- 6 Şubat 2021
- 6.290
- 6.369
- 148
- Konu Sahibi golgelericinde
-
- #2.781
Saol canim ya örnek olarak ekran resmi aldım kalsin bakalim ne zaman gelicek ise yaramayan yumurtlamamEsracım genelleme ben 14-15. Gün pik görürdüm ama bu ay arslan pençesi ve çivanperçemi içtim uzadı ve 17.gün pikleşti. Hepimiz test yapıyorsak biran önce pik olmasını istiyoruz sabırsızız.Çünkü bende öyleyim. Hatta testler mi sıkıntılı dediğim olmuştur.testler aldığım firmalara verip vermişimdir Testlerde birşey yok bendeydi çünkü kafaya taktım pik gününde olmalıydı ama hiç öyle değil bu işler er geç olsun ama olsun bence hiç olmamasından kötü olamaz bu durum. Sen hiç sinir olma düzenli aynı saatte yapmaya devam et eminim bulacaksın asla aynı zamanda olmasına filan takılma biliyorsun bizler prolaktin canavarıyız böyle yapmak demek yumrtlamanıza hormonlarımızla oynuyor bu bize eksi dönüyor relaks ol canım şu 16.gün ki silikleşmeye takılma kesin idrarda lh azdı :)))
Benim de geçen ay 3 gün önce geldi saat gibidir reglim hic şaşmaz ovulasyon yanılttı beni muhtemelen yumurtlama erken olduKizlar normalde yumurtlamadan 14 gün sonra regl gelir benim daha 4 günüm vardı erken geldi 'edenki ya
Yediğimiz şeylerde etkiliyor bazen macun gibi bir kaç yumrta geliştirici özelliği olan bitkiler, arı sütü-Bal-polen- filan.
Baya koyulmuş bencede bugün pik olma ihtimali yüksekmacun hangisi bu arada merak ettim?
Saol canim ya örnek olarak ekran resmi aldım kalsin bakalim ne zaman gelicek ise yaramayan yumurtlamamay çabuk regl olimda bu ay hastaneyi arim sonumuz ne olcak Allah bilir prolaktin de basa bela valla relaks olali m papatya çaylarımızı içelim bebişim
️C life macun
️Keçiboynuzu pekmezi
️Arı sütü polen propolis karışımı
️Yumurtlama masajı
️Kherion-q vitamini hiç bu kadar erken gelişmeye başlamamıştı çiçeğim
Ay doğru söylüyorsun çiçeğim bugün itibari ile son veriyorumEee bırak da gelişsinler dayamışsın ne varsa
Valla ponçiğim bunları kim alsa uçar. Zirvede bırak sen çok fazla gelişirse çatlamaya sıkıntı olur. Gerçi bilirsin neyi ne kadar kullanacağını da.Şu son yaptığını araştırmıştım kalite için çok iyi diyorlar.
Moralinizi bozmayın 2 güne bir kan verin dış gebelik hemen anlaşılan bir şey değil teşhis koymak için de çok erkenÖğle arasiydi kimse yoktu testi verip okula gecmem gerekti beklemedim Perşembe günü testi tekrarlarim ozaman kesinleşir belkiya dış gebelik olmasında kendimi kimyasala ikna etmiştim ama bilmiyorum moralim çok bozuldu
Strip test sadece 1 kere kullandım, sanki kaset test daha kullanışlı gibi geliyor canım. Şuan normal ilerliyor gibi görünüyor. Yumurtlamayı destekleyecek şeyler tüket.
hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzAmiin dualara ihtiyacımız var hamilenin duası kabul olurmuş :) ben bu ay catlatma ignesi oldum bir yumurtam varmış, ben de aynen senin gibi yaptım bakalım tutturabildik mi daha var bat a benim
Evet haklısınCanım aslında istisnalarda olabiliyorBenim 2 hamilelğimdede (biri düşükle sonuçlandı ) sabah erken yaptığım testlerde tabi bir umut atmamıştım akşam baktığımda hayali çizgi çıkmıştı beklemiştim gittikçe belirginleşmeye başlamıştı çizgiler hayali gelirse gerçeğidir geliyor, Allah tüm isteyen ve bekleyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Yakın arkadaşımında aynı şekilde bir kutu test bitirmesine rağmen geç döllenme olmuştu adetleri düzensizdi testlerde bir türlü çıkmadı en son kan vermeye gitti şüpheden kurtulmak için betası 340 çıkmıştı. Böyle yüksek bir değer bile farklı marka testlerde çıkmayınca çıkmadı.
