- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.564
- 548
- Konu Sahibi golgelericinde
-
- #3.461
Çok var bu şekilde Ovulasyonla takip edip gebe kalan kuzum takviye birşeyler kullanmaya başla istersen ben bu ay öyle yaptım du bakalım faydası olcakmı çok güzel yumutlama gördümAy napacaksak boyle÷)
Yok amh düşük duruo ama alttan dayım yapılınca sıkıntı yok görünüyor bir daha da kan vermedim doktor bisi yok dedi
Doktor git demiş. Doktorun fikri daha önemli benceKızlar birşey soracamm :) Şimdi benim bat 21 ekim . 5 ekimde ovitrelle vuruldum doktorum 18 ekimde regl olmazsan kan testine git bekleme dedi sizce 21 ine beklemeli miyim yoksa 18inde kan testine gideyim mi
Senin amh kaç çıkmıştı kuzu?Ay napacaksak boyle÷)
Yok amh düşük duruo ama alttan dayım yapılınca sıkıntı yok görünüyor bir daha da kan vermedim doktor bisi yok dedi
Yumurta çatlamış.. Bu geceyi de değerlendirinKızlar iyi akşamlar yumurtlamam 2 gün önceydi iki günü de değerlendirdik. Ancak az önce pembemsi lekenmem oldu bu kadar erken leke normal mi sizce ? adet olmama daha 13 gün falan var. Tecrübeli arkadaşlarima soruyorum ne zaman test yaparsam kesinleşir bu durum? Kasıklarımda da adet olacakmış gibi ağrı var şuan.
Cevabınız için çok teşekkür ederimYumurta çatlamış.. Bu geceyi de değerlendirin
Cnm senin geçen ay da böyleydi dimi.. Yumurtlama değil dedik sonra silikleşti..Olmusmu yumurtlamaumarim esim gider 3 oldu bu
Normalde pik olur ozaman 8. gun yumurtladım güvenemedim kaçırmıştım bugün değerlendirin bariCnm senin geçen ay da böyleydi dimi.. Yumurtlama değil dedik sonra silikleşti..
Sen nolur nolmaz değerlendir.. Ama yarın daha da koyulaşır inş.. Koyulaşmazsa yarını da değerlendir..
Canım ovülasyon kanama muhtemelen çatlamadan kaynaklı bende de o şekılde oluyorKızlar iyi akşamlar yumurtlamam 2 gün önceydi iki günü de değerlendirdik. Ancak az önce pembemsi lekenmem oldu bu kadar erken leke normal mi sizce ? adet olmama daha 13 gün falan var. Tecrübeli arkadaşlarima soruyorum ne zaman test yaparsam kesinleşir bu durum? Kasıklarımda da adet olacakmış gibi ağrı var şuan.
Olmuş olmuşOlmusmu yumurtlamaumarim esim gider 3 oldu bu
Canım gene sen istersen değerlendir ama yarın pik olacak gibi görünüyorOlmusmu yumurtlamaumarim esim gider 3 oldu bu
Dün değerlendirdim de bugün bilemedim akşam olsunda esim de limoni yorgun bugünCanım gene sen istersen değerlendir ama yarın pik olacak gibi görünüyor
Teşekkürler canımCanım ovülasyon kanama muhtemelen çatlamadan kaynaklı bende de o şekılde oluyor Yumurtlama da 14 gün sonra bir gebesindir ya da regl olacaktır
Aaa gerçekten mi dün silikti hata olmucak sandikOlmuş olmuşBi yerde okumuştum lh düşüp bi anda yükselince yumurtlama olurmuş. Senin de dün en silik günün zaten.
Ahhahahahha kesinlıkle öyleDün değerlendirdim de bugün bilemedim akşam olsunda esim de limoni yorgun bugünyumurtlama zamanı zaten bunlara bi hal oluuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?