Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerde bende omşans canım

Valla bende 2 gün dolu dolu adet oldum canım, aşırı ağrılı

Kızlar birşey soracamm :) Şimdi benim bat 21 ekim . 5 ekimde ovitrelle vuruldum doktorum 18 ekimde regl olmazsan kan testine git bekleme dedi sizce 21 ine beklemeli miyim yoksa 18inde kan testine gideyim mi

tebrikleerr sürecinden bahseden misin canım ne zamandır istiyordunuz? inş sağlıkla ilerlesin :)
İnşallah canım benim ikinci bebeğim olacak bir yıldır istiyorduk ama öylesine işte tam da üstüne dusmuyordum son 3 aydır uygulamadan takip ediyordum yumurtlama günümü bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım bik gunlerini iki gün değerlendirdik Allah nasip etti

merhaba beni de alırmısınız :)
24 yaş, sat 8 eylül, bat 10 ekim , süre 1 ay ve pkoluyum

Kimse cevap vermedi. Günüm deyim bilgi verirmisiniz lütfen
Kuzum takip edeceksin akıntı 1 hafta kadar sürüyor… şeffaf akıntı olduğu zaman yumurtlama…

Eğer riske atmıyım dersen gün aşırı ilişkş.. kendini dinle kasık ağrısı şiddetlendiğinde çatlama oluyor

Kızlar birşey soracamm :) Şimdi benim bat 21 ekim . 5 ekimde ovitrelle vuruldum doktorum 18 ekimde regl olmazsan kan testine git bekleme dedi sizce 21 ine beklemeli miyim yoksa 18inde kan testine gideyim mi
Bence o güne kadar bekle idrar testi yap silikti olsa cizgi çıkarsa kan veririsin canim direk kan verip negatif görmek duvar gibi çarpıyor insana

doktorun öyle dediyse git bence çünkü ovitrille vurulduğundan 17 gün geçmiş oluyor çok net çıkar.

İğne vurulunca aslında adet tarihi iğneye göre değişiyor ondan doktorunuz 18i demiş. Benim de iğneye göre 17 Ekim döngüme göre ise 21 Ekim bat. Ben 17 ekimde adet olmazsam evde test yapmayı planlıyorum kan testine ona göre gideceğim kan verip direkt negatif daha üzücü olur. İnşallah negatif görmeyiz bu ay

Canım sabah o akıntı oldu şimdi ise felaket kasık ağrım var.. Gece ilişki oldu afedersin.
Bugun de olur ise inşaallah yakalarım dua et bana.

Canım sabah o akıntı oldu şimdi ise felaket kasık ağrım var.. Gece ilişki oldu afedersin.
Bugun de olur ise inşaallah yakalarım dua et bana.
Allah gönlünüze göre versin inşallah.. Eşinizde sperm sorunu yoksa ilişkiye dvam edin.. varsa iki günde 1 ilişki…

kizlar ya kendimi pek dinlemek istemiyorum gecen aylara gore bu ay daha sakinim.. ama iste arada bir acaba mi demeden yapamiyorum.. yumurtlamadan 5- 6 gun sonra belimde bi agri basladi ara ara hissettiriyo kendini yuzunde sivilce cogaldi akintim azar azar devam ediyor bugunde kasiklarimda bi aci sizi oluyor surekli olan bisey degil reglime 6 gun kaldi beklemedeyim var mi benim gibi olan

Kizlar dun ki ovulasyon testi daha belirgindi bugun ku silik cikmis yumurtlama çatlamış mi oluyor neden siliklesti acaba

Eklentiler

• 20211008_182700.webp
    4 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…