Ay doğru söylüyorsun çiçeğim bugün itibari ile son veriyorummuhtemelen şu üç günü de değerlendirirm gerisi takdiri ilahi evet kuzucuğum ben de araştırdım bayag iyi diyorlar şans vereyim dedim Bu ay inşallah yüzümüz güler hep takipteyim yazılarını
Avokada ve vitaminler alıyorum canim bide soğan kürü bakalim ne zamna gelicek bende sevmedim strip testi yaStrip test sadece 1 kere kullandım, sanki kaset test daha kullanışlı gibi geliyor canım. Şuan normal ilerliyor gibi görünüyor. Yumurtlamayı destekleyecek şeyler tüket.
Bu değerlerin regl dönemi olması gereken aralıkla regl dönemi dışında olması gereken aralık farklı diye biliyorum ben. Ona göre değerlendirmek lazımBi de
3. Gün lh 11,46 fsh 5,80 estradiol 37 prolaktin 20 idi
21. Gün lh 13,98 fsh 2,52 estradiol 297,4 prolaktin 24 olmuş
Bunlar ne anlama geliyo kadın doğuma gidebilsem iyi olacaktı
Ayy bunu görünce havuca koşan benStrip test sadece 1 kere kullandım, sanki kaset test daha kullanışlı gibi geliyor canım. Şuan normal ilerliyor gibi görünüyor. Yumurtlamayı destekleyecek şeyler tüket.
Ooo Esra hanımcım nasılsınız görüşmeyeliAvokada ve vitaminler alıyorum canim bide soğan kürü bakalim ne zamna gelicek bende sevmedim strip testi ya
Avokadoyu çatlama görünce kullanmak gerekiyormuş. 1 hafta boyunca yenilmesi gerekiyormuş her gün.Avokada ve vitaminler alıyorum canim bide soğan kürü bakalim ne zamna gelicek bende sevmedim strip testi ya
Aynen biraz öncede yayın açtı. Surekli söylüyor onu üstüne basa basa. Defalarca söyledi. Ve her hamile kadın mutlaka hamileliği boyunca 1 defa perinatologa görünmeli diyor. 11 14 hafta arası yada 21 24 dedi sanırım. Valla ben bilmediğim çok şeyi bundan öğrendim.surekli takipteyimDenizKoKuLuMm mfkyı dinledim hepsi hemen hemen bildiğimiz şeyler ama d vitaminin üstünde çok durdu canım o dikkatimi çekti benim düşüktü ilaç kullandım kaç bilmiyorm ona takıldım ne yalan diyeyim. En yakın zamanda test vericem durumumu merak ediyorum.
Izmire gelecegini soyledi geldigi an takipdeyim oz amna kadar gebelik olmassa bende bir gitmeyi dusunuyorum bu doktoraAynen biraz öncede yayın açtı. Surekli söylüyor onu üstüne basa basa. Defalarca söyledi. Ve her hamile kadın mutlaka hamileliği boyunca 1 defa perinatologa görünmeli diyor. 11 14 hafta arası yada 21 24 dedi sanırım. Valla ben bilmediğim çok şeyi bundan öğrendim.surekli takipteyim
Aynen biraz öncede yayın açtı. Surekli söylüyor onu üstüne basa basa. Defalarca söyledi. Ve her hamile kadın mutlaka hamileliği boyunca 1 defa perinatologa görünmeli diyor. 11 14 hafta arası yada 21 24 dedi sanırım. Valla ben bilmediğim çok şeyi bundan öğrendim.surekli takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?