yorumlar ne olduğunu
Evet biraz kendimize zaman ayırmamız gerek akışına bırakacağız bebek olayını istiyoruz Rabbimde duyuyor sesimizi o en güzel zamanı bekliyor bak bende bekliyorum ama kendimi yıpratmadan artıkNe zamandır deniyorsun bilmiyorum ama bizde 8 aydır deniyoruz bata bir hafta kaldı ben artık oldu mu olacak mi diye düşünmeyi bıraktım. Şunu anladım ki ne kadar düşünürsem düşüneyim bir şey değişmiyor. Elbette olmasını istiyorum ama kendime şunu soruyorum olmazsa hayatımda ne değişecek?
Cevap hiçbir şey çünkü eşimle sadece çocuk yapmak için evlenmedim, olmazsa da yapacak bir şey yok. Hayatımızı yaşamaya devam edeceğiz. Çocuk çat diye olan bir şey değil aylarca yıllarca sabır gerekiyor üstelik tıpta çok gelişti. Akışına bırakıp hayatını yaşamaya çalış bu düşüncelerle olacaksa bile hemen olmaz
Sıkma canını canım. Hayırlısı ne ise o olsun. Perşembe de bak sonuç ile olmazsa bir doktora görün. İnşaAllah sağlıklı ilerleyen bir gebelik olur. Üzülme lütfen kendini daha cok strese sokma. Dilerim bebeğin seninledir ve iyidir. Sakin ol olurmu.Öğle arasiydi kimse yoktu testi verip okula gecmem gerekti beklemedim Perşembe günü testi tekrarlarim ozaman kesinleşir belkiya dış gebelik olmasında kendimi kimyasala ikna etmiştim ama bilmiyorum moralim çok bozuldu
Sıkma canını hakkında hayırlısı olsunn canımmDoktorum yok işte sadece pratisyen ve dahiliyeci var kadın dogumcu yok burda Perşembe kan testini tekrarlarim ona göre bakarm duruma
Saol canım ben dış gebelikten korkuyorum bu şekilde düşük HCG yle anlaşıldığı olmusmuydu hiç denk geldinmi nebilim ben hep yüksek değerlere çıkıp kese gorunmezse tanı koyuyolar diye biliyorumSıkma canını canım. Hayırlısı ne ise o olsun. Perşembe de bak sonuç ile olmazsa bir doktora görün. İnşaAllah sağlıklı ilerleyen bir gebelik olur. Üzülme lütfen kendini daha cok strese sokma. Dilerim bebeğin seninledir ve iyidir. Sakin ol olurmu.
Teşekkür ederimO zaman pozitif olabilir bence de cıkmıs gibibirkac gün bekleyip kan testi yaptırabilirsin, kesin olması için
aynen öyle ama olursa çok şey değişecek bende akışına bıraktım artık bıraktım düşünmüyorum biraz zihni mi de kendimi de rahat bırakacağım olmazsa olmaz yapacak bir şey yok....sağlık olsunNe zamandır deniyorsun bilmiyorum ama bizde 8 aydır deniyoruz bata bir hafta kaldı ben artık oldu mu olacak mi diye düşünmeyi bıraktım. Şunu anladım ki ne kadar düşünürsem düşüneyim bir şey değişmiyor. Elbette olmasını istiyorum ama kendime şunu soruyorum olmazsa hayatımda ne değişecek?
Cevap hiçbir şey çünkü eşimle sadece çocuk yapmak için evlenmedim, olmazsa da yapacak bir şey yok. Hayatımızı yaşamaya devam edeceğiz. Çocuk çat diye olan bir şey değil aylarca yıllarca sabır gerekiyor üstelik tıpta çok gelişti. Akışına bırakıp hayatını yaşamaya çalış bu düşüncelerle olacaksa bile hemen olmaz
Canım şimdi sana burada dış yada bos ne bilim kimyasaldir demek dogru olmaz acikcasi alabileceğin ihtimalli cevaplar seni daha cok strese ve sıkıntıya sokar. Evet beta düşük olursa kese görülemiyor. En az 1500 lerde olmalı kese görünmesi için. Sen şimdi sakin ol dediğim. Şu mudur bu mudur diyede araştırma yapma bence stres yapma kendine. Bol dua ve sabır ile bekle canım. Rabbim gönlündeki muradını nasip etsin inşaAllah.Saol canım ben dış gebelikten korkuyorum bu şekilde düşük HCG yle anlaşıldığı olmusmuydu hiç denk geldinmi nebilim ben hep yüksek değerlere çıkıp kese gorunmezse tanı koyuyolar diye biliyorum
Amin canım inşallahCanım şimdi sana burada dış yada bos ne bilim kimyasaldir demek dogru olmaz acikcasi alabileceğin ihtimalli cevaplar seni daha cok strese ve sıkıntıya sokar. Evet beta düşük olursa kese görülemiyor. En az 1500 lerde olmalı kese görünmesi için. Sen şimdi sakin ol dediğim. Şu mudur bu mudur diyede araştırma yapma bence stres yapma kendine. Bol dua ve sabır ile bekle canım. Rabbim gönlündeki muradını nasip etsin inşaAllah.
Eki Görüntüle 2927705 @Yusra30 cımm Bu dünkü ovülasyon testiim bende macun kullanıyorum normalde 14. gün olurdu tam yumurtlama ama 11.gun de böyle Muhtemelen bugün tam pik olur bu şekılde değerlendirmeyi düşünüyorumYusra-61
Allah sağlıklı gebelik nasip etsin kuzum inan çok zor yani gebe kaldım nasılsa diye sevinemiyorsun o çok farklı bir yıkım çok büyük üzüntü sen güzel düşün güzel olsun hamile kalabildiğini sağlıklı bir gebelikle tecrübe et inşallahevet çok haklısınızda insan hiç olmayacak sanıyor en azından hamile kalabiliyorsunuz bende o da yok ne dış gebelik ne kimyasal gebelik ne mol gebelik ne normal gebelik ne buzağılama ne yumurtlama hiç bir şey yok ben artık sağlıklı olduğumu düşünmüyorum o yüzden şimdi 27 yaşındayım ama 10 sene sonra 37 o zaman da olmamışsa ne olacak o yüzden şimdiden kabullenmem lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?